Laagste prijs

Stockphotos.com recensie 2024: De meest voordelige stockfotoservice

KORTINGSCODE TONEN

Koop product

Categorie:

Stockphotos Logo TightStockphotos.com is een stockfotobureau dat zich richt op kleine en middelgrote ondernemingen. Alle aanbiedingen zijn dan ook afgestemd op het budget en de beeldbehoeften van dit soort bedrijven en bieden de voordeligste stockfoto's en -video's en aanvullende creatieve middelen voor de laagste prijs. 

We zullen in dit uitgebreide overzicht de verschillende aspecten van Stockphotos.com belichten die dit platform tot dé bron voor stockmedia maken voor alle professionals, waaronder de betaalbare prijzen – zoals jaarabonnementen en losse aankopen – en bonusvoordelen, de enorme mediabibliotheek met miljoenen rechtenvrije afbeeldingen voor verschillende sectoren en niches, de gebruiksvriendelijke ontwerptools voor het vergroten en bewerken van afbeeldingen, en de fantastische klantenservice.

Voordat we beginnen, moet je weten dat er een speciale Stockphotos.com couponcode is, waarmee je 10 gratis extra beelden krijgt bij je abonnement! Mis deze niet!

Neem nu een abonnement op het Club-lidmaatschap van Stockphotos.com en krijg als bonus 10 gratis beelden!

Dit zijn de hoofdpunten van deze Stockphotos.com recensie

Stockphotos.com is een deskundige en prijsvriendelijke beeldbank 

Stockphotos.com is drie jaar geleden gelanceerd met een gevarieerde en kwalitatief hoogwaardige collectie die bescheiden in omvang is. Maar onderschat deze bescheidenheid niet: het is een bedrijf dat is opgericht en wordt geleid door ervaren professionals uit de sector en volledig betrouwbaar is, de content is perfect geschikt voor professioneel gebruik en de catalogus biedt meer dan genoeg variatie om in de meest populaire ontwerpbehoeften te voorzien. Daarnaast hebben ze een geweldige AI image upscaler en andere tools voor niet-grafische ontwerpers waarmee ze tijd kunnen besparen bij het verbeteren van het beeldmateriaal. 

Omdat het is afgestemd op de behoeften van het MKB, zijn alle prijzen en abonnementen bijzonder betaalbaar en hebben ze meer flexibiliteit en bonussen waardoor ze nog handiger zijn. 

Een perfect alternatief voor ontwerpers met een beperkt budget die niet willen inleveren op beeldkwaliteit. 

www.stockphotos.com homepage

Stockphotos.com – Informatie over de achtergrond

Stockphotos.com is weliswaar relatief nieuw, maar kan rekenen op meer dan 15 jaar ervaring en voorkennis van de oprichter en het team. 

De filosofie van dit bedrijf draait om het zijn van een eerlijke beeldbank met een menselijk gezicht, waar oplossingen op maat en persoonlijke klantenservice centraal staan. 

De website van Stockphotos.com heeft op dit moment een collectie van meer dan 10 miljoen hoge kwaliteit afbeeldingen, met inbegrip van stockfoto's en vectorillustraties, en blijft groeien doordat er regelmatig nieuwe bestanden worden toegevoegd. Hier vind je ook creatieve hulpmiddelen, zoals een achtergrondverwijderaar en een beeldupscaler, aangedreven door de nieuwste machine learning-technologie om met één klik fotobewerkingen uit te voeren. 

De kwaliteit van het product en de service zijn met afstand de meest onderscheidende kenmerken van deze stockfotosite. 

Stockphotos.com afbeeldingen

Stockphotos.com catalogus: Kwaliteit en grotere keuze 

Het platform biedt een uitgebreide mediabibliotheek met meer dan 10 miljoen beeldbestanden die voor verschillende doeleinden kunnen worden gebruikt, zoals voor sociale mediakanalen, blogpost illustraties, websites en redactionele content. Dankzij het rechtenvrije licentiemodel en de grote variatie aan thema's en stijlen kunnen gebruikers genieten van eindeloze creatieve mogelijkheden. 

