Canva Pro gratis proefversie [30 dagen gratis]!

AANBIEDING van CANVA PRO: Probeer CANVA PRO nu 30 dagen gratis! U krijgt met deze aanbieding onbeperkt toegang (ook als u met een team werkt) tot alle grafische ontwerp- en marketingfuncties van deze online design tool.

U kunt uit de enorme database voor professionele ontwerpen onbeperkt afbeeldingen downloaden, een onbeperkt aantal mappen creëren die u veel moeite besparen. Voor wie gratis foto's en ontwerpen nodig heeft. is Canva Pro absoluut een goede oplossing.

Tijdens dit gratis proefabonnement van 30 dagen kunt u op elk moment en zonder kosten annuleren.

Hier CANVA PRO GRATIS 30 DAGEN testen!

CANVA is een populaire grafische ontwerptool die dankzij de gebruiksvriendelijke opzet ook geschikt is voor niet-ontwerpers.

Veel mensen hebben CANVA BASIC al geprobeerd en zijn bijzonder enthousiast over deze gratis versie, hoewel het weinig functies biedt en slechts in beperkte mate toegang geeft tot gratis sjablonen en ontwerpsuggesties.

Met de betaalde versie CANVA PRO krijgt u niet alleen inspiratie voor de beste visitekaartjes, presentaties, uitnodigingen, huisstijl en afbeeldingen voor producten, Facebook en Pinterest, maar is het ook een genot om te gebruiken, omdat het naast de functies en sjablonen van CANVA BASiC, veel meer mogelijkheden biedt:

Canva Pro mogelijkheden

Ontdek de voordelen van dit bedrijf en profiteer nu van het Canva Pro gratis aanbod:

CANVA PRO gratis 30 dagen testen!
U kunt CANVA PRO nu 30 dagen uitproberen zonder dat daarvoor hoeft te worden betaald – dat is inclusief het onbeperkt downloaden van afbeeldingen en templates en het gratis gebruiken van alle programma's voor grafische ontwerp en marketingfuncties!

U kunt op elk moment tijdens deze proefperiode van 30 dagen kosteloos annuleren!

Nu Canva Pro 30 dagen gratis! Annuleer je proefabonnement op elk gewenst moment.
Gratis Proefabonnement
15 dagen resterend


Om optimaal gebruik te kunnen maken van deze exclusieve aanbieding, kunt u onze uitgebreide recensie lezen met alle informatie over het gratis proefabonnement!

Hoe werkt deze 30 dagen gratis Canva Pro versie!

Canva Pro functies
Canva Logo

De Canva Pro gratis proefperiode om de betaalde versie te kunnen proberen is heel simpel: gebruik alle functies die zijn inbegrepen bij het reguliere abonnement, maar dan 30 dagen zonder betaling.

Dit wil zeggen dat u 4 weken lang kostenloos profieert van de ontwerp-tool tot de functies voor het publiceren en delen op social media en de merkset. En nog belangrijker is dat u de complete collectie van 160 miljoen bestanden onbeperkt kunt downloaden. Wilt u meer weten over wat de gratis proefversie omvat, lees dan verder.

CANVA PRO is een plan dat normaliter € 11,99 per maand kost als u maandelijks betaalt, en zelfs € 8,99 per maand als u een jaar lang vooruitbetaalt.

Hoe profiteer ik van deze gratis proefperiode

Deze proefversie is gekoppeld aan het jaarabonnement. Bij het opstarten van de kostenloze proefversie meldt u zich in principe aan voor een CANVA PRO jaarabonnement. Voor het aanmaken van een account vult u eenmalig de vereiste velden in met uw gegevens zoals uw e mail in en u kunt in no time aan de slag en het programma gebruiken voor het bewerken van eigen foto's en ander beeldmateriaal voor onder meer presentaties. Ontvang de eerste 4 weken helemaal gratis, en na de eerste 30 dagen wordt er overgegaan op het betaalde CANVA PRO-abonnement.

Hoe kunt u uw Canva Pro gratis proefabonnement opzeggen

Wilt u niet overgaan naar de betaalde versie van CANVA PRO, geen probleem, dit aanbod is een gratis proefabonnement om de service te kunnen testen zonder daarvoor te hoeven betalen. En het is super simpel!

