nieuw aanbod

iStock testrapport 2023

iStock by Getty Images is één van de beste beeldbanken ter wereld en een van de pioniers op de stockfotomarkt. Wilt u perfecte kwaliteit foto's, video's, vectoren, illustraties, videoclips en muziek-bestanden, dan is iStock met een database van meer dan 105 miljoen beelden een uitstekend adres. Met het aanbod van een jaarabonnement kunt u al premium beeldmateriaal voor €0,35 per afbeelding verkrijgen.

 

Nu 15% korting van iStock!
Ontvang met onze couponcode 15% korting op alle credits en beeldabonnementen van iStock! Klik op de onderstaande knop voor 15% korting.

KORTINGSCODE TONEN

Flash
days
0
0
hours
0
0
minutes
0
0
seconds
0
0
Koop product

www.istockphoto.com/nl homepage

www.istockphoto.com/nl homepage

iStock by Getty Images is één van de beste beeldbanken van deze tijd met veel klanten in Nederland. iStockphoto is in 2000 opgericht door Bruce Livingston onder de naam iStockphoto. In 2006 is het door Getty Images overgenomen die het in 2013 omdoopte tot iStock by Getty Images. Begrijpelijk, want iStock heeft in tegenstelling tot wat de vorige naam iStockphoto doet vermoeden veel meer te bieden dan alleen maar foto's.

Ontvang 25% korting op uw aankoop van grote credit packs van iStock! Deze korting geldt alleen voor pakketten vanaf 18 credits.

Wilt u perfecte kwaliteit foto's, video's, vectoren, illustraties, videoclips en muziek-bestanden, dan is deze fotosite met een beeldcollectie van vele miljoenen beelden een uitstekende manier om goede aankopen te doen!

Nieuw: iStock gratis proefversie! – Ontvang 10 gratis beelden uit de Essentials-collectie van iStock. Voor meer informatie kunt u gebruik maken van onze iStock gratis proefabonnement instructies. Klik hieronder om van deze gratis iStock proefabonnement te profiteren!
Download met het gratis iStock proefabonnement nu in 30 dagen 10 afbeeldingen uit de Essentials-collectie!
Nu proberen
7 dagen resterend

iStock kortingscode 2023

EXCLUSIEF! 25% KORTING OP ISTOCK GROTE CREDITPACKS

25% KORTING op de grote credit packs van iStock – U kunt veel geld besparen met deze exclusieve aanbieding! Met ingang van 1 oktober 2022 bespaart u met deze exclusieve iStock promotiecode promotiecode 25% op de normale prijs van alle credit packs vanaf 18 credits! Een geweldige actie voor wie flexibel wil zijn met een credit pack tegen de laagste prijs. Mis deze kans niet!

Ontvang 25% korting op uw aankoop van grote credit packs van iStock! Deze korting geldt alleen voor pakketten vanaf 18 credits.

Krijg 15% korting op alle iStock creditpacks en iStock abonnementen

Ontvang 15% korting op alle iStock credits en beeldabonnementen!

Inderdaad: alle nieuwe en bestaande klanten kunnen bij iStock met 15% korting een creditpack of abonnement naar keuze kopen! Koop een jaarabonnement en bespaar maximaal! Koop een iStock creditpack en koop op aanvraag afbeeldingen – weet dat iStock credits altijd geldig blijven, zodat u nu voordelig in credits kunt investeren en op de lange termijn kunt besparen! Deze aanbieding is beperkt geldig tot 30 oktober 2022. Profiteer er dus nu van!


De producten van iStock

iStock biedt haar afbeeldingen in twee kwaliteitscategorieën aan:  1. Essentials Collection (standaard beelden) en de 2. Signature Collection (premium beelden). Deze collecties verschillen sterk in prijs. Enerzijds komt dit door de beeldkwaliteit (opname, actie, afdruk) en anderzijds heeft de vraag (afbeeldingstrend, afbeeldingsmotief) invloed op de fotoprijs.

iStock collectie

U kunt de stockfoto's van deze webshop op twee manieren kopen: met 1. credits of een 2. beeldabonnement kunt u beschikken over “Essential-afbeeldingen” (abonnement waarbij uitsluitend Essential-afbeeldingen kunnen worden gedownload) of krijgt u “toegang tot alle afbeeldingen”(beeldabonnement waarmee u zowel Signature- als Essential-afbeeldingen kunt downloaden).

Let op!
Met een beeldabonnement kunt u uitsluitend foto's, vectoren en illustraties downloaden. Met credits kunt u alle afbeeldingen en extra videoclips downloaden.

