nieuw aanbod

25% korting op iStock grote creditpacks: nieuwe exclusieve aanbieding voor flexibel downloaden!

www.istockphoto.com/nl homepage

We hebben een nieuwe en exclusieve iStock kortingscode voor u! In oktober 2022 nieuw bij iStock: Vanaf nu krijgt u 25% korting op iStock grote creditpacks! Klik op onderstaande banner en koop bij iStock beelden voor een lage prijs. Je wordt automatisch naar de prijzen en aanbiedingen geleid waar je van deze iStock promotiecode profiteert.

Ontvang 25% korting op uw aankoop van grote credit packs van iStock! Deze korting geldt alleen voor pakketten vanaf 18 credits.

Met deze iStock promotiecode krijgt u 25% korting op de normale prijs bij iStock op een creditpack vanaf 18 credits.

U kunt met deze geweldige korting veel geld besparen als u on-demand (op aanvraag) beelden bij iStock koopt. U kunt tussen €31,25 en €406,25 besparen met onze iStock kortingscode!

De 25% korting op iStock grote creditpacks kunt u gebruiken voor de “rode” creditpacks:

korting op iStock grote creditpacks
korting op iStock grote creditpacks
Hoe meer credits, hoe voordeliger de credit packs

Lees verder om te ontdekken waarom de voordelige credit pakketten van iStock zulke speciale aanbiedingen zijn! Wilt u meer weten over iStock, een van de beste beeldbanken, lees dan ons iStock testrapport.

Korting op iStock grote creditpacks: de beste prijs voor on-demand afbeeldingen

Met onze exclusieve promotiecode krijgt u 25% korting op de iStock grote creditpacks en wordt de prijs per credit sterk verlaagd, zodat u de laagste prijs ooit krijgt voor de aankoop van foto's en stockvideo's bij iStock. 

Deze korting verlaagt de creditprijs van iStock tot slechts €5,20 per credit! Op die manier krijgt u de beste prijzen voor on-demand (op aanvraag) downloads van iStock. Met onze promotiecode is de prijs voor individuele on-demand foto's slechts: 

BeeldkwaliteitCreditsKortingsprijsGewone prijs
Essentials beelden (standaard)1 credit/beeld€4,38 – €5,20€5,53 – €9,00
Signature beelden (premium)3 credits/beeld€13,14 – €15,60€17,50 – €24,00
Essentials video's (standaard)6 credits/video€26,28 – €31,20€34,98 – €45,00
Signature video's (premium)18 credits/video€78,84 – €93,60€104,94 – €125,00
Uitgebreide licentie19 credits/minimaal€88,22 – €98,80€110,77 – €126,66

Deze prijzen zijn inclusief alle beschikbare formaten en resoluties, en voor alle bestanden geldt een rechtenvrije licentie voor commercieel gebruik!

Hebt u stockfoto's, video's of uitgebreide licenties op aanvraag nodig, dan mag u deze deal niet missen!

korting op iStock grote creditpacks
Ontvang 25% korting op uw aankoop van grote credit packs van iStock! Deze korting geldt alleen voor pakketten vanaf 18 credits.

Grote creditpacks iStock: flexibele optie voor het downloaden van afbeeldingen

Wie onze uitgebreide gids over de iStock-prijzen heeft gelezen, weet ongetwijfeld al dat abonnementen de laagste prijs voor stockfoto's bij iStock bieden.

Waarom zou iemand dan op aanvraag willen kopen? Omdat het een flexibele oplossing is. 

Alle abonnementen van iStock hebben een maandelijkse downloadlimiet met een maandelijkse vervaldatum. Het doorschuiven van ongebruikte downloads is een geweldige extra mogelijkheid, maar u moet altijd rekening houden met de maandelijkse vernieuwing van uw downloads en een abonnement kiezen dat is afgestemd op het aantal benodigde afbeeldingen. 

Het grootste voordeel van iStock credits
iStock credits blijven altijd geldig. Alle credits die op uw iStock-account staan, blijven onbeperkt geldig zolang u tenminste eenmaal per jaar op uw account inlogt.

Een groot pakket met credits is een perfecte oplossing voor wie een flexibele koopoptie belangrijk vindt, waarbij de waarde van de investering niet verloren gaat en u geen haast hoeft te hebben om uw downloads van kwaliteitsbeelden op te gebruiken. En nu kunt u ze nog goedkoper kopen ook! 

Credits kunnen worden gebruikt voor het downloaden van rechtenvrije foto's en video's uit zowel de Signature-collectie als de Essentials-collectie. 

Een groot pakket credits is een perfecte oplossing voor wie een flexibele koopoptie belangrijk vindt, waarbij de waarde van de investering niet verloren gaat en u geen haast hoeft te hebben om uw downloads van kwaliteitsbeelden op te gebruiken. En nu kunt u ze met de korting op iStock grote creditpacks nog goedkoper kopen ook! 

