Shutterstock Video – Goedkope topvideo’s!

Update - 2020-04-15NIEUW: SHUTTERSTOCK VIDEO-ABONNEMENTEN!
Onze exclusieve Shutterstock Video-couponcode voor 15% korting geldt ook voor deze abonnementen!

Dit is het beste aanbod voor stockvideo's!
Met de nieuwe video-abonnementen van Shutterstock kunt u 10 tot 20 stockvideo's per maand downloaden. De video's worden maandelijks of jaarlijks gefactureerd en u betaalt slechts 8 euro voor HD- en 4K-videobestanden! Bovendien geldt onze exclusieve Shutterstock Video-couponcode voor deze abonnementen, zodat u deze met 15% extra korting kunt kopen!
Krijg 15% korting op het Shutterstock video-abonnement van uw keuze. Al vanaf €139,- per maand voor 10 videobestanden!

www.shutterstock.com/nl pricing
www.shutterstock.com/nl homepage
Shutterstock is een van de populairste websites voor het kopen van stockvideo's. De onderneming behoort tot de absolute top in de sector voor stockmedia en verkoopt al jarenlang stockfoto's en stockvideo's. Shutterstock Video is een aanbod van miljoenen topkwaliteit rechtenvrije videobestanden over uiteenlopende thema's en stijlen, die op aanvraag per videoclip of via de voordeliger videopakketten kunnen worden aangeschaft. Ze staan hoog genoteerd in het overzicht van beste websites voor stockvideo's!
Nieuw: Shutterstock heeft nu ook video-abonnementen. Lees hier over de voordelen.
Voor het bekijken van Shutterstock's collecties (nu ook op uw smartphone) heeft u een gebruikersaccount nodig. U kunt gratis een account aanmaken. U betaalt alleen wanneer u daadwerkelijk iets koopt. Zoekt u naar kortingen om voor minder geld de Shutterstock stockvideo's die u nodig hebt te kopen? Krijg 15% korting en bespaar met onze Shutterstock kortingscode op het aankopen van stockvideo's.

Shutterstock Video couponcode

Ontvang met deze actiecode 15% korting op de aanschaf van stock footage via een video-abonnement of een videopakket!

 
Krijg 15% korting op het Shutterstock video-abonnement van uw keuze. Al vanaf €139,- per maand voor 10 videobestanden!

Shutterstock kortingscode voor uw volgende abonnement  en afbeeldingspakket

Krijg met deze kortingscode 15% korting op abonnementen en afbeeldingenpakketten! Maar u kunt de afbeeldingen ook eerst proberen: ontvang nu 10 gratis foto's met het Shutterstock proefabonnement.

 • Product
 • Foto’s
Ontvang nu 15% korting op abonnementen en beeldpakketten van Shutterstock!
Krijg nu 10 gratis foto's - u kunt op elk gewenst moment annuleren.
Tips voor het gebruik van stockfoto’s in video’s en professioneel video's bewerken.
Vimeo

By loading the video, you agree to Vimeo's privacy policy.
Learn more

Load video

Meer informatie over deze onderneming en de geweldige stockvideo's die zij aanbieden? Lees dan verder:

Deze Shutterstock Video-aanbieding is echt de moeite waard!

www.shutterstock.com/nl video

DIT ZIJN DE BELANGRIJKSTE VOORDELEN
 • Toegang tot meer dan 29 miljoen stockvideo's, waarvan de meeste high-definition inclusief HD en 4K.
 • Flexibel licentiemodel: eenmaal betalen, voor altijd gebruiken (Lees hier meer over de Shutterstock gebruikslicenties).
 • Prijzen op basis van de videoresolutie.
 • Losse aankoop videoclips.
 • Videopakketten op aanvraag waarmee u honderden euro's kunt besparen (de pakketten zijn een jaar geldig en kunnen worden verlengd).
 • Video-abonnementen – de goedkoopste aanbiedingen van HD en 4K content.
 • Alle gedownloade video's kunnen tot een jaar na het verstrijken van het pakket opnieuw worden gedownload.
 • Betalingsmogelijkheden: creditcard en directe bankoverschrijving.
 • De collectie is ingedeeld op categorie, kunstenaar, onze keuze en meer.
 • Simpel te doorzoeken collectie met een geavanceerde zoekmachine waarmee de content nauwkeurig kan worden geanalyseerd om zo de beste en kwalitatief betere resultaten te kunnen presenteren.
 • De webshop pusht de nieuwste en populairste videoclips.