Welk verschil is er tussen kopen met credits en kopen met een beeldabonnement?

1.  Kopen met credits

iStock prijzen

Credits zijn een vorm van kunstmatige valuta die iStock gebruikt voor de prijsstelling van haar beeldmateriaal. De prijzen van stockfoto's, video's en muziek-opnames zijn in “Credits” weergegeven. U kunt credits kopen in creditpakketten van verschillende aantallen. (Vind hier een actiecode/couponcode voor nog lagere prijzen) Credits worden op uw account gecrediteerd en op uw account in mindering gebracht als u een afbeelding downloadt.

Zo goedkoop mogelijk afbeeldingen kopen, welke opties zijn er? Kies dan voor een groot creditpakket en bespaar tot 33% (bij aankoop van een pakket met 150 credits). Voor de snelle rekenaar: De aanschaf van één afbeelding uit de Essential Collection kost 1 Credit (€9,-) en uit de Signature Collection 3 Credits (€24,-). Met de aanschaf van 60 Credits voor €380,- daalt de prijs per afbeelding tot €6,33 (bespaar zo 30% op de Esssentials Collection).

Ontvang 15% korting op alle iStock credits en beeldabonnementen!
Ontvang 25% korting op uw aankoop van grote credit packs van iStock! Deze korting geldt alleen voor pakketten vanaf 18 credits.

2. Krijg met een beeldabonnement “Essentials-beelden” of  “Signature – met toegang tot alle fotomateriaal

iStock prijzen

Zowel in het geval van een “Essential-beeldabonnement” als een “Signature – toegang tot alle beeldmateriaal” kunt u kiezen voor maand- of jaarabonnement. Beide abonnementen zijn verkrijgbaar met maandelijkse downloads van 10, 25, 50 of 750 afbeeldingen. Het maandabonnement moet na de vervaldatum opnieuw worden aangeschaft.

Kiest u voor een jaarabonnement, dan kunt u veel goedkoper foto's downloaden. Een maandabonnement met 50 beelden kost bijvoorbeeld €85,- (Essentials) of €190,- (Signature – met toegang tot allebeeldbestanden). Koopt u een jaarabonnement, dan kosten deze 50 beelden u slechts €69,- of €159,- p/m. Op jaarbasis betekent dit een totale besparing van €192,- of €372,- waardoor de prijs per afbeelding wordt verlaagd van €1,70 tot €1,38 (Essentials) en van €3,80 tot €3,18 (Signature).

De grootste kortingen krijgt u bij de bestelling van een jaarabonnement met het hoogste aantal maandelijkse downloads – 750 afbeeldingen p/m. Omgerekend kost een afbeelding nog slechts €0,23 (Essentials) of €0,35 (Signature – met toegang tot alle beelden op de website van iStock).

Ontvang 15% korting op alle iStock credits en beeldabonnementen!
Ontvang 25% korting op uw aankoop van grote credit packs van iStock! Deze korting geldt alleen voor pakketten vanaf 18 credits.

De grote voordelen van een iStock abonnement:

Met een abonnement dat automatisch wordt verlengd, kunt u tot 250 ongebruikte downloads meenemen naar de volgende maand. (Bij een niet automatische verlenging vervallen alle ongebruikte downloads na het verstrijken van de looptijd, inclusief eventuele opgespaarde downloads).


Kopen met credits of een beeldabonnement?

Dit hangt af van het aantal afbeeldingen dat u maandelijks of per jaar nodig heeft. Kopen met credits op iStock.com is heel simpel en flexibel: u koopt alleen beelden als u deze echt nodig heeft.

Koop een abonnement als u elke maand een bepaalde hoeveelheid downloads voor uw projecten nodig hebt. Sluit u een jaarabonnement met een hoog aantal downloads af, dan bespaart u veel geld.


Vind de juiste afbeeldingen op de website van iStock

Voor uw reclamecampagne of website heeft u waarschijnlijk een bepaalde afbeelding in gedachten. Met de iStock zoekfunctie zult u deze foto of illustratie makkelijk kunnen vinden. Zodra u de eerste letters van een zoekterm invoert, krijgt u enkele suggesties te zien.

www.istockphoto.com/nl homepage

Pluspunt: Als u een woord invoert dat meerdere betekenissen kan hebben, bijvoorbeeld het woord BANK, dan worden niet alleen beelden van zitmeubels, maar ook afbeeldingen van geldinstellingen gepresenteerd. Dit is mogelijk omdat iStock voor elk afbeelding zoektermen heeft gedefinieerd. Zo kunt u gerichter naar een afbeelding zoeken.

