Shutterstock Video couponcode – 15% korting!

Wilt u Shutterstock stockvideo's kopen? Zoekt u een Shutterstock Video couponcode voor extra korting op uw aankopen?

Dan hebben we goed nieuws voor u! Dankzij onze zeer goede contacten met deze marktleider in de sector voor stockfotografie, kunnen we onze lezers een speciale aanbieding doen om 15% te besparen op alle aankopen van filmmateriaal. Aarzel niet en profiteer nu van onze Shutterstock actiecode!

Nieuwe Shutterstock video-abonnementen en 15% korting!
Update - 2020-04-15NIEUW: SHUTTERSTOCK VIDEO-ABONNEMENTEN!
Met de nieuwe video-abonnementen van Shutterstock kunt u 10 tot 20 stockvideo's per maand downloaden. De video's worden maandelijks of jaarlijks gefactureerd en u betaalt slechts €8,- voor HD- en 4K-videobestanden!
Bovendien geldt onze exclusieve Shutterstock Video couponcode voor deze abonnementen, zodat u deze met 15% extra korting kunt kopen! Profiteer nu!
Krijg 15% korting op het Shutterstock video-abonnement van uw keuze. Al vanaf €139,- per maand voor 10 videobestanden!

Shutterstock Video couponcode

Krijg met deze Shutterstock Video kortingscode 15% korting op de aankoop van stockvideo's door middel van de nieuwe video-abonnementen of videopakketten!

Profiteer nu van 15% korting op de aankoop van alle video's van Shutterstock!

Voor meer informatie over het Shutterstock Video-aanbod kunt u ons uitgebreide Shutterstock testrapport lezen.

Shutterstock couponcode voor abonnementen en afbeeldingspakketten

Wilt u afbeeldingen toevoegen aan uw projecten, dan hebben we eveneens een speciale aanbieding die u 15% korting geeft op een abonnement of afbeeldingspakket van Shutterstock. Bespaar met deze actiecoupon 15% op ieder abonnement en prepaid afbeeldingenpakket!

Profiteer nu van 15% korting op alle abonnementen en afbeeldingspakketten!

Zo profiteert u van de Shutterstock couponcode

Klik om te beginnen op onze couponbanner zodat u uw couponcode te zien krijgt. Klaar? Prima, laten we deze nu verzilveren.

Voor het kopen van Shutterstock stock footage volgt u enkele simpele stappen:

  • Ga hier naar de pagina met Shutterstock Video's.
  • Log in op uw account, of creëer een account als u nog geen lid bent (aanmelden is gratis).
  • Blader en kies de gewenste clips. Klik op de “Toevoegen aan winkelwagen” op de videopagina. U kunt een enkele clip kopen of net zoveel als u wilt.
  • Ga naar de kassa waar u kunt kiezen tussen à la carte betalen, een video-abonnement afsluiten of een videopakket kopen.

Screenshot Shutterstock Video bestellingsoverzicht

  • Op de betaalpagina wordt u gevraagd “Heeft u een couponcode?”. U moet nu onze Shutterstock Video couponcode bij de hand hebben.

Screenshot Shutterstock bestellingsoverzicht couponcode

  • Kopieer de couponcode die u van ons heeft gekregen in het vakje voor de couponcode en druk op “toepassen”. De korting wordt direct berekend en weergegeven.

Screenshot Shutterstock bestellingsoverzicht couponcode korting

  • Rond de betalingsprocedure af.
  • Klaar! U hebt 15% bespaart op de aankoop van uw Shutterstock stockvideo.

Let op: Wanneer u een video-abonnement of videopakket wilt kopen, maar u twijfelt nog over welke clips u wilt downloaden, pas dan de stappen voor het browsen en kiezen aan en ga direct naar de pagina Shutterstock Video prijzen en plannen. U kunt daar een videopakket kiezen en uw kortingscode gebruiken in de laatste 4 stappen.

Waarom Shutterstock video's?

Shutterstock is een fantastische site voor stock footage met meer dan 18 miljoen stockvideo's, inclusief miljoenen HD en 4K opnames. Dit is maar één van de verschillende redenen waarom ze tot de top van de beste websites voor stockvideo's ter wereld behoren!

Ze beschikken over een van de omvangrijkste rechtenvrije videocollecties in de sector, met video's over uiteenlopende thema's en stijlen die aansluiten bij elk project dat u in gedachten heeft.

Ze hebben een voordelige en flexibele prijsstelling, waarmee u van één tot een onbeperkt aantal fragmenten à la carte kunt kopen, tegen zeer scherpe prijzen die variëren van €50 tot €149 per video, al naar gelang de videoresolutie. Bekijk het complete prijsoverzicht van Shutterstock Video's voor meer informatie.

De op aanvraag verkrijgbare video-pakketten zijn een geweldige optie om geld en tijd te besparen: u betaalt vooraf voor een bepaald aantal downloads die u tot een jaar na aankoopdatum op elk gewenst moment kunt downloaden. De videopakketten zijn op maat gemaakt volgens de volumes en de videoresolutie, vanaf €230 voor 5 video's met een webresolutie. U bespaart van €20 ( bij het kleinste pakket in webresolutie) tot meer dan € 1.326,- ( bij het grootste pakket in de HD-resolutie).

Shutterstock heeft geavanceerde zoek- en verkenningsfuncties op basis van computer vision-technologie, waarmee u de allerbeste clips kunt vinden die bij uw behoeften passen, niet alleen aan de hand van fysiek beschrijvende trefwoorden (lachende man, rennende hond, enz.), maar ook met behulp van emotionele concepten (geluk, ontspanning, plezier, vrijheid, enz.) en andere details zoals kleur, samenstelling, stijl en nog veel meer.

U kunt tevens hun gigantische collecties met stockfoto's en muziek gebruiken om uw projecten te verrijken en tot leven te brengen.

Dit zijn maar een paar voorbeelden die Shutterstock een goede en betrouwbare optie maken voor het kopen van stockvideo's (stock footage). Voor meer informatie kunt u ons Shutterstock Video testrapport lezen!

Als ingewijde op het gebied van stockfoto's wil ik met mijn online magazine Stockfotos.nl u als koper van afbeeldingen graag inzicht geven in de wereld van beeldbanken en u helpen de beeldbank te vinden die bij u past.