Photoshop gratis proefversie − 7 dagen proberen zonder te betalen [100% Veilig]

Wie is er niet fan van Photoshop? Het belangrijkste programma voor het bestand of foto bewerken van Adobe is populair, maar deze geweldige beeldbewerking is niet gratis.

Op zoek naar een manier om Photoshop online gratis te gebruiken? Wij vertellen u hoe u een Photoshop gratis proefversie activeert die u 7 dagen lang toegang geeft tot alle geavanceerde functies van het beeldbewerkingsprogramma – deze optie voor fotobewerking en bestanden is zeker de moeite waard.

Klik hier om meteen gebruik te kunnen maken van het gratis Photoshop proefabonnement.

Photoshop proefversie

GRATIS € 24,19 p/m
Krijg één week gratis toegang tot Adobe Photoshop. Gratis annuleren binnen de eerste 7 dagen
Met dit gratis proefabonnement op Photoshop krijgt u de eerste 7 dagen gratis toegang tot de nieuwste versie van Photoshop CC!
U kunt binnen 7 dagen zonder problemen opzeggen, of een abonnement nemen en gebruik maken van Photoshop voor slechts € 24,19 p/m.
Photoshop gratis proefversie

WAARSCHUWING! Dit is de enige rechtmatige gratis proefversie van Photoshop die nu beschikbaar is – 7 dagen geldig. Let op voor proefaanbiedingen met 30 dagen gratis toegang: deze zijn ofwel voor een illegale versie van de software (wat onrechtmatig is en meer problemen kan veroorzaken dan u denkt), een gedateerd aanbod dat bijvoorbeeld beperkt is tot studenten, of een andere vorm van oplichting.

Zoekt u aanbiedingen voor andere Adobe-producten (bijv. voor videobewerking, bekijk dan dit overzicht van de beste Adobe-kortingen!

Nieuw van Adobe – Firefly

Adobe Firefly

Experimenteer, beeld je in en maak een oneindige reeks creaties met Firefly, een serie creatieve generatieve AI-modellen die naar Adobe-producten komt.

Lees ook: Adobe introduceert Firefly: een collectie nieuwe generatieve AI-modellen

Wilt u meer informatie over dit bedrijf, bekijk dan de meest recente statistieken van Adobe!

Hoe krijgt u uw Photoshop gratis proefversie?

Op deze manier activeert u uw Photoshop gratis proefversie en kunt u deze gratis webversie voor grafisch ontwerp een week gebruiken zonder ervoor te betalen:

 1. Ga naar de officiële pagina voor de Adobe Photoshop gratis proefversie – dit is de enige rechtmatige manier waarmee u deze software gebruiken kunt zonder te betalen.
 2. Klik op de knop “Start gratis proefversie” onderaan de pagina – u komt dan op de betaalpagina.
 3. Selecteer het gewenste lidmaatschap: individueel, student of docent, of bedrijf en team, en klik op “Doorgaan”.
 4. De betaalpagina laat u uw Photoshop abonnement opties zien, afhankelijk van uw geselecteerde module. Voor particulieren zijn dit Photoshop enkele app, Fotografie abonnement, en Alle apps. Kies de beste optie voor uw situatie en klik op “Doorgaan”.
 5. Kies een betalingsmethode. U heeft de keuze tussen maandelijks, jaarlijks gefactureerd en jaarlijks vooraf gefactureerd. De prijs per maand loopt ook in die volgorde af. Klik dan opnieuw op “Doorgaan”.
 6. Op dit punt krijgt u de mogelijkheid om een Adobe Stock abonnement toe te voegen (zie ons Adobe Stock testrapport), waarvoor apart moet worden betaald; u kunt zich afmelden als u dat niet wilt – Let op: Adobe Stock heeft een 30-daags gratis proefabonnement met maximaal 25 gratis afbeeldingen.
 7. Voer uw betalingsgegevens in. Dit is vereist om uw proefperiode te activeren, dus u ontkomt er niet aan. Maar terwijl uw creditcardinformatie wordt geregistreerd, wordt u geen cent in rekening gebracht gedurende de zeven dagen van de gratis proefperiode, ook niet als u vóór die periode annuleert. Klik op “Start gratis proefversie” onderaan de pagina om verder te gaan naar de checkout.
 8. Klaar! In een paar minuten is uw Photoshop gratis proefversie actief, zodat u een hele week toegang hebt tot alle functies zonder ervoor te betalen.
Photoshop prijzen