De collectie bestaat uit stockfoto's en vector illustraties en is onderverdeeld in verschillende categorieën zoals families, vrouwen, mannen, natuur, landschap, zaken, enz. Voor ieder populair onderwerp zijn er opties. Daarnaast voegen ze constant nieuwe afbeeldingen toe, zodat je zeker weet dat de collectie modern, fris en voortdurend wordt uitgebreid. 

https://www.stockphotos.com media

De juiste afbeeldingen vinden vormt geen probleem: de website heeft een geavanceerde zoekmachine waar kan worden gezocht naar afbeeldingen op basis van trefwoorden of omgekeerd zoeken om vergelijkbare beelden te vinden en de resultaten verder te verfijnen met geavanceerde filters voor mediatype, oriëntatie en zelfs de belangrijkste kleur.

Minstens zo belangrijk is dat de beeldresolutie zeer hoog is; je kunt ze zonder extra kosten downloaden tot XXL-formaat. Stockphotos.com is geschikt voor professioneel gebruik met een perfecte beeldkwaliteit voor advertenties en dergelijke. 

Stockphotos.com prijzen: Flexibele en voordelige abonnementen

De abonnementen zijn een van de belangrijkste voordelen van deze beeldbank. Deze zijn bedoeld voor ontwerpers die veel afbeeldingen nodig hebben, maar gespreid over langere perioden en toch tegen betaalbare tarieven in grote aantallen willen kopen. 

De Clubs, zoals de abonnementen worden genoemd, zijn allemaal jaarlijkse aanbiedingen, vooraf betaald, en met een jaarlijkse downloadlimiet. Dit betekent dat wanneer je je abonneert, je tot je maximale aantal afbeeldingen kunt downloaden wanneer je maar wilt, in één dag, in een paar maanden of een heel jaar.

Alle abonnementen omvatten bovendien tot 5 seats, wat inhoudt dat het kan worden gedeeld met maximaal 5 gebruikers, een functie die de meeste andere beeldbanken tegen een hogere prijs aanbieden. Maar hier krijg je het voor dezelfde prijs als een individuele account. 

Maar er is meer, als je je aanmeldt voor één van de Clubs, krijg je aanzienlijke ledenkortingen: 50% korting op uitgebreide licenties en 50% korting op premium beelden (binnenkort beschikbaar). 

Deze extra flexibiliteit en extra voordelen zijn beslist een groot pluspunt. 

www.stockphotos.com homepage

Club Easy: De populairste en makkelijke keuze (+ speciale kortingscode!)

Van alle lidmaatschappen is Club Easy (ook bekend als “de Club”) de optie die de meeste gebruikers prefereren vanwege de gunstige prijs, de downloadlimiet en de bonussen. 

De Club Easy biedt 200 downloads van afbeeldingen gedurende een jaar voor slechts € 99 – wat neerkomt op € 0,49 per afbeelding, op zich al een geweldige aanbieding. Maar er is ook een speciale aanbieding, waarbij je een bonus krijgt van 10 downloads in je eerste jaar van het abonnement, wat het aantal downloads in je eerste jaar op 210 brengt en de prijs per afbeelding terugbrengt tot € 0,47!

Krijg 210 beelden in hoge resolutie voor slechts € 99! Nu plus 10 gratis opschalingen en video's!
NU KOPEN
Verlopen

Met het abonnement op Club Easy krijg je ook verschillende extra voordelen, namelijk: 

Deze zijn helemaal gratis! 

En niet te vergeten: op dit moment is er een exclusieve Stockphotos.com couponcode, waarmee je nog eens 10 extra downloads gratis krijgt bovenop je Club Easy abonnement! 

Neem nu een abonnement op het Club-lidmaatschap van Stockphotos.com en krijg als bonus 10 gratis beelden!

https://www.stockphotos.com/pricing

Club Plus & Club Ultimate: Meer downloads, meer voordelen

Heb je meer dan 200 afbeeldingen per jaar nodig, dan zijn er abonnementen met een hoger volume beschikbaar, allemaal met dezelfde structuur wat betreft downloadlimiet, vooruitbetaling en seats. 