U hoeft alleen maar te zorgen dat u uw CANVA PRO-account binnen 30 dagen na aanmelding annuleert. In dat geval wordt er geen cent in rekening gebracht voor de tijd dat u de service heeft gebruikt.

Indien u een bedrijf hebt of probeert om een project een impuls te geven en u hebt beeldmateriaal nodig voor uw marketing en branding, dan is dit een unieke kans om voor niets een kwalitatief hoogstaande oplossing te krijgen.

Probeer CANVA PRO nu voor niets!

Nu Canva Pro 30 dagen gratis! Annuleer je proefabonnement op elk gewenst moment.
Gratis Proefabonnement
15 dagen resterend

Kan ik mijn CANVA PRO gratis abonnement opzeggen?

Misschien vraagt u zich ook af of u uw CANVA PRO-abonnement kunt opzeggen nadat u hebt ingestemd met de betaling ervan. Ja, dat kan. En het is heel simpel. U hoeft in uw CANVA PRO-account alleen maar de Account instellingen te selecteren, het tabblad Facturering en Teams te selecteren, naar beneden te scrollen naar Abonnementen en te klikken op Abonnement annuleren. Let op, als u een maandabonnement heeft, zult u de optie krijgen om het plan tot 3 maanden te onderbreken in plaats van het helemaal op te zeggen, maar dit laatste kunt u eventueel ook doen.

Canva Pro gratis proefversie

De aanbieding van CANVA kun je zo ontgrendelen 

Hoe kun je de pro-versie van CANVA gratis gebruiken? Kinderlijk eenvoudig! Volg de volgende stappen:

 • Klik hieronder op de banner voor de CANVA PRO gratis proefversie
Nu Canva Pro 30 dagen gratis! Annuleer je proefabonnement op elk gewenst moment.
Gratis Proefabonnement
15 dagen resterend
 • Maak een CANVA-account aan, of log in als u al een gratis CANVA account heeft
 • Selecteer het CANVA PRO-jaarabonnement (€ 8,99 per maand, jaarlijks gefactureerd)
 • Voer uw betaalgegevens in, waarbij u kunt kiezen tussen creditcard of PayPal (maak u geen zorgen, de eerste 30 dagen betaalt u niets)
 • Druk op de knop “Claim mijn gratis proefversie”
 • Klaar! Als uw persoons- en betalingsgegevens geverifieerd zijn, krijgt u een maand lang onbeperkt toegang tot deze service!

Let op: Wilt u na de gratis proefperiode niet meer gebruik maken van deze dienst, kunt u uw proefabonnement op elk moment binnen 30 dagen na aanvang opzeggen zonder dat er iets hoeft te worden betaald.

Canva Pro prijzen

Wat kun je met CANVA PRO gratis?

Met de gratis versie kun je alle functies van deze website 30 dagen lang zonder betaling kunnen worden gebruikt – daarmee is de gratis Canva versie Pro absoluut de moeite waard. Laten we nu even duidelijk maken waar u precies toegang tot krijgt, zowel met de gratis proefversie als in het geval dat u wilt upgraden naar de betaalde versie als uw gratis proefabonnement afloopt.

 • Onbeperkt downloaden: Download net zoveel grafische componenten als u wilt, helemaal gratis.
 • Ontwerp-tool: Het paradepaardje van de onderneming, de online beeldbewerker, populair geworden door het simpele drag-and-drop concept waarmee het ontwerpen van media ook voor niet-ontwerpers mogelijk wordt gemaakt.
 • Topkwaliteit stockfoto's: Keuze uit een collectie van 160 miljoen rechtenvrije foto's.
 • Grafische templates: U hebt de keuze uit meer dan 450.000 sjablonen om eenvoudig een afbeelding of presentatie te maken.
 • Lettertypen: Krijg toegang tot dan 3.000 verschillende lettertypes voor prachtige resultaten.
 • Aanpasbare ontwerpelementen: Upload uw eigen lettertypes, logo's, grafische componenten, foto's en meer om uw beeldmateriaal aan te passen.
 • Brand kit: Uw team en al uw ontwerpen consistent houden met uw merkkleuren, logo en andere elementen voor de opbouw van uw identiteit.
 • Publicatie-assistent: Moeiteloos aanpassen, plannen en publiceren van visuele content op social media kanalen (Facebook, Twitter, Instagram, etc.).
 • Verwijdering van de achtergrond: Een simpel hulpmiddel om transparante achtergronden te verwijderen en perfecte uitsnijdingen te creëren.
 • Animatie: Gemakkelijk geanimeerde GIF's en andere animaties creëren.
 • Opslagruimte: 5 gb opslagruimte in de cloud.