LET OP: Als u zich op Photoshop abonneert, kunt u op elk gewenst moment opzeggen, maar als u niet wilt dat u iets in rekening wordt gebracht, moet u uw abonnement opzeggen voordat de proefperiode afloopt; dit is binnen de eerste zeven dagen na activering. Na deze termijn kunt u uw abonnement nog steeds annuleren, maar er kunnen kosten in rekening worden gebracht.

Belangrijke informatie over de Adobe Photoshop gratis proefversie

Photoshop prijzen
 • Photoshop is onderdeel van het Adobe Creative Cloud systeem, wat inhoudt dat u deze app in uw web browser (Windows of Mac) kunt gebruiken via Creative Cloud, met behulp van uw Adobe ID login en een internetverbinding. Meer informatie over Creative Cloud en de prijsopties vindt u hier! Mocht u geïnteresseerd zijn in aanbiedingen, dan mag u deze geweldige Creative Cloud-kortingen niet missen!
 • Wilt u op een computer of laptop werken, dan kunt u Creative Cloud downloaden en installeren als desktop- of mobiele app. Vanuit de Creative Cloud-app is het mogelijk om al uw Adobe-apps te gebruiken en te beheren, inclusief Photoshop.
 • U kunt Photoshop ook downloaden en installeren als standalone app. Het is zowel beschikbaar voor desktop als voor mobiele apparaten.
 • Wie met Adobe-apps gaat werken, moet zeker overwegen een Adobe Stock-abonnement te nemen. De afbeeldingen van hoge kwaliteit zijn heel voordelig, en de perfecte integratie met de Photoshop bibliotheek zal het u gemakkelijker maken.
Maar u kunt ook voor een andere beeldbank kiezen. Hier is een overzicht van interessante alternatieven voor Adobe Stock.
Photoshop gratis proefversie

Krijg Photoshop: 3 manieren (alle met gratis Photoshop download proefversie!)

Wanneer u onze stap-voor-stap uitleg hierboven heeft bekeken, is het u opgevallen dat we in stap 4 hebben vermeld dat er drie verschillende plannen zijn om Photoshop Creative Cloud te kopen. Daaruit kunt u het abonnement kiezen dat past bij uw creatieve behoeften. Ze hebben allemaal een gratis Photoshop proefperiode van 1 week.

Photoshop Enkele app

U kunt zich op alleen Photoshop CC abonneren. Het enkele app abonnement, inclusief de Photoshop gratis proefversie, kost:

 • Maandelijks: € 36,29/maand inclusief BTW
 • Jaarlijks, maandbetaling: € 24,19/maand inclusief BTW
 • Jaarlijks, vooraf betaald: € 290,17/jaar inclusief BTW

Deze optie is inclusief een volledige toegang tot Photoshop, Photoshop Express (voorheen Adobe Spark), Photoshop Camera en Adobe Fresco. Plus, de optie wordt geleverd met 100 GB cloud-opslag.

Fotografie-abonnement

Deze optie voegt twee veelgebruikte apps voor fotografen samen: Photoshop en Lightroom CC. Lightroom is eveneens een beeldbewerkingssoftware, maar die is meer gericht op lichte fotobewerking en voegt functies voor bestandsbeheer en het delen van bestanden toe. Dit abonnement heeft twee betalingsopties:

 • Jaarlijks, maandbetaling: € 12,09/maand inclusief BTW
 • Jaarlijks, vooraf betaald: € 144,33/jaar inclusief BTW

Bij beide opties is er een gratis proefperiode van zeven dagen. Dit abonnement bevat Photoshop, Photoshop Express, Photoshop Camera, Lightroom en Lightroom Classic en heeft 1 TB cloudopslag.

