Shutterstock The Vault – topcollectie historische foto’s

www.shutterstock.com/nl homepage

Stockfotopowerhouse Shutterstock lanceert vanaf nu een nieuwe, gigantische redactionele collectie: Shutterstock The Vault (de kluis), een historisch archief met meer dan 50 miljoen bestanden van foto's en video's, die de belangrijkste gebeurtenissen in de 20e eeuw in beeld brengen.

The Vault combineert eigen collecties met strategische partnerschappen met grote namen uit de wereld van fotoarchieven en voegt zo autoriteit en geloofwaardigheid toe aan zowel historische als creatieve projecten. The Vault is makkelijk toegankelijk via Shutterstock Redactioneel.

Lees snel verder!

Shutterstock The Vault collecties

Wat biedt Shutterstock The Vault?

Het recent gelanceerde The Vault is een buitengewoon gevarieerd archief met meer dan 50 miljoen foto's en filmmateriaal in categorieën zoals oorlog, politiek, film, muziek, kunst, royals, beroemdheden, en nog veel meer over een periode van ruim 100 jaar. Het resultaat is een “omvangrijke kroniek van de 20e eeuw”.

Martin Luther King Jr.
Martin Luther King Jr. Copyright: Glasshouse Images & Shutterstock, alle rechten voorbehouden.

Samengesteld door een deskundig team van archivarissen onder leiding van Greg Watts, omvat de collectie materiaal uit eigen collecties van Shutterstock, zoals The Berliner Archive – met historische foto's van de belangrijkste entertainmentsteden en beroemdheden uit de Verenigde Staten van de laatste helft van de 20e eeuw – en het Art Archive met een omvangrijke en zeer zeldzame collectie visuele beelden van internationale kunst en culturen uit belangrijke musea, galerieën en privécollecties.

Het archief is bovendien aangevuld met zeer relevante historische content van partners. Voorbeelden hiervan zijn de Rex Features-collectie met beeldmateriaal over de hoogtepunten van de 20e eeuw, van politiek tot royalty's en nog veel meer, en de indrukwekkende collectie TV-beelden van ITV, die vele decennia teruggaat, en nog veel meer waardevolle afbeeldingen.

Sean Connery
Sean Connery. Copyright: Harry Myers & Shutterstock, alle rechten voorbehouden.

Hoe kunt u The Vault openen?

De content van The Vault, die is ondergebracht in een faciliteit in het Verenigd Koninkrijk, is voor een groot deel gedigitaliseerd en online verkrijgbaar via de Shutterstock Redactioneel-divisie op hun website.

Shutterstock The Vault omvat uitgebreide collecties en thema's, maar ook een zoekmachine om naar materiaal te zoeken dat u nodig hebt.

Alle foto's vallen onder de redactionele beeldlicentie van Shutterstock en zijn per stuk te verkrijgen voor €179,- per foto, of met een redactioneel pakket van 25 foto's, waarbij de prijs wordt gehalveerd tot slechts €90,- per download.

Prinses Diana met zoon
Prinses Diana. Copyright: Northcliff Collection ANL & Shutterstock, alle rechten voorbehouden.

Samengevat vertegenwoordigt dit een van de omvangrijkste historische online archieven met licenties, en het is van onschatbare waarde voor allerlei soorten documentatie en creatieve projecten!

Wat vindt u van het nieuwe aanbod historische stockfoto's van Shutterstock The Vault? Vertel het ons!

MEER VAN SHUTTERSTOCK
– Shutterstock lanceert Shutterstock.AI voor creatieve AI-oplossingen
– Bekijk de Shutterstock Video collectie nu op uw smartphone!
Wilfred van der Zwaag
Wilfred van der Zwaag

Als marketingmanager richt ik mij vooral op de beeldbanken die in Nederland en België actief zijn, en zorg ik ervoor dat u altijd de nieuwste informatie en aanbiedingen krijgt. Ook kan ik u advies geven over rechtenvrije afbeeldingen, licenties, auteursrechten en gebruikstoepassingen van stockfoto's en -video's.

Stockfoto's
Logo