iStock kortingscodes & actiecodes 2021

Profiteer nu van 20% korting op alle creditpakketten en  alle beeldabonnementen van iStock!

Profiteer met onze iStock kortingscode van 20% korting op alle iStock-creditpakketten en beeldabonnementen. Zo worden foto's, illustraties, premium afbeeldingen en video's nog goedkoper! Onze 20% korting geldt zowel voor nieuwe als bestaande klanten!

Ontvang 20% korting op alle iStock credits en beeldabonnementen!

Waarom deze exclusieve iStock kortingscodes de moeite waard is!

  • 20% korting op alle creditpakketten en alle beeldabonnementen
  • Koop nu afbeeldingen van hoge kwaliteit met 20% korting
  • De credits die u koopt hebben geen vervaldatum
  • De afbeeldingen kunnen voor slechts 1 credit in de hoogste XXL-resolutie worden gedownload
  • Toegang tot 700.000 nieuwe afbeeldingen per maand

www.istockphoto.com/nl homepage

Zo kunt u profiteren van onze exclusieve iStock kortingscodes 2021

U kunt uw iStock kortingscodes van 20% kortingscodes voor alle creditpakketten en alle beeldabonnementen makkelijk inwisselen. Klik op de bovenstaande knop. Hiermee gaat u direct naar de prijzenpagina. Selecteer het credit-pakket of beeldabonnement dat bij uw dagelijkse, maandelijkse of jaarlijkse aantal afbeeldingen past. Voer vervolgens uw factuur- en verzendadres in om uw aanmelding te kunnen afronden.

Nadat u zich heeft aangemeld, kunt u de kortingscode inwisselen. Voer de kortingscode in die verschijnt zodra u op de kortingscode knop klikt. De korting wordt vervolgens weergegeven. Uw iStock couponcode (uw korting) wordt bij de volgende betaling in mindering gebracht. U kunt betalen met een creditcard of PayPal. iStock accepteert de volgende creditcards:

  • VISA
  • MasterCard
  • American Express

Wij adviseren om minimaal 60 credits te kopen voor nog meer voordeel.

De iStock kortingscodes – Eenvoudige stap-voor-stap gebruiksaanwijzing

Kies voor 60 credits (of een abonnement) Klik op “Promotiecode”
iStock credits iStock promotie kortingscodes
Voer de kortingscode in Hier is uw korting!
iStock promotie kortingscodes iStock actiecode
15% korting op credits!
20% korting op credits van iStock! Dat is pas geld besparen. Met onze iStock kortingscode bespaart u nog eens 20% extra, vooral bij grote pakketten! Als u bijvoorbeeld 60 credits koopt, bespaart u €57,- met deze kortingscode en betaalt u nog slechts €323,- in plaats van €380,-!

Ontvang 20% korting op alle iStock credits en beeldabonnementen!

6 goede redenen om de iStock kortingscodes te gebruiken 

iStock kortingscodes

1. De voordelige afbeeldingsprijzen van iStock 

Bij iStock kunt u afbeeldingen via een abonnement of credits verkrijgen (kunstmatige valuta, meer informatie over credits vindt u hier). Wilt u afbeeldingen van hoge kwaliteit binnen een bepaald budget, dan bent u bij iStock aan het juiste adres. Een enkele afbeelding (Essentials-collectie/standaard) kost slechts €9,- of €18,- (Signature-collectie/premium). Kiest u voor een jaarabonnement, zoals bijvoorbeeld een abonnement met 10 afbeeldingen per maand, dan zijn de afbeeldingen nog voordeliger. De prijs per afbeelding wordt hierbij verlaagd van €9,- naar €3,50 (Essentials) of van €18,- naar €8,50 (Signature).

Over het algemeen geldt: hoe meer afbeeldingen u koopt, hoe goedkoper de prijs per afbeelding.

Exclusieve kortingscodes - voor de aanschaf van credits
Dit geldt ook voor de aankoop van credits. Hoe meer credits u koopt, hoe goedkoper de afbeelding wordt. Daar waar bijvoorbeeld een Essentials afbeelding 1 credit van €9,- kost, vermindert de prijs van een afbeelding bij aankoop van 60 credits voor €380,- tot €6,33. En met de exclusieve iStock kortingscode voor 20% korting kost een afbeelding nog slechts €5,38!

Het kopen van pakketten met een groter aantal credits is niet alleen de moeite waard voor de aanschaf van afbeeldingen, maar ook voor die van video's die bij iStock alleen met credits verkrijgbaar zijn. Zo kost een video uit de Essentials-collectie bijvoorbeeld 6 credits, die bij een aankoop van 6 credits €45,- bedragen, maar deze prijs daalt met de aankoop van een creditpakket met 60 credits tot €38,- en met onze exclusieve iStock kortingscode zelfs tot €32,30!