Creative Cloud alle apps

De meest complete aanbieding van Adobe voor de volledige versie is het betaalde Creative Cloud-abonnement, waarmee u toegang krijgt tot alle voordelen van de Adobe-apps. Hiertoe behoren programma's voor fotobewerking zoals Photoshop of Lightroom en Adobe-programma's om web pagina's te ontwerpen, vectorkunst te maken, video's te bewerken, audio te bewerken, documenten te beheren en heel veel meer voor een betere workflow. Er zijn drie abonnementsvormen:

 • Maandelijks: € 94,50/maand inclusief BTW
 • Jaarlijks, maandbetaling: € 62,99/maand inclusief BTW
 • Jaarlijks, vooraf betaald: € 725,85/jaar inclusief BTW

Zoals te zien is, is dit het duurste alternatief. Maar met dit abonnement krijgt u niet alleen Photoshop CC, maar ook de meer dan 25 professionele apps in Creative Cloud. Bovendien ontvangt u 100 GB cloudopslag.

Photoshop proefversie

BONUS: Adobe Photoshop kortingen voor studenten en docenten (ook gratis proefversie!)

Dit is de beste aanbieding voor studenten en docenten: Adobe geeft 60% korting op het Alle apps abonnement voor het eerste jaar en 40% korting vanaf het tweede jaar. De gratis Photoshop proefversie geldt ook bij deze optie.

 • Jaarlijks, maandbetaling: € 19,66/maand in het eerste jaar, daarna € 30,24/maand
 • Jaarlijks, vooruitbetaling: € 235,95/jaar voor het eerste jaar en daarna € 362,75/jaar

Om deze korting te krijgen, moet u zich aanmelden voor een nieuw Adobe-account met een door de school of universiteit geverifieerd e-mailadres of aantonen dat u een student of docent bent die de creatieve apps van Adobe voor onderwijsdoeleinden gebruikt. Bekijk hier de voorwaarden om in aanmerking te komen.

Extra's bij alle Adobe Photoshop abonnementen:

Bij elk van de hierboven beschreven abonnementen op Photoshop is de toegang tot de aanbiedingen inbegrepen, plus Adobe Portfolio voor het maken van portfolio-websites om uw werk te presenteren, Adobe Fonts met exclusieve premium lettertypen, de Behance-community en Creative Cloud-bibliotheken.

Bovendien geeft elk van deze betaalde abonnementen u toegang tot de nieuwste versie en functies van de fotobewerkingssoftware.

Hoe kan ik de Photoshop gratis proefversie annuleren

Het is heel eenvoudig. De Photoshop proefversie is een eerste gratis toegang tot de complete versie van Photoshop. Dit houdt in dat u de professionele functies van Photoshop helemaal gratis kunt gebruiken, en ook dat u, als u na de proefperiode geabonneerd blijft, de normale prijs moet betalen.

Zo annuleert u uw gratis Adobe Photoshop proefversie:

 • Ga naar uw Adobe account
 • Ga naar uw abonnement met Photoshop en klik op “Beheer plan” of “Bekijk plan” om de details te bekijken.
 • Klik op “Abonnement annuleren”.
 • Geef een reden voor het annuleren van uw abonnement.
 • Klik op “Doorgaan”.
 • Klaar! De proefperiode van Photoshop is nu geannuleerd.

BELANGRIJK: Deze Photoshop gratis proefversie duurt slechts één week. Als u binnen een week na aanmelding annuleert, betaalt u niets voor het gebruik van Photoshop. Wanneer u daarna opzegt, wordt de hele maand in rekening gebracht.

Wat is Adobe Photoshop?

