Canva Pro gratis proefversie [6 weken gratis testen]!

Canva logo

Vanaf nu kunt u CANVA PRO gratis 45 dagen lang proberen met de premium versie CANVA PRO. Lees hier hoe u CANVA gratis kunt krijgen en welke voordelen CANVA PRO heeft.

CANVA is een erg populaire grafische ontwerptool die bijzonder gebruiksvriendelijk is ontworpen en ook zeer geschikt is voor niet-ontwerpers.

Veel mensen hebben CANVA BASIC al geprobeerd en zijn bijzonder enthousiast over deze gratis versie, hoewel het weinig functies biedt en slechts in beperkte mate toegang geeft tot gratis sjablonen en ontwerpsuggesties.

Daarentegen inspireert CANVA PRO niet alleen, maar is het ook een genot om te gebruiken, omdat CANVA PRO naast de functies en sjablonen van CANVA BASiC, veel meer mogelijkheden biedt:

Canva Pro mogelijkheden

En om CANVA PRO zelf te kunnen ontdekken, heeft CANVA nu een geweldig aanbod:

CANVA PRO 45 dagen gratis testen!
U kunt CANVA PRO nu 45 dagen gratis uitproberen en krijgt 6 weken gratis toegang tot CANVA PRO, inclusief het onbeperkt downloaden en gebruiken van alle grafische ontwerp- en marketingfuncties!
Canva Pro 45 dagen gratis! Probeer alle functies op de website van Canva!

Om optimaal gebruik te kunnen maken van deze exclusieve aanbieding, kunt u ons CANVA PRO overzicht lezen met alle informatie over het Canva Pro gratis proefabonnement!

Probeer CANVA PRO gratis: hoe werkt de 6 weken gratis testversie!

De CANVA PRO gratis proefversie is heel simpel: gebruik alle faciliteiten die zijn inbegrepen bij het reguliere CANVA PRO-abonnement, maar dan 45 dagen helemaal gratis.

Dit wil zeggen dat u 6 weken lang gratis overal gebruik van kunt maken, van de ontwerp-tool tot de functies voor het publiceren op social media en de merkset, en nog belangrijker is dat u de complete collectie van 60 miljoen bestanden onbeperkt kunt downloaden. Wilt u meer weten over wat de gratis proefversie omvat, lees dan verder.

CANVA PRO is een abonnement dat normaliter €11,99 per maand kost als u maandelijks betaalt, en zelfs €8,99 per maand als u een jaar lang vooruitbetaalt.

Deze gratis proefversie is gekoppeld aan het jaarlijkse abonnement, bij het opstarten van de gratis proefversie meldt u zich in principe aan voor een CANVA PRO jaarabonnement. Ontvang de eerste 6 weken helemaal gratis, en na de eerste 45 dagen wordt er overgegaan op het betaalde CANVA PRO-abonnement.

Hoe kunt u uw CANVA PRO gratis proefabonnement opzeggen

Wilt u niet overgaan naar het betaalde abonnement van CANVA PRO, geen probleem, dit aanbod is een gratis proefabonnement speciaal om de service te kunnen testen zonder daarvoor te hoeven betalen. En het is super simpel!

U hoeft alleen maar te zorgen dat u uw CANVA PRO-account binnen 30 dagen na aanmelding annuleert. In dat geval wordt er geen cent in rekening gebracht voor de tijd dat u de service heeft gebruikt.

Indien u een bedrijf hebt of probeert om een project een impuls te geven en u hebt beeldmateriaal nodig voor uw marketing en branding, dan is dit een unieke kans om voor niets een kwalitatief hoogstaande oplossing te krijgen.

Probeer CANVA PRO nu gratis!

Canva Pro 45 dagen gratis! Probeer alle functies op de website van Canva!

Kan ik mijn CANVA PRO gratis abonnement opzeggen?

