iStock Editor – de fantastische nieuwe ontwerpfuntie!

iStock logo

Als vooraanstaande beeldbank en voortrekker in de sector brengt iStock nu een nieuwe, bijzonder nuttige functie voor gebruikers: iStock Editor, een simpele online bewerkingstool waarmee u gratis elke afbeelding uit hun collectie met slechts een paar muisklikken kunt aanpassen!

Dankzij een bijzonder gebruiksvriendelijk concept en krachtige functionaliteit voor eenvoudige ontwerpen is dit een prima hulpmiddel voor het creëren van visuele content voor onder andere sociale media, Google-advertenties, reclame en het web. U kunt iStock Editor gratis uitproberen!

Maak kennis met deze tool in de onderstaande video!

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube's privacy policy.
Learn more

Load video

Meer informatie over deze webshop vindt u in ons speciale iStock testrapport. Meld u hier gratis aan bij iStock en begin met het downloaden van fantastische foto's en bewerk ze dan meteen. Krijg korting en bespaar met onze speciale iStock couponcode!

iStock Editor: Snelle bewerkingen, simpel ontwerp

Dankzij de gebruiksvriendelijke interface is de nieuwe bewerkingstool van iStock eenvoudig in gebruik. De bewerking telt 3 stappen:

  1. Afbeelding kiezen
  2. Bewerken
  3. Downloaden

U kunt deze voor elke afbeelding uit de collectie van iStock gebruiken: op alle pagina's met beelden vindt u nu een knop “Bewerk deze afbeelding” waarmee u de preview met het watermerk in de iStock editor kunt openen en bewerken.

Eénmaal in de editor kunt u essentiële bewerkingsfuncties toepassen. Met de iStock editor kunt u:

  • Bijsnijden en aanpassen: hiervoor zijn handige vooraf ingestelde formaten beschikbaar, waaronder horizontale, verticale en vierkante oriëntatie, plus standaard formaten voor populaire social media-kanalen zoals Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest.
  • Tekst toevoegen: u kunt in de editor een keuze maken uit 15 verschillende lettertypen, waarbij u opties hebt voor grootte, kleur, uitlijning, stijl en rotatie.
  • Filter: er zijn 11 filters om het beeldaspect te wijzigen, inclusief populaire Instagram-achtige filters van het type Sepia of Warmer.
  • Logo's of grafische elementen toevoegen: u kunt ook uw eigen logo's of grafische elementen integreren via een heel simpele uploadfunctie.

U kunt op deze manier met enkele muisklikken een afbeelding maken die u kunt gebruiken voor uw bedrijf op Facebook en Twitter, of om uw account op Instagram een extra boost te geven! In eerste instantie werkt u met een afbeelding met een watermerk, maar zodra u tevreden bent met het ontwerp kunt u op de downloadknop drukken en de uiteindelijke bewerkte foto zonder watermerk downloaden.

Het is gratis! Natuurlijk betaalt u voor uw iStock-afbeeldingen (nu met hoge kortingen!), maar de iStock editor kunt u kosteloos gebruiken. Om een indruk te krijgen van wat u gratis met deze tool kunt doen, kunt u de iStock editor hier gratis uitproberen!

Bovendien kunt u zich gratis aanmelden bij iStock om fantastische afbeeldingen te kopen en deze vervolgens makkelijk te kunnen bewerken. Bespaar nu nog meer en ontvang korting op uw aankopen met onze speciale iStock couponcode!

Wilfred van der Zwaag
Wilfred van der Zwaag

Als marketingmanager richt ik mij vooral op de beeldbanken die in Nederland en België actief zijn, en zorg ik ervoor dat u altijd de nieuwste informatie en aanbiedingen krijgt. Ook kan ik u advies geven over rechtenvrije afbeeldingen, licenties, auteursrechten en gebruikstoepassingen van stockfoto's en -video's.

Stockfoto's
Logo