Club Plus heeft 500 downloads per jaar voor € 199. Je krijgt nu een bonus van 25 downloads in je eerste jaar, in totaal 525 beelden voor € 0,38 per stuk. Echt goedkoop! Dit abonnement is inclusief 10 gratis opschalingen, 20 videodownloads en 2 voertuigsjablonen. 

Club Ultimate is het grootste verkrijgbare abonnement met 1.000 downloads per jaar voor € 299. Zoals je waarschijnlijk al vermoedde, is er een speciale bonus van 50 downloads in je eerste jaar, waarmee je uiteindelijk 1.050 afbeeldingen krijgt en slechts € 0,28 per stuk betaalt. Dat is echt goedkoop.

De Ultimate aanbieding heeft ook gratis bonussen: 10 opschalingen, 30 video's en 5 voertuigsjablonen. 

Stockphotos.com On Demand: Aankoop van één beeld en beeldpakketten

www.stockphotos.com prijzen

Wil je geen abonnement afsluiten? Met Stockphotos.com on demand (image packs) betaal je slechts één keer voor een bepaald aantal foto's, zonder extra's kosten of doorlopende verbintenis. 

Een interessante optie van deze beeldbank is dat je één afbeelding losse kunt kopen. De prijs voor een losse afbeelding is € 12 per foto (elk formaat tot XXL heeft dezelfde prijs, zowel foto's als vectoren). Wil je meer dan één foto, dan zijn de beeldpakketten een betere keuze, omdat die volumekortingen bieden: 

 • 5 beelden voor € 36 = € 7,20 per beeld
 • 10 beelden voor € 49 = € 4,90 per beeld
 • 25 beelden voor € 105 = € 4,20 per beeld
 • 50 beelden voor € 199 = € 3,98 per beeld
 • 100 beelden voor € 390 = € 3,90 per beeld

Je kunt tussen 40% en 65% besparen op de normale prijs voor een enkele afbeelding als je ze in een pakket koopt. 

Stockphotos.com uitgebreide licenties: Laagste fotoprijs voor commercieel gebruik

De hierboven vermelde prijzen gelden voor afbeeldingen met de standaard licentieovereenkomst van Stockphotos.com – die we zo meteen zullen bespreken – maar mocht je de foto's bijvoorbeeld in een product voor wederverkoop willen gebruiken, dan heb je een uitgebreide licentie nodig. De afbeeldingen met deze licentie kosten meer, maar hebben veel extra gebruiksrechten en voordelen. 

www.stockphotos.com uitgebreide licenties

Uitgebreide licenties zijn verkrijgbaar voor alle beelden in de catalogus van de website en uitsluitend op aanvraag (on demand). De prijzen behoren tot de laagste in de sector: 

 • 1 Uitgebreide licentie beeld: € 70 – Exclusieve ledenprijs met 50% korting: € 35
 • 5 Uitgebreide licentie beelden: € 280 (€ 56 per beeld) – Exclusieve ledenprijs met 50% korting: €1 40 (€ 28 per beeld)
 • 25 Uitgebreide licentie beelden: € 1.000 (€ 40 per beeld) – Exclusieve ledenprijs met 50% korting: € 500 (€ 20 per beeld)
 • 50 Uitgebreide licentie beelden: € 1.900 (€ 38 per beeld) – Exclusieve ledenprijs met 50% korting: € 950 (€ 19 per beeld)

Uitgebreide licenties zijn zo'n twintig euro goedkoper dan bij veel andere stockfotosites, zelfs zonder de ledenkorting!

Koop nu pakketten met uitgebreide licenties en bespaar veel geld. Krijg 50% extra met een actief beeldabonnement!

Stockphotos.com licentie-model: Rechtenvrij en super flexibel

We hebben uitgelegd hoeveel elke licentie kost; laten we nu de details van de licenties toelichten. Stockphotos.com werkt met rechtenvrije licenties die een reeks vooraf gedefinieerde gebruiksrechten geven zonder beperkingen wat betreft tijd, geografische locaties of het aantal projecten, en met een vaste eenmalige betaling.