Photoshop proefversie

Photoshop is een professionele tool voor het retoucheren en bewerken van foto's, waarmee fotografen en illustratoren foto's kunnen verfijnen, wijzigen en corrigeren. Het beschikt over een eigen bestandsformaat en kan ook bestanden in andere formaten openen.

In eerste instantie was Photoshop te verkrijgen als een eenmalig te installeren software, maar nu is het een app die beschikbaar is via een abonnement in Adobe Creative Cloud. Maar u kunt Photoshop nog steeds downloaden en op uw desktop installeren, en er zijn ook mobiele apps beschikbaar voor iOS.

Adobe Photoshop Elements is de enige beschikbare programmaversie zonder abonnement. Elements is een selectie van vooraf ingestelde bewerkingen voor afbeeldingen, zodat u Photoshop Elements kunt downloaden om de voorinstellingen te kunnen toepassen op uw foto's.

Waarom Photoshop? Voordelen van deze geweldige tool!

Photoshop is dé foto-editor. Er is nauwelijks een professionele grafisch ontwerper te vinden die dit programma niet kent, gebruikt en er zelfs erg enthousiast over is. Bijna elke professionele fotograaf heeft Photoshop wel eens gedownload.

Photoshop proefversie

En daar is een goede reden voor. Het topproduct van Adobe is krachtige, professionele software met complete grip op uw afbeeldingen. Het heeft functies voor beeldbewerking die uitgebreidere bewerkingen mogelijk maken om foto's er perfect en uniek uit te laten zien.

Dit is een geweldige oplossing voor uitgebreide nabewerking van foto's.

Maar er is nog een extra voordeel: de reputatie van Adobe. Dit product geldt als de norm in de sector en als een complexe, moeilijk te gebruiken tool die alleen professionals beheersen. Werken met Photoshop geeft u en uw beelden een professionele uitstraling die velen op prijs stellen.

Als u benieuwd bent of er een alternatief voor Photoshop is, dan is die er, meerdere zelfs. Premium tools zoals Affinity Photo of Procreate, en zelfs gratis alternatieven zoals Photopea of GIMP. U kunt ook een goede vervanging vinden in Luminar AI op basis van AI-technologie.

Wat is Adobe Photoshop Express?

Photoshop Express is een applicatie binnen de volledige versie van de Adobe Photoshop-familie, speciaal ontwikkeld voor mobiel gebruik. Alhoewel het veel functies deelt met de belangrijkste app, heeft Express een meer toegankelijke interface, met opties voor het maken van onder meer fotocollages of eigen merkafbeeldingen voor sociale media.

Photoshop proefversie

Mocht deze app u interesseren, dan kunt u ook Adobe Express – voorheen Adobe Spark – proberen. Deze gebruiksvriendelijke grafische ontwerptool voegt enkele van de krachtigste functies van Photoshop, Premiere Pro, Illustrator en andere relevante apps samen in één simpele maar efficiënte tool.

Meer informatie vindt u de Adobe Express recensie.

Andere artikelen met nuttige informatie en tips:

Wat kan er met Photoshop gemaakt worden?

Deze software heeft basisfuncties en geavanceerde beeldbewerkingsopties waarmee u eenvoudig foto's bewerken kunt. Dit uitgebreid programma is erg gebruiksvriendelijk voor zowel beginners als professionals in beeldbewerking en grafisch ontwerp met volop mogelijkheden voor een betere workflow. Het is een mooi programma met een breed scala aan speciale effecten. Met deze applicatie kunt u onder andere:

 • Afbeelding bewerken: Kleuren verbeteren, scherpte aanpassen, onscherpte corrigeren, ruis verwijderen, animaties maken, enz.
 • Portretten retoucheren: De bekende penselen om foto's magazine-achtig perfect te maken
 • Foto's manipuleren: met snelle correcties ongewenste objecten en achtergrond van foto's verwijderen of veranderen, meerdere afbeeldingen in één grafisch ontwerp combineren, tekst toevoegen, rode ogen verwijderen, en nog veel meer.
 • Oude foto's herstellen (bijv. voor een nieuw document)
 • Digitale schilderijen maken
Photoshop proefversie

Is Photoshop gratis?