En dat zijn slechts de belangrijkste functies!

Canva Pro biedt de simpelste oplossing voor grafisch ontwerp

Nu u hebt gelezen wat is inbegrepen in de 30 dagen CANVA PRO gratis proefperiode, is het duidelijk dat Canva een hoop te bieden heeft voor wie een visuele oplossing nodig heeft. Van individuele gebruikers die een opvallende afbeelding willen voor hun social media berichten tot de ondernemer die een nieuw project opstart en een scala aan promotiemateriaal nodig heeft tot de bloggers die het perfecte beeld willen voor hun blogberichten.

Is CANVA beter dan Photoshop?

Alleen u kunt daarover oordelen. Het is waar dat CANVA gezien wordt als een veel simpeler beeldbewerkingsprogramma dan de complexe, uitgebreide Adobe Photoshop. Maar het is ideaal om zonder al te veel moeite prachtige ontwerpen te maken om bijvoorbeeld uw online zichtbaarheid op een social media platform als Isntagram te versterken.

Los van de creatieve behoeften is CANVA ook uitermate geschikt voor wie weinig tot geen kennis heeft van grafisch ontwerp en tools voor beeldbewerking. Met de professionele sjablonen en het bijzonder simpele drag-and-drop-concept voor het bewerkingsprogramma kunt u prachtige content creëren zonder dat u Adobe Photoshop of Illustrator hoeft te beheersen.

Wat kun je allemaal doen met Canva?

De beschikbare afbeeldingen, sjablonen, infographics, illustraties en lettertypen kunt u bewerken (bijv. het formaat wijzigen) en kunnen voor allerlei doeleinden worden gebruikt. Met de ontwerpen die elke versie van Canva kunnen worden gemaakt, kunt u in een geheel eigen stijl banners, advertenties voor sociale media als Instagram en Pinterest en nog veel meer maken. 

Mag ik CANVA voor commerciële doeleinden gebruiken?

Absoluut! CANVA's licentie staat commercieel gebruik van alle onderdelen toe, waardoor u op een veilige manier afbeeldingen kunt maken voor marketing en reclame, en alle andere reclame- of bedrijfsgerelateerde doeleinden die u wellicht heeft. 

Is CANVA PRO uw geld waard?

Vervolgens is er nog de oplossing voor kleine kwesties. CANVA heeft een gratis versie die ook altijd gratis is, en deze gratis versie is heel handig voor snelle, incidentele ontwerpen. De toegang bij de gratis versie tot de hulpmiddelen als afbeeldingen, infographics en mappen is beperkt, hoewel het nog steeds gratis foto's en gratis sjablonen biedt, en het is een zeer goede optie om te verkennen als u niet over de financiële middelen beschikt. De waarde van CANVA PRO overstijgt evenwel de geringe kostprijs, temeer als men bedenkt dat u alle benodigde middelen voor het ontwerpen en verzenden van een afbeelding op één plek heeft.

Stel u voor. U hoeft niet langer een abonnement voor stockfoto's bij een beeldbank af te sluiten, afbeeldingen te downloaden, te importeren in een beeldbewerkingsprogramma, de gewenste afbeelding te maken, deze naar uw eigen lokale schijf te exporteren en deze vervolgens te uploaden of af te drukken voor gebruik. 

