Premium afbeeldingen – koop ze bij de vijf beste fotosites!

Heeft u genoeg van stereotype afbeeldingen? Geen interesse in standaard stockfoto's? Koop dan premium foto's! Premium afbeeldingen zijn inspirerend, opvallend, opmerkelijk, natuurlijk, vol emoties en passie. Er is ook in Nederland en België steeds meer vraag naar dit soort materiaal.

U vindt hier meer informatie over de bekende beeldbanken Adobe Stock, iStock, Photocase, Getty Images en Panthermedia die de allerbeste premium foto's aanbieden.

Bekijk hier de voordelige aanbiedingen van de beste beeldbanken:

Beeldbank

Max. aantal downloads

Prijs per foto

Download limiet

Duur van het abonnement

StockPhotoSecrets logo

200 per dag

€0,49

Jaarlijks

1 jaar

Shutterstock logo

750 per dag

€0,21

Maandelijks

1 jaar

iStock logo

750 per dag

€0,23

Maandelijks

1 jaar

Ongelimiteerd

Maandelijks

1 maand

123RF logo

750 per dag

€0,24

Maandelijks

1 jaar

Adobe Stock logo

750 per dag

€0,22

Maandelijks

1 jaar

Photocase logo

Onbeperkt

€6,87

Onbeperkt

Geen abonnementen

Adobe Stock – Topkwaliteit premium afbeeldingen van interessante kunstenaars

stock.adobe.com/nl homepageAdobe Stock is uitgegroeid tot een van de grootste beeldbanken ter wereld met meer dan 335 miljoen afbeeldingen. Sinds vorig jaar juli heeft de Premium Collection van Adobe Stock haar intrede gedaan.

Aangevuld met beelden van de beeldbank Stocksy en veel andere premium providers, heeft Adobe nu unieke realistische en indrukwekkende foto's van alle mogelijke categorieën. De Premium Collection is een collectie met de hand geselecteerde beelden met interessante motieven en natuurlijke, realistische beelden van topfotografen en kunstenaars.

stock.adobe.com/nl homepage Premium

De prijzen van Adobe Stock premium afbeeldingen

De afbeeldingsprijzen van de Premium Collection variëren. Hoe hoger de kwaliteit en hoe hipper de afbeelding, hoe hoger de prijs. De prijs van premium afbeeldingen in een lage resolutie varieert tussen €49,99 en €249,99 en voor afbeeldingen in een hoge resolutie variëren de prijzen van €99,99 tot €499,99. De prijs van de afzonderlijke foto's wordt in de productinfo van het beeld weergegeven.

Adobe Stock Premium voorbeeld

Klik op de onderstaande banner en ontvang 10 gratis beelden van Adobe Stock. U krijgt toegang tot een geweldige collectie en elke gratis foto download is inclusief de rechten of deze voor commerciële doeleinden te gebruiken.

Ontvang nu 1 maand gratis afbeeldingen. Meld u aan bij Adobe Stock en profiteer!
Nu proberen
23 dagen resterend

iStock by Getty Images – Veel keuze aan premium foto's

www.istockphoto.com/nl homepage

Zoekt u topafbeeldingen, dan bent u op de site iStock by Getty Images met een database van 105 miljoen afbeeldingen en andere media aan het juiste adres. iStock beschikt over een omvangrijke collectie premium afbeeldingen in de Signature Collection en is daarmee een uitstekende optie.

Deze collectie biedt met zorg geselecteerde foto's, vectoren en kunstwerken uit alle denkbare categorieën (bijv. mensen, natuur en wonen om uw artikel te verrijken of een product op posters onder de aandacht te brengen). Wanneer u een zoekterm invoert op de webpagina van iStock, dan verschijnt de Signature Collection.

iStock Signature Collection premium afbeeldingen

De afbeeldingsprijzen van iStock by Getty Images

Het premium materiaal uit de Signature Collection kunt u bij iStock met behulp van credits (iStock's kunstvaluta) of met een voordelig geprijsd beeldabonnement verkrijgen.

Kopen met Credits

iStock vraagt voor de premium afbeeldingen uit de Signature Collection 3 credits per foto. Dat komt neer op €24,- per afbeeldingen bij een klein creditpakket (3 credits) of slechts €18,21 per afbeelding bij een groot creditpakket (150 credits). Want zoals (bijna) altijd geldt: hoe meer u koopt, hoe goedkoper het zal zijn (vgl. de tabel met creditprijzen van iStock).

iStock credits premium afbeeldingen

Kopen met een beeldabonnement

De premium afbeeldingen uit de Signature Collection kunt u via een beeldabonnement van diverse aantallen verkrijgen (met deze benaming wordt de “toegang tot alle beelden” aangeduid). U heeft de keuze uit 10, 25, 50 en 750 afbeeldingen per maand met een maandelijkse of jaarlijkse termijn.