www.shutterstock.com/nl video


Bijzonderheden van dit Shutterstock Video aanbod

De service Shutterstock stock footage biedt diverse beeldresoluties en -formaten, en de prijzen zijn overeenkomstig. De prijsstelling is eenvoudig en de prijzen zijn laag (vergeleken met andere beeldbanken en licentievormen zelfs goedkoop). De video's worden verkocht met een rechtenvrije licentie, zodat ze meerdere keren kunnen worden gebruikt. Laten we ons nu op de onderdelen richten:

Beeldresolutie en formaten

De stockvideo's van Shutterstock zijn verkrijgbaar in de resoluties Web, SD, HD en 4K. Iedere resolutie heeft een andere prijsstelling, waarbij de webresolutie het goedkoopst is, en 4K uiteraard het duurst.

De clips kunnen zowel in NTSC/ATSC als in PAL/576i formaat zijn. Bepaalde inzenders stellen hun video's in meer dan één formaat ter beschikking, maar Shutterstock heeft daar geen controle over.

Zowel de resolutie als het formaat staan op de desbetreffende videopagina vermeld.

Shutterstock Video-prijzen

De prijs van een losse Shutterstock video:

 • SD: € 50
 • HD: € 59
 • 4K: € 149

U kunt ze ook via een videopakket kopen waarmee de prijs per video kan worden verlaagd naarmate het pakket groter is. Ze worden vooraf betaald en u kunt op elk willekeurig moment deze videoclips downloaden en gebruiken

De videopakketten verlopen zodra alle downloads zijn gebruikt, of na een jaar na de aankoopdatum. Een groot pluspunt van deze koopoptie is dat zelfs wanneer uw pakket is verlopen, alle video's die u heeft gedownload gedurende maximaal een jaar opnieuw kunnen worden gedownload.

De pakketten kunnen ook worden vernieuwd. Indien gewenst kunt u uw videopakketten zodanig instellen dat ze periodiek worden vernieuwd. Zodoende zal Shutterstock elke keer dat uw pakket afloopt, of het nu is omdat u alle downloads heeft gebruikt of omdat de termijn is verstreken, uw downloads automatisch aanvullen (en deze in rekening brengen).

Daarbij komt nog dat u zoveel actieve videopakketten op uw account mag hebben als u wilt, en dat u kunt kiezen welke u wilt gebruiken wanneer u een video wilt downloaden.

www.shutterstock.com/nl pricing

De prijzen van de Shutterstock videopakketten

 • SD: 5 voor € 230 (bespaar € 20), 10 voor € 459 (bespaar € 41) en 25 voor € 1.000 (bespaar € 250)
 • HD: 5 voor € 269 (bespaar € 26), 10 voor € 499 (bespaar € 91) en 25 voor € 1.199 (bespaar € 276)
 • 4K: 5 voor € 529 (bespaar 216), 10 voor € 999 (bespaar € 491) en 25 voor € 2.399 (bespaar € 1.326)

Bekijk hier alle prijzen en opties voor Shutterstock video's.

Hoe kan ik de Shutterstock video's met een rechtenvrije licentie gaan gebruiken?

