Shutterstock Sequence voor online videobewerking

Hoewel programma's om afbeeldingen te veranderen of bij te snijden zelfs gratis verkrijgbaar zijn, is het gebruik van videomateriaal in de moderne elektronische communicatie iets ingewikkelder. Vaak zijn er speciale vaardigheden en software nodig om meerdere bronvideo's samen te voegen tot het gewenste eindresultaat. Gelukkig komt daar met Shutterstock Sequence verandering in.

Shutterstock Sequence online videobewerking

Shutterstock Sequence voor online videobewerking

De ontwikkelaars van Shutterstock Labs stellen nu een simpele online oplossing beschikbaar waarmee zelfs onervaren gebruikers de 29 miljoen stockvideo's van de beeldbank kunnen gebruiken voor het creëren en opslaan van een clip.

Sequence is begrijpelijk en handig in het gebruik: U hoeft alleen maar de trefwoorden van de beoogde content in de zoekbalk rechtsboven in te voeren en vervolgens een videoclip of song uit de resultatenlijst te kiezen; sleep de content naar de werkbalken aan de onderzijde en bekijk de eindresultaten. U hoeft niet in te loggen, tenzij u een samengestelde video wilt opslaan, dan moet u zich aanmelden of inloggen op uw Shutterstock-account.

Shutterstock Sequence screenshot

Sleep de video en audio in uw webbrowser met Shutterstock Sequence

Deze software kan voor de miljoenen bestaande en voordelig geprijsde Shutterstock video's worden gebruikt, maar ook voor eigen materiaal via een eenvoudige ‘drag and drop'-functie van de computer van de gebruiker. Koop nu goedkoop stockvideo's met onze exclusieve Shutterstock Video couponcode voor 15% korting. of kies meteen voor een van de fantastische Shutterstock Video-abonnementen waarmee u heel voordelig 10 of 20 video's per maand kunt downloaden.

Shutterstock heeft ook een introductievideo over deze functie gepubliceerd. Bekijk deze video hier:

Vimeo

By loading the video, you agree to Vimeo's privacy policy.
Learn more

Load video

Introductie van Sequence: In-Browser Video Editing Made Easy van Shutterstock op Vimeo.

Bent u onderweg en wilt u graag het video-aanbod van Shutterstock bekijken? Lees dan ons artikel over hoe u de Shutterstock app downloadt.

Wilt u meer informatie over andere webshops, bekijk dan ons overzicht met de 21 beste stockvideo websites voor het downloaden van stock footage.

Wilfred van der Zwaag
Wilfred van der Zwaag

Als marketingmanager richt ik mij vooral op de beeldbanken die in Nederland en België actief zijn, en zorg ik ervoor dat u altijd de nieuwste informatie en aanbiedingen krijgt. Ook kan ik u advies geven over rechtenvrije afbeeldingen, licenties, auteursrechten en gebruikstoepassingen van stockfoto's en -video's.

Stockfoto's
Logo