Nadat je voor de afbeelding hebt betaald en de licentie hebt verkregen – op het moment dat je op de downloadknop drukt – mag je deze voor altijd gebruiken (zelfs nadat je abonnement is afgelopen), waar je maar wilt en in zoveel ontwerpen als je wilt, binnen de vastgestelde voorwaarden. 

De standaard licentie is bij deze website veel flexibeler dan bij concurrerende sites. De licentie dekt je gewone commerciële gebruiksmogelijkheden zoals websites, sociale media, tijdschriften en gedrukte publicaties, maar omvat ook zaken als gebruik in uitzendingen voor TV of film en in gefabriceerde producten zoals magneten of mokken, zolang ze gratis worden weggegeven als onderdeel van een promotie-inspanning (en niet met winst worden verkocht). 

De restricties van de standaard licentie zijn heel gering, maar het is belangrijk ze te kennen: 

 • De maximale oplage is 500.000 exemplaren
 • Het beeld mag niet worden gebruikt in digitale of fysieke producten voor wederverkoop (o.a. kleding, merchandising, websjablonen)
 • De licentie is niet overdraagbaar ( niet door te verkopen, te schenken, uit te lenen, etc.). Let op: je mag de afbeelding gebruiken in een ontwerp voor een klant, waarbij je de verantwoordelijkheid neemt voor het gebruik
 • De afbeelding mag niet op zodanige wijze worden weergegeven dat anderen deze kunnen downloaden
 • Het is niet toegestaan afbeeldingen te gebruiken in lasterlijke of controversiële content die de maker van de afbeelding of de beeldbank in een kwaad daglicht stelt. Thema's als politiek, religie, pornografie en criminaliteit zijn niet toegestaan, en voor andere gevoelige onderwerpen zoals geestelijke gezondheid of ernstige ziekten is schriftelijke toestemming nodig 

Eveneens essentieel om te weten is dat de beeldbank een wettelijke garantie geeft voor de geldigheid van het auteursrecht en de rechten van al het beeldmateriaal en een vrijwaringsbeleid van 10.000 dollar aanbiedt voor het geval je beschuldigd wordt van misbruik van dat beeldmateriaal (mits je je aan de licentievoorwaarden houdt). 

De uitgebreide licentie omvat alle rechten die zijn opgenomen in de standaard licentie, met een paar belangrijke toevoegingen: 

 • Er is geen reproductielimiet, dus er kunnen zoveel exemplaren worden afgedrukt als je wilt
 • Het recht om de afbeelding te gebruiken in producten voor wederverkoop, zowel fysiek als digitaal (met uitzondering van print-on-demand programma's)

Tenslotte is er een speciale print-on-demand licentie en een API-service, mocht je interesse hebben in dit type samenwerking. 

upscaler.stockphotos.com

Stockphotos.com AI Image Upscaler

Een geweldige bonus van deze website is de voor iedereen beschikbare ontwerp-toolkit. De AI Image Upscaler, waarvan de naam voor zich spreekt, is de populairste online tool van deze beeldbank. 

Gebouwd met geavanceerde deep learning-technologie voor beeldverbetering, kan deze software in enkele seconden afbeeldingen 2x tot 8x vergroten en verbeteren. 

De tool heeft nu vier verschillende AI-modellen om afbeeldingen op te schalen. FacePro voor gezichten en menselijke portretten, en dan Balanced, Ironed en DetailPro. Deze modellen regelen ruisonderdrukking en bewegingsonscherpte om een hoogwaardigere versie van je originele foto te produceren. Je kunt ze allemaal proberen totdat je opgeschaalde afbeelding er perfect uitziet. 

Uiteraard werkt het ook als een beeldvergroter, waarmee je zonder kwaliteitsverlies een afbeelding kunt vergroten of verkleinen. 

De AI Image Upscaler is gratis voor maximaal 3 opschalingen (upscales) in 2x de resolutie en het basismodel voor verbetering. Wil je een afbeelding 4x of 8x vergroten, wil je de meer geavanceerde AI-modellen proberen, of moet je meer dan 3 afbeeldingen verwerken, dan kun je meer opschalingen kopen in pakketten: 20 opschalingen voor € 7, en 100 opschalingen voor € 15. Met de betaalde service krijg je extra's zoals het automatisch aanpassen van het formaat voor sociale media. Tijdelijk krijg je bij deze pakketten respectievelijk 10 en 50 extra opschalingen – helemaal gratis. 