Daarnaast moet worden vermeld dat u met deze aanbieding de kosten van de uitgebreide licentie van iStock sterk kunt verlagen, omdat die alleen op aanvraag worden verkocht, waarbij elke uitgebreide licentie 18 credits kost. 

Ontvang 25% korting op uw aankoop van grote credit packs van iStock! Deze korting geldt alleen voor pakketten vanaf 18 credits.

Veelgestelde vragen over de korting op een credit pakket van iStock

Wat zijn iStock credits?

Credits zijn de eigen valuta van iStock waarmee elk bestand op iStock kan worden gedownload – foto's, illustraties en video's. Credits zijn verkrijgbaar in standaardpakketten – hoe meer credits het pakket heeft, hoe lager de prijs per credit. Het is mogelijk om meerdere pakketten te combineren via de Bewerken/Toevoegen optie op de betaalpagina.

Waar koop ik iStock credits?

Klik op deze link en ga naar de website van iStock. Met gebruik van de iStock promotiecode krijgt u bij iStock de beste kortingen en aanbiedingen.

Hoe lang kan ik de credits bij iStock gebruiken?

Voor iStock is het belangrijk dat u waar voor uw geld krijgt. Heeft u een creditpack gekocht, dan is er aan dat pakket geen tijdslimiet als u maar één keer per jaar inlogt op uw account.

Waarvoor kan ik de iStock beelden gebruiken?

Voor alle afbeeldingen, illustraties en video's maakt iStock gebruik van een rechtenvrije licentie. Dit houdt in dat u het beeldmateriaal voor uw marketing en andere commerciële activiteiten, incl. voor websites, sociale media platforms om er maar een paar te noemen.

Kun je bij iStock ook gratis afbeeldingen krijgen?

Ja, als u zich aanmeldt op de website van iStock, dan ontvangt u van iStock elke maand gratis foto's, illustraties en videoclips. Een andere mogelijkheid is om bij iStock een gratis proefabonnement af te sluiten. Met deze proefversie kunt u gratis 10 afbeeldingen downloaden.

Heeft iStock ook beeldabonnementen?

Ja, u kunt op de prijzenpagina op de site ook abonnementen vinden. Dit zijn abonnementen die per maand of per jaar worden betaald. De prijs hangt af van de grootte van het abonnement.

Is iStock of Shutterstock de beste?

Dit is afhankelijk van uw behoeften. Om een duidelijk antwoord op deze vraag te krijgen adviseren we u om dit overzicht van beide beeldbanken te bekijken.

Nu investeren met de kortingscodes van iStock is op de lange termijn profiteren

Voor een maximaal voordeel van grote creditpacks van iStock moet u investeren in het grootste pack dat u zich kunt veroorloven (u kunt ook meer dan één pack tegelijk kopen). 

En omdat de credits voor altijd geldig zijn, verliest u nooit uw investering: zodra u afbeeldingen en videoclips nodig hebt, hebt u de credits bij de hand om ze te downloaden, en u blijft geld besparen omdat u credit packs met korting hebt ontvangen. 

U kunt nog maanden, of zelfs jaren, profiteren van de creditpacks die u met onze speciale 25% korting op iStock grote creditpacks koopt. 

Ontvang 25% korting op uw aankoop van grote credit packs van iStock! Deze korting geldt alleen voor pakketten vanaf 18 credits.
istock kortingscode

U kunt zoals u gewend bent ook blijven profiteren van onze normale iStock korting om goedkoop foto's, illustraties en video's te kunnen kopen.

Met deze kortingscode kunt u bij iStock 15% korting krijgen op alle creditpacks en abonnementen!

Meer informatie over deze beeldbank en aanbiedingen vindt u in ons uitgebreide iStock testrapport 2023.

Wilt u voordat u de korting op iStock grote creditpacks en/of de iStock kortingscodes gebruikt eerst gratis vectors en afbeeldingen proberen? Dan kunt u met gebruik van een proefabonnement van een maand iStock eerst proberen. De beelden die u met dit proefabonnement downloadt, kunt u voor uw marketing en branding activiteiten gebruiken.

Download met het gratis iStock proefabonnement nu in 30 dagen 10 afbeeldingen uit de Essentials-collectie!
Nu proberen
28 dagen resterend

Niet gevonden wat u zocht? Vraag het hier!

loading...

🤓 Ik wil meer informatie over de 25% korting op iStock grote creditpacks

🤨 Ik heb een vraag over de 25% korting op iStock grote creditpacks

🤔 Ik weet niet of de 25% korting op iStock grote creditpacks iets voor mij is

🙄 Iets anders…

Wilfred van der Zwaag

Wilfred van der Zwaag

Als marketingmanager richt ik mij vooral op de beeldbanken die in Nederland en België actief zijn, en zorg ik ervoor dat u altijd de nieuwste informatie en aanbiedingen krijgt. Ook kan ik u advies geven over rechtenvrije afbeeldingen, licenties, auteursrechten en gebruikstoepassingen van stockfoto's en -video's.

Stockfoto's
Logo