Misschien vraagt u zich ook af of u uw CANVA PRO-abonnement kunt opzeggen nadat u hebt ingestemd met de betaling ervan. Ja, dat kan. En het is heel simpel. U hoeft in uw CANVA PRO-account alleen maar de Accountinstellingen te selecteren, het tabblad Facturering en Teams te selecteren, naar beneden te scrollen naar Abonnementen en te klikken op Abonnement annuleren. Let op, als u een maandabonnement heeft, zult u de optie krijgen om het plan tot 3 maanden te onderbreken in plaats van het helemaal op te zeggen, maar dit laatste kunt u eventueel ook doen.

Canva Pro gratis proefversie

Ontgrendel de CANVA PRO gratis proefversie – volg deze stappen

Hoe kan ik de pro-versie van CANVA gratis gebruiken? Kinderlijk eenvoudig! Volg de volgende stappen:

 • Klik hieronder op de banner voor de CANVA PRO gratis proefversie
Canva Pro 45 dagen gratis! Probeer alle functies op de website van Canva!
 • Maak een CANVA-account aan, of log in als u al een CANVA-account heeft
 • Selecteer het CANVA PRO-jaarabonnement (€8,99 per maand, jaarlijks gefactureerd)
 • Voer uw betaalgegevens in, waarbij u kunt kiezen tussen creditcard of PayPal (maak u geen zorgen, de eerste 45 dagen betaalt u niets)
 • Druk op de knop “Claim mijn gratis proefversie”
 • Klaar! Als uw persoons- en betalingsgegevens geverifieerd zijn, krijgt u een maand lang onbeperkt toegang tot CANVA PRO!

Let op: Indien u CANVA PRO na de gratis proefperiode niet meer wilt gebruiken, kunt u uw abonnement op elk moment binnen 45 dagen na aanvang opzeggen om bijkomende kosten te vermijden.

Canva Pro prijzen

CANVA PRO gratis: Wat krijg ik?

We hebben gezegd dat u met de CANVA PRO gratis proefversie alle functies van deze website 45 dagen lang gratis kunt gebruiken. Laten we nu even duidelijk maken waar u precies toegang tot krijgt, zowel met de gratis proefversie als voor het geval dat u wilt upgraden naar het betaalde abonnement nadat uw gratis proefabonnement afloopt.

 • Onbeperkt downloaden: Gebruik en download net zoveel grafische componenten als u wilt, helemaal gratis.
 • CANVA ontwerp-tool: Het paradepaardje van de onderneming, de online beeldbewerker, populair geworden door het simpele drag-and-drop concept waarmee het ontwerpen van media ook voor niet-ontwerpers mogelijk wordt gemaakt.
 • Topkwaliteit stockfoto's: Keuze uit een collectie van 60 miljoen rechtenvrije foto's.
 • Grafische sjablonen: U hebt de keuze uit meer dan 450.000 sjablonen om eenvoudig een afbeelding te maken.
 • Lettertypen: Meer dan 3.000 verschillende lettertypes voor prachtige resultaten.
 • Aanpasbare ontwerpelementen: Upload uw eigen lettertypes, logo's, grafische componenten, foto's en meer om uw beeldmateriaal aan te passen.
 • Merk-kit: Uw team en al uw ontwerpen consistent houden met uw merkkleuren, logo en andere elementen voor de opbouw van uw identiteit.
 • Publicatie-assistent: Moeiteloos aanpassen, plannen en publiceren van visuele content op social media kanalen (Facebook, Twitter, Instagram, etc.).
 • Verwijdering van de achtergrond: Een simpel hulpmiddel om transparante achtergronden te verwijderen en perfecte uitsnijdingen te creëren.
 • Animatie: Gemakkelijk geanimeerde GIF's en andere animaties creëren.

En dat zijn slechts de belangrijkste functies!

