Shutterstock prijsoverzicht en vergelijking

www.shutterstock.com/nl homepage

Shutterstock is een van de populairste beeldbanken in Nederland met klanten uit de hele wereld. Om deze 2 belangrijke redenen is deze webshop volgens haar bezoekers een uitstekende optie: allereest de zeer voordelige prijzen per afbeelding, zoals u in dit Shutterstock prijsoverzicht kunt zien, en de andere reden is hun gigantische aanbod van foto's, vectoren, video's en muziek. Niet verwonderlijk, want deze beeldbank heeft een beeldcollectie van meer dan 400 miljoen beelden. En elke wekelijks worden hier nog eens 1,4 miljoen nieuwe afbeeldingen aan toegevoegd.

Update – 2020.01.02Nieuw gratis Shutterstock proefabonnement!

Krijg nu 10 gratis foto's - u kunt op elk gewenst moment annuleren.
Ontvang nu 25% korting op abonnementen en afbeeldingspakketten van Shutterstock! Tijdelijke aanbieding!

Ontvang nu 25% exclusieve korting op Shutterstock video’s!

Shutterstock prijsoverzicht

De onderstaande prijslijst geeft u een duidelijk overzicht van alle Shutterstock prijzen en producten, en hoe die zich tot andere bekende beeldbanken verhouden.

Beeldbank

Max. aantal downloads

Prijs per foto

Download limiet

Duur van het abonnement

StockPhotoSecrets logo

200 per dag

€0,49

Jaarlijks

1 jaar

Shutterstock logo

750 per dag

€0,21

Maandelijks

1 jaar

123RF logo

750 per dag

€0,24

Maandelijks

1 jaar

iStock logo

750 per dag

€0,23

Maandelijks

1 jaar

Adobe Stock logo

750 per dag

€0,22

Maandelijks

1 jaar

Photocase logo

Onbeperkt

€6,87

Onbeperkt

Geen abonnementen


Shutterstock prijzen: Aanbiedingen, abonnementen en pakketten

Shutterstock prijzen

Shutterstock biedt haar beeldmateriaal aan als: 1. afbeeldingspakket en 2. beeldabonnement. Zoals u in dit Shutterstock prijsoverzicht kunt zien, zijn prijzen overzichtelijk en eenvoudig. Met de standaard licentie kunnen alle afbeeldingen worden gedownload in JPEG-formaat en in de beeldresoluties “S” tot “XL”.

1. Bijzonderheden van de vooruitbetaalde afbeeldingspakketten

Shutterstock prijsoverzicht

De afbeeldingspakketten van Shutterstock kunt per 5 of 25 afbeeldingen voor € 49,- of 179,- per jaar aankopen. In geval van een pakket met 5 beelden is de prijs €9,80 per stuk en bij het pakket van 25 is dat €7,16. Heeft u maar een paar stockfoto's per jaar nodig, dan is de bestelling van een basispakket voor u de juiste aankoop.

2. Bijzonderheden van het beeldabonnement

Shutterstock prijsoverzicht abonnementen

Heeft u elke dag of maand veel beeldmateriaal nodig, dan kunt u kiezen voor een beeldabonnement van Shutterstock. U kunt kiezen voor 10, 50, 350 of 750 beelden per maand en een maandelijkse of jaarlijkse looptijd (12 maanden). Het abonnement met 350 beelden per maand kost €129,- en de prijs voor 750 beelden is €159,- per maand. Dit is respectievelijk €0,37 en €0,21 per afbeelding.

Het abonnement met 750 beelden en een looptijd van 12 maanden levert u het grootste voordeel op. Met dit jaarabonnement zijn de foto's 22% goedkoper en betaalt u nog slechts €0,21 per afbeelding. Dat is heel voordelig shoppen, toch?


Shutterstock biedt u nog meer voordelen

Meld u op de website van Shutterstock aan, profiteer niet alleen van een gratis account, maar ook van een uitstekende klantenservice waar u voor alle nodige informatie en met al uw vragen terecht kunt. Maar dat is nog niet alles. Afgezien van fantastische acties en promoties kunt uelke week gratis beeldmateriaal (foto's/illustraties) downloaden en gebruiken!

Shutterstock gratis

Scroll naar beneden op de site van Shutterstock. Daar vindt u het aanmeldingsvenster.

Vind niet alleen fantastische beeldmateriaal (zie de fotografietrends van 2019 en 2020), maak ook gratis gebruik van de Shutterstock Editor Pro. Deze tool is een uitstekende manier om keer op keer aansprekende beelden voor onder meer uw winkel, website pagina, nieuwsbrief en artikelen te creëren.


Advies: Afbeeldingen kopen bij Shutterstock is de moeite waard

www.shutterstock.com/nl homepage

Shutterstock is een garantie voor topkwaliteit beelden en een grote variëteit aan thema's. Met een beeldcollectie van meer dan 400 miljoen beelden is de keuze bijna onbeperkt. En wekelijks worden hier nog eens 0,8 miljoen nieuwe foto's en vectoren aan toegevoegd. Heeft u dagelijks of maandelijks veel nieuw beeldmateriaal nodig tegen aantrekkelijke prijzen, dan is Shutterstock het juiste adres voor u. Zo kunt u bijvoorbeeld met een jaarabonnement (750 beelden per maand bij een looptijd van 12 maanden) kwalitatief uitstekende afbeeldingen verkrijgen voor maar €0,21 per stuk! Dat is echt heel goedkoop!

Wilt u meer informatie over de Shutterstock prijzen of hoe deze aanbieder zich verhoudt tot andere beeldbanken, bekijk dan ons overzicht met de beste stockfoto websites of lees onze pagina met de 4 beste Shutterstock alternatieven.

U koopt bij deze fotosite ook fantastische fotomateriaal voor Google-advertenties en de beste grote afbeeldingen. Wilt u meer weten over het gebruik van rechtenvrije afbeeldingen? Lees dan onze nieuwe complete handleiding voor stockfotografie.

Tip: Heeft u minder afbeeldingen nodig en wilt u toch profiteren van het gigantische aanbod aan beeldmateriaal van deze beeldbank, kies dan voor een afbeeldingspakket met 5 of 25 beelden per jaar. Ook hierbij is de prijs-kwaliteitverhouding zeer goed.

Voordeeltip!
Ontvang nog meer voordeel met onze Shutterstock kortingscode en krijg 15% korting op alle beeldpakketten en video's!

CONCLUSIE van dit Shutterstock prijsoverzicht: Shutterstock is een echte aanrader!

Ontvang nu 25% korting op abonnementen en afbeeldingspakketten van Shutterstock! Tijdelijke aanbieding!

Ontvang nu 25% exclusieve korting op Shutterstock video’s!
NIEUW BIJ SHUTTERSTOCK
www.shutterstock.com/nl/business/flex-subscriptions

Klik hier en bekijk het aanbod!

Shutterstock Flex 25 – voor slechts €49,- krijgt u:

  • foto's en vectoren
  • videoclips
  • muzieknummers

Wilfred van der Zwaag

Als marketingmanager richt ik mij vooral op de beeldbanken die in Nederland en België actief zijn, en zorg ik ervoor dat u altijd de nieuwste informatie en aanbiedingen krijgt. Ook kan ik u advies geven over rechtenvrije afbeeldingen, licenties, auteursrechten en gebruikstoepassingen van stockfoto's en -video's.

Stockfoto's
Logo