Shutterstock Video couponcode mei 2024 – 15% korting!

Shutterstock Video couponcode [wpsm_custom_meta type=date field=month] [wpsm_custom_meta type=date field=year] – [coupon_discount] korting! 1

Wilt u Shutterstock stockvideo's kopen? Zoekt u een Shutterstock Video couponcode voor extra korting op uw aankopen?

Dan hebben we goed nieuws voor u! Dankzij onze zeer goede contacten met deze marktleider in de sector voor stockfotografie, kunnen we onze lezers een speciale aanbieding doen om met een promo code 15% te besparen op alle aankopen van filmmateriaal. Aarzel niet en profiteer nu van onze Shutterstock coupon!

Krijg 15% korting op het Shutterstock video-abonnement van uw keuze. Al vanaf €139,- per maand voor 10 videobestanden!

Shutterstock Video couponcode

Krijg met deze Shutterstock Video kortingscode 15% korting op de aankoop van stockvideo's door middel van de nieuwe video-abonnementen of videopakketten!

Voor meer informatie over het Shutterstock Video-aanbod kunt u ons uitgebreide Shutterstock testrapport lezen.

Shutterstock coupon voor abonnementen en afbeeldingspakketten

Wilt u afbeeldingen toevoegen aan uw projecten, dan hebben we eveneens een speciale aanbieding die u 15% korting geeft op een abonnement of afbeeldingspakket van Shutterstock. Bespaar met deze coupon 15% op ieder abonnement en prepaid afbeeldingenpakket!

Ontvang nu 15% korting op abonnementen en beeldpakketten van Shutterstock!

Zo profiteert u van de Shutterstock couponcode

Klik om te beginnen op onze couponbanner zodat u uw couponcode te zien krijgt. Klaar? Prima, laten we deze nu verzilveren.

Voor het kopen van Shutterstock stock footage volgt u enkele simpele stappen:

  • Ga hier naar de pagina met Shutterstock Video's.
  • Log in op uw account, of creëer een account als u nog geen lid bent (aanmelden is gratis).
  • Blader en kies de gewenste clips. Klik op de “Toevoegen aan winkelwagen” op de videopagina. U kunt een enkele clip kopen of net zoveel als u wilt.
  • Ga naar de kassa waar u kunt kiezen tussen à la carte betalen, een video-abonnement afsluiten of een videopakket kopen.
https://www.shutterstock.com/nl/video
  • Op de betaalpagina wordt u gevraagd “Heeft u een couponcode?”. U moet nu onze Shutterstock Video couponcode bij de hand hebben.
https://www.shutterstock.com/nl/video
  • Kopieer de Shutterstock coupon code die u van ons heeft gekregen in het vakje voor de couponcode en druk op “toepassen”. De korting wordt direct berekend en weergegeven.
Shutterstock Video couponcode [wpsm_custom_meta type=date field=month] [wpsm_custom_meta type=date field=year] – [coupon_discount] korting! 4
  • Rond de betalingsprocedure af.
  • Klaar! U hebt met de Shutterstock coupon code15% bespaard op de aankoop van uw Shutterstock stockvideo.

Let op: Wanneer u een video-abonnement of videopakket wilt kopen, maar u twijfelt nog over welke clips u wilt downloaden, pas dan de stappen voor het browsen en kiezen aan en ga direct naar de pagina Shutterstock Video prijzen en plannen. U kunt daar een videopakket kiezen en uw kortingscode gebruiken in de laatste 4 stappen.

Waarom Shutterstock video's?

Shutterstock is een fantastische site voor stock footage met meer dan 30 miljoen stockvideo's, inclusief miljoenen HD en 4K opnames. Dit is maar één van de verschillende redenen waarom ze tot de top van de beste websites voor stockvideo's ter wereld behoren!

Ze beschikken over een van de omvangrijkste rechtenvrije videocollecties in de sector, met video's over uiteenlopende thema's en stijlen die aansluiten bij elk project dat u in gedachten heeft.

Ze hebben een voordelige en flexibele prijsstelling, waarmee u van één tot een onbeperkt aantal fragmenten à la carte kunt kopen, tegen zeer scherpe prijzen die variëren van € 50,- tot € 149,- per video, al naar gelang de videoresolutie. Bekijk het complete prijsoverzicht van Shutterstock Video's voor meer informatie.

De op aanvraag verkrijgbare video-pakketten zijn een geweldige optie om geld en tijd te besparen: u betaalt vooraf voor een bepaald aantal downloads die u tot een jaar na aankoopdatum op elk gewenst moment kunt downloaden. De videopakketten zijn op maat gemaakt volgens de volumes en de videoresolutie, vanaf € 230,- voor 5 video's met een web-resolutie. U bespaart van € 20,- ( bij het kleinste pakket in web-resolutie) tot meer dan € 1.326,- ( bij het grootste pakket in de HD-resolutie).

Shutterstock heeft geavanceerde zoek- en verkenningsfuncties op basis van computer vision-technologie, waarmee u de allerbeste clips kunt vinden die bij uw behoeften passen, niet alleen aan de hand van fysiek beschrijvende trefwoorden (lachende man, rennende hond, enz.), maar ook met behulp van emotionele concepten (geluk, ontspanning, plezier, vrijheid, enz.) en andere details zoals kleur, samenstelling, stijl en nog veel meer.

U kunt tevens hun gigantische collecties met stockfoto's en muziek gebruiken om uw projecten te verrijken en tot leven te brengen.

Dit zijn maar een paar voorbeelden die Shutterstock een goede en betrouwbare optie maken voor het kopen van stockvideo's (stock footage). Voor meer informatie kunt u ons Shutterstock Video testrapport lezen!

Ontvang nu 15% exclusieve korting op Shutterstock video-abonnementen en pakketten!

Niet gevonden wat u zocht? Vraag het hier!

loading...

🤓 Ik wil meer informatie over de Shutterstock Video couponcode

🤨 Ik heb een vraag over de Shutterstock Video couponcode

🤔 Ik weet niet of de Shutterstock Video couponcode iets voor mij is

🙄 Iets anders…

Wilfred van der Zwaag
Wilfred van der Zwaag

Als marketingmanager richt ik mij vooral op de beeldbanken die in Nederland en België actief zijn, en zorg ik ervoor dat u altijd de nieuwste informatie en aanbiedingen krijgt. Ook kan ik u advies geven over rechtenvrije afbeeldingen, licenties, auteursrechten en gebruikstoepassingen van stockfoto's en -video's.

Stockfoto's
Logo