EXCLUSIEVE Stockphotos.com couponcode – 10 extra gratis afbeeldingen bij je abonnement!

Stockphotos Logo Tight

Op zoek naar kortingscodes voor stockfoto's? De mogelijkheid om stockfoto's van hoge kwaliteit met een grote flexibiliteit bij het downloaden en fantastische bonussen te krijgen voor een ongekend lage prijs is nooit eerder zo groot geweest als met onze exclusieve Stockphotos.com couponcode! 

Met deze coupon krijg je bij Stockphotos.com 10 gratis downloads van afbeeldingen bovenop je abonnement als je je abonneert op een jaarabonnement van Club Easy!

Neem nu een abonnement op het Club-lidmaatschap van Stockphotos.com en krijg als bonus 10 gratis beelden!

De Club Easy is een jaarabonnement met 200 afbeeldingen voor slechts € 99,-. Met onze Stockphotos.com couponcode krijg je gratis 10 extra downloads. En dat is nog niet alles, er zijn nog meer geweldige exclusieve aanbiedingen inbegrepen! 

Lees hier hoe je je Stockphotos.com couponcode kunt gebruiken, wat Club Easy is en wat je krijgt voor je geld als je op deze manier stockfoto's koopt!

www.stockphotos.com club easy

Stockphotos.com Club Easy met onze coupon: 10 gratis beelden (bovenop je lidmaatschap)

Zoals we hierboven al kort hebben aangegeven, is het Stockphotos.com Club Easy-abonnement (ook bekend als “De Club”) een jaarlijks abonnement op stockfoto's waarmee je gedurende een jaar 200 afbeeldingen (in hoge resolutie) kunt downloaden voor € 99,- (dit is slechts € 0,49 per afbeelding), wat al een veel scherpere prijs is dan je bij de meeste andere beeldbanken zult vinden. 

Met onze speciale Stockphotos.com couponcode krijg je 10 extra afbeeldingen die aan je account worden toegevoegd als je je abonneert op de Club! 

Neem nu een abonnement op het Club-lidmaatschap van Stockphotos.com en krijg als bonus 10 gratis beelden!

Meer geweldig nieuws? Tijdelijk krijg je bij deze beeldbank een bonus van 10 downloads voor je eerste jaar! Dit betekent dat je met de coupon en de tijdelijke speciale aanbieding in het eerste jaar maar liefst 210 afbeeldingen kan downloaden voor slechts € 99,-! Dat is slechts € 0,47 per afbeelding!

En dat is nog niet alles: Bij je Club-abonnement krijg je als bonus dat je gratis 10 opschalingen en 10 video's kunt downloaden!

Een geweldige kans om lid te worden van een betrouwbare stockfotoservice (waarover hieronder meer!) en geld te besparen op stockfoto's, inclusief allerlei handige extraatjes. 

Deze aanbieidng kun je niet laten schieten, toch?

Hoe de Stockphotos.com couponcode te gebruiken: Stap voor stap 

Het activeren van onze Stockphotos.com couponcode is heel simpel! Zo werkt het: 

Neem nu een abonnement op het Club-lidmaatschap van Stockphotos.com en krijg als bonus 10 gratis beelden!
  • Er verschijnt een pop-up met een couponcode op je scherm. Niet sluiten! 
  • Gelijktijdig wordt de pagina van de Club-website van Stockphotos.com geopend in een nieuw tabblad. Ga naar deze pagina en klik op de knop “Word nu lid” in de rechterbovenhoek.
  • Log vervolgens in op je gebruikersaccount bij Stockphotos.com, of maak er een aan als je een nieuwe klant bent (dit is gratis). 
stockphotos.com Club Easy kopen
  • Zodra je bent ingelogd, zie je de betaalpagina met de details van je Club-abonnement en alles wat daarbij hoort; daarnaast de overzichtspagina met het bedrag van € 99 en daaronder de opmerking “Ik heb een couponcode”. Klik op de pijl naar beneden om het veld met de couponcode te openen.
  • Kopieer de code uit de pop-up die je eerder had, plak die in dit veld en klik op “Toepassen”.
  • Er verschijnt een groen kader dat aangeeft dat je 10 gratis afbeeldingen aan je abonnement hebt toegevoegd zonder extra kosten (in je overzicht staat nog steeds € 99,-). 
  • Scroll naar beneden en vul de betaalgegevens in. Als je voor een creditcard kiest, voer je de gegevens van je kaart in op deze pagina en klik je op de knop “Betalen”. Voor PayPal klik je op de knop “Doorgaan naar PayPal” en word je doorgestuurd om je betaling te voltooien. Zodra de gegevens zijn ingevoerd, rond je het betalingsproces af. 
  • Klaar! Zodra je abonnement is betaald, worden je Club-downloads toegevoegd aan je account, inclusief de 10 bonusbeelden van onze coupon!