Waarom CANVA? – De simpelste oplossing voor grafisch ontwerp

Nu u hebt gelezen wat is inbegrepen in CANVA PRO, en in de 45 dagen CANVA PRO gratis proefperiode, is het duidelijk dat Canva een hoop te bieden heeft voor wie een visuele oplossing nodig heeft. Van individuele gebruikers die een opvallende afbeelding willen voor hun social media berichten tot de ondernemer die een nieuw project opstart en een scala aan promotiemateriaal nodig heeft tot de bloggers die het perfecte beeld willen voor hun blogberichten.

Is CANVA beter dan Photoshop?

Alleen u kunt daarover oordelen. Het is waar dat CANVA gezien wordt als een veel simpeler beeldbewerkingsprogramma dan de complexe, uitgebreide Adobe Photoshop. Maar het is ideaal om zonder al te veel moeite prachtige ontwerpen te maken.

Los van de creatieve behoeften is CANVA ook uitermate geschikt voor wie weinig tot geen kennis heeft van grafisch ontwerp en tools voor beeldbewerking. Met de professionele sjablonen en het bijzonder simpele drag-and-drop-concept voor het bewerkingsprogramma kunt u prachtige content creëren zonder dat u Adobe Photoshop of Illustrator hoeft te beheersen.

Mag ik CANVA voor commerciële doeleinden gebruiken?

Absoluut! CANVA's licentie staat commercieel gebruik van alle onderdelen toe, waardoor u op een veilige manier afbeeldingen kunt maken voor marketing en reclame, en alle andere reclame- of bedrijfsgerelateerde doeleinden die u wellicht heeft.

Bied CANVA PRO waar voor uw geld?

Vervolgens is er nog de oplossing voor kleine kwesties. CANVA heeft een gratis variant die ook altijd gratis is, en heel handig voor snelle, incidentele ontwerpen. De toegang tot de hulpmiddelen is beperkt, hoewel het nog steeds gratis foto's en gratis sjablonen biedt, en het is een zeer goede optie om te verkennen als u niet over de financiële middelen beschikt. De waarde van CANVA PRO overstijgt evenwel de geringe kostprijs, temeer als men bedenkt dat u alle benodigde middelen voor het ontwerpen en verzenden van een afbeelding op één plek heeft.

Stel u voor. U hoeft niet langer een abonnement voor stockfoto's bij een beeldbank af te sluiten, afbeeldingen te downloaden, te importeren in een beeldbewerkingsprogramma, de gewenste afbeelding te maken, deze naar uw eigen lokale schijf te exporteren en deze vervolgens te uploaden of af te drukken voor gebruik. U opent gewoon CANVA PRO, kiest een mooi sjabloon, voegt uw eigen beeldmateriaal en lettertypen toe aan de functie van de merkkit, maakt creatieve bewerkingen met een paar sleepbewegingen en klikt met de muis, en de publicatietool geeft het formaat en de uiteindelijke afbeelding weer op de kanalen die u wilt gebruiken. Allemaal zonder de website Canva.com te verlaten… en voor maar €8,99 per maand!

Canva Pro gratis

Probeer CANVA PRO een maand gratis

Wilt u deze service voor ondernemingen om mooie ontwerpen te maken graag uitproberen zonder een grafisch ontwerper in te moeten huren, dan is dit uw kans om CANVA PRO met het eenmalige aanbod van deze CANVA PRO gratis proefversie te testen! Nog niet overtuigd? Lees dan het artikel: “CANVA PRO prijzen: Is CANVA PRO de moeite waard?

Canva Pro 45 dagen gratis! Probeer alle functies op de website van Canva!
CANVA-ALTERNATIEVEN?
Vraagt u zich af of er CANVA-alternatieven zijn? Bekijk ons overzicht met de 19 beste CANVA-alternatieven voor grafische vormgeving!

Wilfred van der Zwaag

Als marketingmanager richt ik mij vooral op de beeldbanken die in Nederland en België actief zijn, en zorg ik ervoor dat u altijd de nieuwste informatie en aanbiedingen krijgt. Ook kan ik u advies geven over rechtenvrije afbeeldingen, licenties, auteursrechten en gebruikstoepassingen van stockfoto's en -video's.

Stockfoto's
Logo