www.istockphoto.com/nl homepage

U kunt de zoekopdracht verfijnen door één van de beeldcollecties “Essentials” of “Signature” te selecteren en op de knop “Verfijnen” links van het zoekveld te klikken. Er opent zich een venster met diverse sorteer- en zoekopties, zoals:

 • Sorteren op: Beste resultaten, Nieuwste en Meest populair
 • Alleen bij iStock
 • Type licentie: Creatief en Redactioneel
 • Oriëntatie (indien geüpload): Liggend, Staand, Vierkant, Panorama liggend en Panorama staand
 • Aantal personen: Geen mensen, Eén persoon, Twee personen en Groep personen
 • Kleur; Elke denkbare kleur
 • Beeldgrootte: Elk formaat, L, XL en XXL
 • Uploaddatum: Willekeurige datum, Afgelopen 24, 48 en 72 uur, 7 en 30 dagen 12 maanden

www.istockphoto.com/nl homepage

Het omgekeerd zoeken naar een afbeelding

Dit is een nieuwe zoekfunctie bij iStock. Klik op het “Camera”-icoontje in het zoekveld en upload een afbeelding. iStock presenteert dan soortgelijke beelden voor u. Fantastisch!

www.istockphoto.com/nl homepage

Wij vinden de zoekfunctie van deze beeldbank geniaal, omdat u hiermee snel de juiste afbeelding voor onder andere uw website of flyer kunt vinden.


iStock Editor – voor het gratis bewerken van uw beeldmateriaal

De iStock Editor is een extra pluspunt. Het werken met dit kleine geniale programma voor de bewerking van afbeeldingen is een fluitje van een cent. Met de iStock Editor kunt u uw afbeeldingen keer op keer als een professional ontwerpen en direct naar uw website, landingspagina, of bijvoorbeeld Facebook-pagina uploaden!

En zo simpel werkt de iStock Editor!

1
Selecteer een afbeelding en klik op “Deze afbeelding bewerken””.

iStock editor

 

2
Bewerk de afbeelding door deze bij te snijden, de grootte aan te passen, tekst toe te voegen, logo's te uploaden en filters toe te passen.

iStock editor

3
Download en deel uw bewerkte afbeelding om het watermerk te verwijderen en publiceer deze direct op sociale media, LinkedIn, en dergelijke.

iStock uploaden


Betaling

iStock accepteert alle bekende creditcards en u kunt ook met PayPal betalen.

iStock betalen


De voordelen van iStock

 • Aanmelden is gratis. Doe uw voordeel met de uitstekende service en vele aanbiedingen.
 • iStock heeft een Nederlandstalige klantenservice die al uw vragen en problemen begrijpt en er direct mee aan de slag gaat.
 • U kunt met de iStock Editor alle beelden gratis bewerken.
 • Elke week kunnen geregistreerde gebruikers bij iStock gratis beelden downloaden. Leest hier hoe!

iStock gratisOnze mening over iStock by Getty Images

www.istockphoto.com/nl homepage

iStock is een garantie voor exclusief beeldmateriaal van topkwaliteit die u alleen bij dit fotobureau kunt kopen. U hebt keuze uit meer dan 105 miljoen beelden en elke week worden hier duizenden aan toegevoegd. Met de collecties “Essentials” en “Signature” heeft iStock haar afbeeldingen duidelijk gestructureerd, wat vooral interessant is voor wie uitstekende beelden zoekt of dagelijks een veel goedkope foto's of illustraties nodig heeft.

De website is heel overzichtelijk en gebruiksvriendelijk, en dankzij de zoekfunctie met gecontroleerde woordenschat kunt u nog gerichter naar afbeeldingen zoeken. Wilt u een de laagste prijs per afbeelding, vooral voor premium afbeeldingen (Signature Collection), kies dan voor een jaarabonnement en betaal slechts €0,35 per beeld. Klanten met een abonnement kunnen ongebruikte downloads (max. 250) naar de volgende maand meenemen. Wilt u weten hoe goed iStock is in vergelijking tot andere beeldbanken, bekijk dan ons overzicht van beste stockfotosites ter wereld!

Ontvang 25% korting op uw aankoop van grote credit packs van iStock! Deze korting geldt alleen voor pakketten vanaf 18 credits.
Ontvang 15% korting op alle iStock credits en beeldabonnementen!
Download met het gratis iStock proefabonnement nu in 30 dagen 10 afbeeldingen uit de Essentials-collectie!
Nu proberen
7 dagen resterend
Stockfoto's
Logo