En ook hier geldt weer: Wie veel afbeeldingen downloadt, kan veel besparen. Ter vergelijking: een maandabonnement met 10 premium afbeeldingen per maand kost €8,50 per premium afbeelding uit de Signature Collection, bij een maandabonnement met 50 afbeeldingen per maand kost deze €3,80 en bij een jaarabonnement met 50 afbeeldingen per maand bedraagt de prijs per stuk nog slechts €3,18.

iStock abonnementen

iStock abonnementen

Download op de site iStock het beste fotomateriaal nu nog voordeliger met onze exlcusieve kortingscode voor 15% korting. Daarnaast is er voor klanten uit Nederland en België nu een iStock proefabonnement beschikbaar. Deze optie heeft een aantal voordelen: 10 gratis beelden met een rechtenvrije licentie waarmee u het beeldmateriaal voor allerlei doeleinden kunt gebruiken.

Ontvang 15% korting op alle iStock credits en beeldabonnementen!
Download met het gratis iStock proefabonnement nu in 30 dagen 10 afbeeldingen uit de Essentials-collectie!
Nu proberen
23 dagen resterend

Photocase – De premium content uit Berlijn

www.photocase.com homepage

Photocase, een beeldbank uit Berlijn, biedt eigenzinnige levensechte, authentieke en creatieve afbeeldingen. Alle afbeeldingen zijn handmatig geselecteerd en een verfrissend alternatief voor de traditionele stockfoto's. Wie de website van Photocase bezoekt, vindt veel waanzinnig mooie fotocollecties over zeer uiteenlopende onderwerpen.

Een account bij deze artistieke site voor beeldmateriaal biedt tal van voordelen: toegang tot opvallende fotografie, en als u zich abonneert krijgt u regelmatig een nieuwsbrief naar uw e-mailadres gestuurd.

www.photocase.com homepage premium afbeeldingen

www.photocase.com homepage

De afbeeldingsprijzen van Photocase

1. Credits

Credits zijn een door Photocase gebruikte kunstmatige valuta. U kunt een bepaald aantal credits kopen, die dan op de account van de klant worden bijgeschreven en weer in mindering worden gebracht bij de aankoop van een afbeelding. De prijzen per afbeelding worden bepaald door de grootte van de afbeelding: grootte S = 5 credits, grotte M = 10 credits en grotte L = 15 credits.

En ook hier geldt zoals zo vaak: hoe meer u koopt, hoe meer u bespaart! Besparingen variërend van 20% tot 45% zijn mogelijk bij de aankoop van credits. Wie veel afbeeldingen nodig heeft en echt veel geld wil besparen, koopt in 1000 credits en bespaart zo 45% per afbeelding, per groot formaat premium afbeelding is dit slechts €20,62!

Photocase prijzen credits

2. Losse afbeeldingen

Photocase biedt de mogelijkheid om losse afbeeldingen te kopen. Mocht u voor een bepaald project slechts één afbeelding nodig hebben, dan kunt u deze los kopen. De prijs varieert al naar gelang de grootte van de afbeelding: grotte S = €13,00, grotte M = €25,00 en grotte L = €38,00.

Photocase prijzen afbeeldingen

Het feit dat Photocase een Duitse beeldbank is, maakt de aankoop van afbeeldingen een stuk eenvoudiger: de betaling kan via automatische incasso of factuur. Photocase is het juiste adres voor premium afbeeldingen, vooral als u ” niet-alledaagse foto's” nodig heeft!

Meld u nu aan bij Photocase en ontvang 5 gratis credits en 10% korting op uw eerste aankoop!

Getty Images – Altijd exclusieve premium en nieuwe afbeeldingen

www.gettyimages.nl homepage

De naam Getty Images is synoniem voor beeldmateriaal van absolute topkwaliteit en exclusiviteit. De enorme fotocollectie met meer dan 180 miljoen afbeeldingen staat garant voor een gigantische keuze aan topkwaliteit afbeeldingen over alle denkbare thema's met een unieke uitdrukkingskracht en buitengewone sprankelendheid.

