Shutterstock beeldbewerker heeft nu 4 nieuwe functies!

www.shutterstock.com/nl homepage

Shutterstock heeft haar ontwerpapplicatie, Shutterstock Editor, vernieuwd en functies toegevoegd. Zo kunt u met de Shutterstock beeldbewerker nog makkelijker en sneller aansprekende visuele concepten kunt maken.

De gratis online fotobewerkingstool, die eind 2015 is geïntroduceerd, voorziet nu in ontwerpsjablonen, de invoer van logo's en andere beelden, de mogelijkheid om afbeeldingen op te slaan voor verdere bewerking, en om rechtstreeks vanuit de redactie te publiceren op social media-platformen.

Deze tool is ontworpen voor de nieuwe generatie digitale marketeers, die sneller een groot aantal fantastische grafische ontwerpen moeten realiseren.

Vimeo

By loading the video, you agree to Vimeo's privacy policy.
Learn more

Load video

De 4 nieuwe functies van de Shutterstock beeldbewerker

De gratis Shutterstock beeldbewerker heeft een aantal bijzonder nuttige functies en een zeer gebruikersvriendelijke interface. Het programma kan worden geopend vanaf de eigen site of via een knop in de detailpagina van de afbeelding op Shutterstock en u kunt de meer dan 390 miljoen beelden van Shutterstock direct en gratis bewerken.

De tool biedt u de mogelijkheid om bij te snijden en het formaat aan te passen – inclusief vooraf ingestelde afmetingen voor social media en andere populaire toepassingen en aangepaste formaten – en om op Instagram gelijkende, visuele aansprekende filters te gebruiken. U kunt dit allemaal doen met gebruikmaking van de preview van het beeld met watermerk, alvorens een licentie te kopen. Deze wijzigingen zullen worden opgeslagen en doorgevoerd nadat u de licentie voor de afbeelding heeft gekocht.

En nu wordt de functionaliteit van deze tool nog uitgebreider door de vier nieuwe functies die zijn toegevoegd.

Shutterstock editor ontwerpsjablonen

Shutterstock editor ontwerpsjablonen

  • Om te beginnen hebben ze een collectie professioneel ontworpen sjablonen toegevoegd, waarmee u uw eigen ontwerp op maat kunt realiseren.
  • Tevens is het importeren van beelden mogelijk gemaakt om logo's en andere commerciële beelden toe te voegen, zodat u uw ontwerpen kunt personaliseren.
  • U kan uw beelden nu in het programma opslaan en ze later opnieuw openen om verder te gaan met de bewerking ervan, of om ze te publiceren.
  • Sterker nog, u publiceert uw ontwerpen rechtstreeks vanuit de Shutterstock Editor naar de belangrijkste social media.
Shutterstock Editor Publicatie-functie

Shutterstock Editor Publicatie-functie

Hiermee hoopt Shutterstock de digitale marketeers, die een belangrijk deel van hun clientèle uitmaken, beter van dienst te kunnen zijn. Dankzij de nieuwe functies is de Shutterstock Editor een uitstekende oplossing om snel en moeiteloos fantastische en fascinerende beelden te vinden, te bewerken en te publiceren.

Shutterstock Editor gepubliceerde foto

Shutterstock Editor gepubliceerde foto

Bent u nog niet overtuigd, dan moet u nu zeker de Shutterstock Editor uitproberen! Dat kost niets!

Vergeet niet om u gratis aan te melden voor een Shutterstock account, want hiermee krijgt u toegang tot de beeldbewerker.

NIEUW: Shutterstock lanceert Flex 25 Multimedia abonnement + nieuwe functies.
Wilfred van der Zwaag
Wilfred van der Zwaag

Als marketingmanager richt ik mij vooral op de beeldbanken die in Nederland en België actief zijn, en zorg ik ervoor dat u altijd de nieuwste informatie en aanbiedingen krijgt. Ook kan ik u advies geven over rechtenvrije afbeeldingen, licenties, auteursrechten en gebruikstoepassingen van stockfoto's en -video's.

Stockfoto's
Logo