2. Ongebruikte afbeeldingen schuiven door

iStock is zeer redelijk: ongebruikte afbeeldingen worden naar de volgende maand doorgeschoven, dat wil zeggen met een jaarabonnement of een abonnement met automatische abonnementsverlenging kunt u tot 250 ongebruikte downloads van de ene maand naar de andere doorschuiven. Als de automatische verlenging echter wordt uitgeschakeld wanneer uw abonnement afloopt, verliest u alle gespaarde en doorgeschoven downloads.

3. Snelle en gebruikersvriendelijke zoekfunctie

Op de website van iStock kunt u snel de juiste afbeelding vinden. De site is uiterst gebruiksvriendelijk. Dankzij iStock is het zoeken naar afbeeldingen een stuk eenvoudiger geworden. De resultaten worden in een raster weergegeven en de extra informatie die in een rollover wordt weergegeven, helpen bij het verfijnen van de zoekopdracht.

4. Uitstekende kwaliteit afbeeldingen van iStockphoto

Zoekt u kwaliteitsvolle, voordelige afbeeldingen voor uw projecten, dan is iStock de beste keuze. Met onze iStock kortingscode 2021 profiteert u van hoge kwaliteit afbeeldingen tegen een zeer scherpe prijs. Als u afbeeldingen zoekt die alleen in de iStock database staan, klik dan op “Alleen bij iStock” en iStock toont uitsluitend afbeeldingen van topkwaliteit.

5. Elke week gratis foto's, afbeeldingen en video's van iStock

iStock biedt al haar klanten elke week uitstekende kwaliteit afbeeldingen – foto's, afbeeldingen en video's – die u gratis kunt downloaden. Word vandaag nog klant en profiteer van gratis iStock afbeeldingen! Meld u nu gratis aan bij iStock!

Sample title
Aanmelden bij iStock 1. Ga naar de iStock website en scroll naar de onderzijde van de pagina.

2. Klik nu op “Log in op iStock”.

3. Vul het aanmeldingsformulier in.

4. Voer een geldig e-mailadres in.

5. Stel een wachtwoord in.

6. Bevestig het wachtwoord opnieuw.

7. Klik op “Nu aanmelden”.


6. Afbeeldingen gratis bewerken met iStock Editor

Gebruik de iStock Editor (online fotobewerkingsprogramma) om uw afbeeldingen als professional te ontwerpen. iStock biedt de editor gratis online aan. Alle afbeeldingen kunt u moeiteloos bewerken, uploaden en gebruiken voor uw projecten.

Het gebruiksgemak van de Editor!

1. Selecteer een afbeelding en klik op “Deze afbeelding bewerken”.

iStock credits
2. Bewerk de afbeelding door bijsnijden, aanpassen, tekst toe te voegen, logo's te uploaden en filters te gebruiken.

iStock beeldbewerker

3. Download en deel uw bewerkte afbeelding om het watermerk te verwijderen en deze direct op de social media of elders te publiceren.

Bewerk iStock afbeeldingen

Met de exclusieve iStockphoto kortingscodes worden de afbeeldingen nu nog goedkoper

iStock heeft een heel flexibele prijsstelling. Met credits kunt u alle foto's, vectoren, grafieken en video's downloaden. U kunt tevens foto's en afbeeldingen downloaden met een abonnement. U kunt kiezen tussen de fotocollecties “Essentials” (standaard) en “Signature” (premium).

iStockphoto kortingscodes

Profiteer van onze exclusieve iStock kortingscode met 20% korting op alle credits en op alle beeldabonnementen. Bespaar nu veel geld!

15% korting op beeldabonnementen!
20% korting op alle alle creditpakketten en beeldabonnementen van iStock! Dat levert echt een enorme besparing op. Met onze iStock kortingscodes bespaart u 20% op het Essentials-abonnement. Bij een abonnement van bijvoorbeeld 50 afbeeldingen per maand ontvangt u een korting van €10,35 en betaalt u in plaats van €69,- nog slechts €58,65 per maand! En met het  Signature-abonnement bespaart u zelfs €23,85 per maand en betaalt u nog slechts €135,15 per maand in plaats van €159,-.

iStock heeft een gigantische collectie afbeeldingen. Met het variabele prijssysteem kunt u het aantal credits of beeldabonnementen vinden dat bij uw specifieke wensen past. Met onze exclusieve iStock kortingscode krijgt u afbeeldingen van de beste kwaliteit tegen een zeer scherpe prijs.

Ontvang 20% korting op alle iStock credits en beeldabonnementen!

9.5 Totale Score
Super korting

Ik heb veel geld bespaard met de iStock korting

Wilfred van der Zwaag

Als marketingmanager richt ik mij vooral op de beeldbanken die in Nederland en België actief zijn, en zorg ik ervoor dat u altijd de nieuwste informatie en aanbiedingen krijgt. Ook kan ik u advies geven over rechtenvrije afbeeldingen, licenties, auteursrechten en gebruikstoepassingen van stockfoto's en -video's.

Stockfoto's
Logo