Nee, Photoshop is een premium product waarvoor betaald moet worden. De gratis Photoshop proefversie geeft echter toegang tot alle functies van de betaalde versie en is gratis tijdens de proefperiode.

Uw toegang tot Photoshop met de gratis versie is dus beperkt, maar toch.

Veelgestelde vragen over Adobe Photoshop

Is er een Photoshop gratis proefversie?

Ja, er is een gratis Photoshop proefversie. U kunt het hier ontgrendelen.

Hoe lang kan ik met Photoshop gratis downloaden?

De Photoshop gratis proefversie geldt voor een week vanaf de dag dat u hem activeert.

Is er een gratis versie van Photoshop?

Ja, de gratis 7-daagse proefversie is de officiële, gratis versie van Photoshop met volledige toegang tot alle functies.

Welke Photoshop proefversie is nu beschikbaar?

De Photoshop gratis proefversie geldt voor de recentste versie van de tool.

Hoe duur is Photoshop?

De gratis proefperiode van 7 dagen is helemaal gratis (mits u annuleert vóór de eerste 7 dagen voorbij zijn). De normale prijs van Photoshop is vanaf € 12,09 per maand met een Fotografie abonnement of € 24,19 per maand met een enkele app abonnement.

Kan je Photoshop kopen zonder abonnement?

Nee. Terwijl er voor deze software/plugin voorheen een eenmalige koopoptie bestond, is deze nu alleen nog verkrijgbaar via een jaar- of maandabonnement op Creative Cloud.

Zijn er speciale studentenprijzen voor Photoshop beschikbaar?

Ja. Geverifieerde studenten en docenten krijgen Photoshop en alle andere Adobe-apps voor € 19,66 per maand voor het eerste jaar. Voor deze speciale prijs moet u een e-mailadres van uw school of een ander identiteitsbewijs overleggen.

Wat is een goed Photoshop alternatief?

Ja, inderdaad, er is een Photoshop alternatief! Een heel goed alternatief voor Photoshop zelfs (met ook een gratis alternatief: Canva Pro.

En dat is hoe u de gratis Photoshop proefversie kunt krijgen, waar wacht u nog op?

Wilt u updates of meer informatie over nieuwe functies of plug ins, eventuele betere alternatieven en aanbiedingen om afbeeldingen en andere bestanden voordelig te kunnen downloaden? Bezoek dan regelmatig onze website of laat

Niet gevonden wat u zocht? Vraag het hier!

loading...

🤓 Ik wil meer informatie over de Photoshop proefversie

🤨 Ik heb een vraag over de Photoshop proefversie

🤔 Ik weet niet of de Photoshop proefversie iets voor mij is

🙄 Iets anders…

Wilfred van der Zwaag
Wilfred van der Zwaag

Als marketingmanager richt ik mij vooral op de beeldbanken die in Nederland en België actief zijn, en zorg ik ervoor dat u altijd de nieuwste informatie en aanbiedingen krijgt. Ook kan ik u advies geven over rechtenvrije afbeeldingen, licenties, auteursrechten en gebruikstoepassingen van stockfoto's en -video's.

Toon alles Handigst Hoogste Beoordeling Laagste Beoordeling Uw recensie toevoegen
 1. Frans Herpelinck 10. februari 2024 op

  🙄 Iets anders…

  Ik ben zo ongeveer aan het einde van mijn proefperiode en wens maandelijks te abonneren.
  Hoe moet ik dat betalen?

  • Hallo Frans,

   Bedankt voor uw vraag. Voor zover wij weten is Adobe Photoshop niet beschikbaar voor betaling op maandelijkse basis. Wij adviseren u om te controleren of u misschien een voucher voor een volledig jaar met korting kunt kopen bij Amazon of andere plaatsen. Zorg er wel voor dat deze geldig en echt is.

   Met vriendelijke groet, Amos Struck.

Stockfoto's
Logo