Getty biedt de volgende premium afbeeldingen:

1. onder de naam “Creative” als rechtenvrije afbeeldingen (RF=Royalty Free) en…

Getty Images creative RF premium afbeeldingen

2. onder de benaming Prestige als rechtenvrije afbeeldingen (RM=Rights Managed). Bij de aankoop van zo'n topkwaliteit afbeelding moet een speciale licentie van Getty Images worden afgenomen voor individueel gebruik.

Getty images prestige premium afbeeldingen

De afbeeldingsprijzen van Getty Images

Creative afbeeldingen

De fotoprijs in de Creative categorie hangt af van het beeldformaat. Hoe hoger de resolutie, hoe hoger de prijs van de afbeelding. Wilt u besparen op de aanschafprijs van de premium afbeeldingen van Getty Images, dan kunt u UltraPacks met 5,10 of 25 afbeeldingen (fotobestanden) kopen en zo 20-33% uitsparen per afbeelding. UltraPacks blijven altijd geldig als u zich ten minste eenmaal per jaar op uw Getty Images-account aanmeldt.

Getty Images Ultrapacks

Profiteer van 15% korting op UltraPacks met de Getty Images kortingscode!
Kortingscode inwisselen
23 dagen resterend

Prestige afbeeldingen

Bij het zoeken en kopen van premium afbeeldingen uit de Prestige collectie moet met Getty Images een vergoeding voor het gebruik worden overeengekomen op basis van bepaalde criteria, zoals het voorgenomen gebruik, de oplage van de afbeelding, de plaats waar de afbeelding wordt weergegeven, enz. De vergoeding wordt berekend op basis van het aantal gekochte afbeeldingen.

Getty Images Calculator

Profiteer van 15% korting op UltraPacks met de Getty Images kortingscode!
Kortingscode inwisselen
23 dagen resterend

PantherMedia – Kunstzinnige afbeeldingen uit München

stockagency.panthermedia.net homepage

PantherMedia is nog een Duitse beeldbank die premium foto's in haar collectie heeft. In de Premium collectie van PantherMedia vindt u sprekende afbeeldingen van topkwaliteit over uiteenlopende actuele thema's en trends, zoals reizen, mondiale culturen, voeding, natuur en milieu, outdoor en avontuur. De creatieve fotografen en aanbieders zijn: Robert Harding, Erickson Stock, CAIA Image en nog een aantal andere.

Panthermedia premium afbeeldingen

De afbeeldingsprijzen van PantherMedia

De premium afbeeldingen van PantherMedia worden standaard weergegeven met een kleine zwarte P. Premium foto's kunnen zowel via credits (kunstvaluta van PantherMedia) als rechtstreeks in Euro's worden aangeschaft. De prijzen hiervoor hangen af van het formaat van de afbeelding en variëren van ca. €12,- tot €500,-. De precieze informatie over de afbeeldingsprijs en de beschikbare beeldformaten wordt op de betreffende pagina met beelddetails weergegeven.

Panthermedia Premium afbeelding Rotterdam Koopgoot

Profiteer als NIEUWE AANMELDER van 5 gratis afbeeldingen en 20% korting van PantherMedia!

Premium afbeeldingen zijn fantastisch!

Premium afbeeldingen zijn topklasse foto's, van hoge kwaliteit, uniek en creatief gearrangeerd. En ze zijn doeltreffend. Ze trekken en houden de aandacht van de kijker vast en maken deze nieuwsgierig. Niet verwonderlijk dat er steeds meer vraag is naar premium fotomateriaal. De bekende beeldbanken PhotocaseGetty ImagesiStockAdobe Stock en PantherMedia staan garant voor premium foto's en bieden eersteklas fotomateriaal in hun omvangrije collecties tegen aantrekkelijke prijzen aan.

AANRADERS!

Niet gevonden wat u zocht? Vraag het hier!

loading...

🤓 Ik wil meer informatie over premium afbeeldingen

🤨 Ik heb een vraag over premium afbeeldingen

🤔 Ik weet niet of premium afbeeldingen iets voor mij zijn

🙄 Iets anders…

Wilfred van der Zwaag

Wilfred van der Zwaag

Als marketingmanager richt ik mij vooral op de beeldbanken die in Nederland en België actief zijn, en zorg ik ervoor dat u altijd de nieuwste informatie en aanbiedingen krijgt. Ook kan ik u advies geven over rechtenvrije afbeeldingen, licenties, auteursrechten en gebruikstoepassingen van stockfoto's en -video's.

Stockfoto's
Logo