Let op: je krijgt gratis upscales (opschalingen) als je je abonneert op een van de Clubs!

bgremover.stockphotos.com

Stockphotos.com AI-achtergrondverwijderaar (AI Background Remover)

Meer recent is de intelligente BG Remover, die met behulp van de nieuwste technieken voor AI-beeldmanipulatie de achtergrond van elke afbeelding in één snelle beweging identificeert en verwijdert zonder dat je iets hoeft te doen – upload je beeldbestand en druk op de verwijderknop. 

Heel handig voor het perfect downloaden van uitsnijdingen voor sociale media of het snel vervangen van de achtergrond van een foto. 

De gratis versie van de BG remover stelt je in staat om 3 verwijderingen uit te voeren voor afbeeldingen tot 2000 pixels. Wil je grotere afbeeldingen of een grotere hoeveelheid verwerken, dan kun je kiezen tussen het standaardpakket van 20 verwijderingen voor € 4,90 of 100 verwijderingen voor € 15. Bij de laatste kun je ook batchverwerkingen uitvoeren! In combinatie met AI-upscaling krijg je geweldige uitsnedes zonder kwaliteitsverlies. 

Ultimate: Stockphotos.com AI Magic Edits

De nieuwste functie die aan de site is toegevoegd, is Magic Edits, een optie om belangrijke fotobewerkingen uit te voeren met behulp van geavanceerde modellen voor het genereren van AI-beelden. Zo kun je bijvoorbeeld de leeftijd van mensen in foto's veranderen zodat ze jonger of ouder zijn dan het origineel, of je kunt hun geslacht veranderen zodat ze mannelijker of vrouwelijker lijken in de uiteindelijke foto, allemaal door gewoon een cijferbalk te verschuiven. Erg indrukwekkend! 

De voorwaarden en beperkingen van deze functie moeten nog worden gedefinieerd op de website. Maar blijf op de hoogte!

Stockphotos.com uitmuntende klantenservice: Echte mensen in real-time

Een factor die in deze beoordeling niet onvermeld mag blijven, is de klantenservice van de beeldbank. Wanneer ze beweren dat ze geloven in een menselijke aanpak, dan menen ze dat ook. En deze filosofie is duidelijk merkbaar in de klantenservice van de website. 

In tegenstelling tot veel andere stockmediabureaus maakt Stockphotos.com geen gebruik van geautomatiseerde chatbots. Ze werken met een team van medewerkers die zich via live chat en 24 uur per dag bezighouden met het beantwoorden van vragen van potentiële kopers, het oplossen van eventuele problemen van gebruikers, het uitbrengen van offertes voor speciale verzoeken en meer.

Daarnaast zijn er mogelijkheden om contact op te nemen via e-mail, het bedrijf rechtstreeks te bellen of een terugbelverzoek in te dienen. Klanttevredenheid is een waardevol goed voor dit bedrijf; het ondersteuningsteam laat dat zien. 

Stockphotos.com recensie: Een geweldig alternatief voor goedkope afbeeldingen

Onze uitgebreide Stockphotos.com recensie komt tot de conclusie dat deze service perfect geschikt is voor bedrijven en particulieren die de beste voordelen van grote stockfoto-websites willen, zoals afbeeldingen van hoge kwaliteit, flexibele en wettelijk ondersteunde licenties en eersteklas ontwerpprogramma's, maar die de kosten daarvan niet kunnen betalen. 

Met de laagste prijzen in de sector voor stockfoto-abonnementen, beeldmateriaal op aanvraag en onder leiding van betrouwbare specialisten, biedt Stockphotos.com een uitstekende service voor stockfotografie tegen voordelige prijzen. 

Krijg 210 beelden in hoge resolutie voor slechts € 99! Nu plus 10 gratis opschalingen en video's!
NU KOPEN
Verlopen
Neem nu een abonnement op het Club-lidmaatschap van Stockphotos.com en krijg als bonus 10 gratis beelden!
Stockfoto's
Logo