U opent gewoon CANVA PRO, kiest een van de kant en klare sjablonen, voegt uw eigen foto's en lettertypen toe aan de functie van de merkkit, maakt creatieve bewerkingen met een paar sleepbewegingen en klikt met de muis, en de publicatietool geeft het formaat en de uiteindelijke afbeelding weer op de kanalen die u wilt gebruiken. – u kunt zelfs voor een transparante achtergrond kiezen. Allemaal zonder de website Canva.com te verlaten… en voor maar € 8,99 per maand!

Het werk dat u maakt kunt u bijv. voor uw huisstijl, presentatie aanwenden (u kunt zelfs de achtergrond van afbeeldingen verwijderen, een transparante achtergrond toepassen of icoontjes toevoegen – de mogelijkheden zijn onbeperkt) en de resultaten van uw werk kunnen zelfs in video's op Youtube worden gepubliceerd. Daarnaast kunt u ze onbeperkt op de sociale media delen.

Canva Pro gratis

Probeer CANVA PRO gratis en zonder te betalen

Wilt u deze service voor ondernemers om mooie ontwerpen te bedenken en te maken graag uitproberen zonder een grafisch ontwerper in te moeten huren, dan is dit uw kans. Maak gebruik om met het eenmalige aanbod van deze CANVA PRO gratis proefversie te testen! Nog niet overtuigd? Lees dan het artikel: “CANVA PRO prijzen: Is CANVA PRO de moeite waard?

Nu Canva Pro 30 dagen gratis! Annuleer je proefabonnement op elk gewenst moment.
Gratis Proefabonnement
15 dagen resterend
CANVA-ALTERNATIEVEN?
Vraagt u zich af of er CANVA-alternatieven zijn? Bekijk ons overzicht met de 19 beste CANVA-alternatieven voor grafische vormgeving!

Niet gevonden wat u zocht? Vraag het hier!

loading...

🤓 Ik wil meer informatie over de Canva gratis proefversie

🤨 Ik heb een vraag over de Canva gratis proefversie

🤔 Ik weet niet of de Canva gratis proefversie iets voor mij is

🙄 Iets anders…

Wilfred van der Zwaag
Wilfred van der Zwaag

Als marketingmanager richt ik mij vooral op de beeldbanken die in Nederland en België actief zijn, en zorg ik ervoor dat u altijd de nieuwste informatie en aanbiedingen krijgt. Ook kan ik u advies geven over rechtenvrije afbeeldingen, licenties, auteursrechten en gebruikstoepassingen van stockfoto's en -video's.

Toon alles Handigst Hoogste Beoordeling Laagste Beoordeling Uw recensie toevoegen
 1. Elise Lengkeek 22. april 2022 op

  Iets anders…

  Als ik een canva proabonnement heb afgesloten NA de proefperiode, kan ik dan aan het einde van het jaar eventueel opzeggen?
  EN: als ik een abonnement neem voor 1-5 gebruikers, betekent dat dan dat mijn echtgenoot er ook gebruik van kan maken?

  • Wilfred van der Zwaag 25. april 2022 op

   Goedemorgen Elise,

   Ja, u kunt het Canva Pro-abonnement op elk gewenst moment opzeggen.
   Ja, uw echtgenoot mag ook gebruik maken van uw Canva Pro-abonnement.

   Mocht u nog vragen hebben, dan zal ik deze zo snel mogelijk voor u beantwoorden.

   Met vriendelijke groet,
   Wilfred van der Zwaag
   stockfotos.nl

 2. Ik wil meer informatie over de Canva gratis proefversie

  Hoe vaak kun je een gratis proefversie afsluiten?

  • Wilfred van der Zwaag 1. december 2023 op

   Goedemorgen Marjon,

   De Canva Pro gratis proefversie is een eenmalige aanbieding. Deze aanbieding is gekoppeld aan het e-mailadres dat u heeft gebruikt voor het afsluiten van het proefabonnement. Heeft u meerdere e-mailadressen, dan zou u die kunnen gebruiken voor een proefabonnement om Canva Pro nog een maand of meer (afhankelijk van het aantal e-mailadressen dat u heeft) te gebruiken.

   Vriendelijke groet,
   Wilfred
   Stockfotos.nl

Stockfoto's
Logo