Let op: je hebt een jaar vanaf de aankoopdatum om al je downloads op te gebruiken. 

Belangrijk: Het Club-abonnement wordt elk jaar automatisch verlengd. Als je niet wilt verlengen (of dat liever later beslist), kun je de automatische verlenging uitschakelen in je gebruikerspaneel in de sectie “Mijn bestellingen” of contact opnemen met het supportteam van de site om dat voor jou te doen. 

Waarom Club Easy van Stockphotos.com: Het goedkoopste en meest flexibele aanbod voor stockfoto's

Er zijn verschillende redenen waarom het verstandig is om de Club als leverancier van stockfoto's te kiezen. Om een volledig inzicht te krijgen, kun je onze Stockphotos.com recensie bekijken, maar dit zijn de meest relevante:

Fantastische extra's − In aanvulling op de bonus van 10 downloads in het eerste jaar (en natuurlijk de 10 gratis beelden van onze coupon), krijg je ook andere downloads van media, zoals 10 video's en 10 beeldopschalingen van Stockphotos.com Upscaler, die gratis zijn inbegrepen bij je abonnement.

Zeer betaalbaar − 200 beelden voor €99,- is een van de beste prijzen voor stockfoto's, laat staan 210 beelden voor die prijs. Waanzinnig goedkoop!

Beeldmateriaal van hoge kwaliteit – Club Easy biedt je toegang tot de hele collectie van meer dan 10 miljoen foto's en vectoren van hoge kwaliteit voor professioneel gebruik. Deze grote catalogus kun je ook gratis bekijken om er zeker van te zijn dat ze hebben wat je nodig hebt.

Rechtenvrije licentie − Alle foto's die gedownload worden bij Stockphotos.com worden voorzien van een rechtenvrije licentie die commercieel gebruik mogelijk maakt, zodat ze veilig zijn voor marketing, reclame en andere projecten met een winstoogmerk. Let op: Wanneer je beelden nodig hebt voor gebruik in producten voor wederverkoop, zijn er ook uitgebreide licenties beschikbaar, en het Club-abonnement geeft 50% korting op de uitgebreide licenties!

Flexibel downloaden − De Club heeft een jaarlijkse downloadlimiet zonder dagelijkse of maandelijkse limieten, zodat je een jaar lang al je betaalde en gratis downloads kunt opgebruiken wanneer je maar wilt, tot de vervaldatum. 

Eersteklas klantenservice − Kenmerkend voor Stockphotos.com is de klantenservice, met vriendelijke en vindingrijke medewerkers die er alles aan doen om eventuele vragen en problemen op te lossen, meestal in real-time. 

Betrouwbare beeldbank − Stockphotos.com is een beeldbank die door experts in de sector is opgezet voor kleine en middelgrote bedrijven. Je kunt er dus zeker van zijn dat het een professionele en zeer serieuze aanbieder is. 

Om alle hierboven genoemde redenen en meer, vinden wij Club Easy een van de beste abonnementen voor stockfoto's. Stockphotos.com is een van de beste stockfotobureaus voor kleine en middelgrote bedrijven. Als je gebruik maakt van onze exclusieve couponcode bij het kopen van stockfoto's levert dat veel voordelen op!

Neem nu een abonnement op het Club-lidmaatschap van Stockphotos.com en krijg als bonus 10 gratis beelden!

Overigens, mocht je meer dan 200 beelden per jaar nodig hebben, dan moet je zeker eens kijken naar de Clubs voor hogere volumes van Stockphotos.com met 500 en zelfs 1.000 downloads per jaar met geweldige bonussen. 

En als je maar één of een paar foto's nodig hebt, is de aankoop van één foto slechts € 12,- per foto, terwijl ook de on-demand beeldpakketten een aanrader zijn!

Zodra je je Club Easy activeert met onze speciale Stockphotos.com couponcode, laat ons dan weten hoe het jou bevalt!

Wilfred van der Zwaag
Wilfred van der Zwaag

Als marketingmanager richt ik mij vooral op de beeldbanken die in Nederland en België actief zijn, en zorg ik ervoor dat u altijd de nieuwste informatie en aanbiedingen krijgt. Ook kan ik u advies geven over rechtenvrije afbeeldingen, licenties, auteursrechten en gebruikstoepassingen van stockfoto's en -video's.

Stockfoto's
Logo