Alle stockvideo's die Shutterstcok op haar website aanbiedt, worden met een rechtenvrije licentie verkocht. U hoeft maar eenmalig voor de licentie te betalen en de video kan voor altijd worden gebruikt. Let op: Shutterstock video's moeten worden betaald, een zogenaamde rechtenvrije licentie betekent dat u geen verdere royalty's hoeft te betalen, maar het zijn dus geen gratis video's en ze kunnen niet worden gebruikt zonder een geldige, betaalde licentie. (Lees hier meer over de Shutterstock licentie)

Elke site voor stockvideo's (stock footage) stelt zijn eigen licentievoorwaarden vast. Terwijl de rechtenvrije licentie een aantal belangrijke kenmerken die bijna alle beeldbanken hanteren, heeft ieder van hen ook zijn eigen, bijzondere licentie.

Met de rechtenvrije licentie van Shutterstock kunt u stockvideo fragmenten in film, video, tv, reclame of andere multimediaproducties gebruiken. U mag de clips ook gebruiken op het internet (op websites) of als onderdeel van een live-optreden. Zodra u een licentie voor een video koopt, kunt u deze zo lang en zo vaak als u wilt gebruiken.

Evenals bij stilstaande afbeeldingen, zijn er beperkingen die het gebruik van de content op een moreel twijfelachtige of lasterlijke manier verbieden. Lees de licentievoorwaarden van Shutterstock goed door en zorg ervoor dat u begrijpt welk gebruik is toegestaan en wat niet is toegestaan.

Het kopen van Shutterstock video's

Wie video's wil kopen, hoeft zich alleen maar aan te melden bij Shutterstock (dat is gratis). Nadat u dit hebt gedaan, kunt u het aanbod aan Shutterstock video's ontdekken, lichtboxen maken met de video's waarin u geïnteresseerd bent (allemaal gratis) en ze kopen wanneer u ze wilt gaan gebruiken.

LET OP: Wilt u zo voordelig mogelijk kopen, profiteer dan van onze speciale aanbieding en bespaar 15% op uw stockvideo's met onze Shutterstock couponcode!

www.shutterstock.com/nl pricing


Wat maakt Shutterstock zo goed?

Shutterstock is een van de eerste ondernemingen die de toenemende populariteit van videocontent in marketing, reclame en andere grafische of visuele ontwerpen heeft opgemerkt. Zij hebben drie jaar na hun lancering in 2006 rechtenvrije stockfoto's aan hun aanbod toegevoegd, met als uitgangspunt een hoge kwaliteit en een voordelige prijsstelling.

Sinds de lancering van Shutterstock stock footage is het aanbod gegroeid tot meer dan 24 miljoen videoclips in verschillende beeldresoluties en formaten, met een breed scala aan thema's, onderwerpen en stijlen. Afgezien van de content die ze aanbieden, hebben ze ook fantastische video's van bekende videoproductiemerken als Red Bull Media House en Associated Press.

Innovatie en uitgebreide technische ondersteuning voor kopers van Shutterstock video's

De onderneming onderscheidt zich door de nadruk te leggen op de klantenervaring. Zij beogen een stijlvolle, flexibele en gebruikersvriendelijke service te bieden. Daarom investeren ze veel in gebruikersfunctionaliteit, waarbij ze al meer dan een decennium lang veel verbeteringen aan hun website hebben doorgevoerd.

De interface van Shutterstock werkt nu in meerdere talen en er zijn mobiele apps toegevoegd voor zowel kopers als aanbieders van beeldmateriaal.

Een van hun recentste toevoegingen aan de website is een nieuwe zoekmachine die is gebaseerd op computervisie en die het zoeken en vinden van afbeeldingen en video's in hun collectie vergemakkelijkt. Via deze zoekfunctie worden de beelden en video's nu met behulp van kunstmatige intelligentie geanalyseerd op basis van de visuele samenstelling en de content, in plaats van alleen maar op basis van trefwoorden zoals dat voorheen het geval was.

Met deze techniek kunnen ze de beste en meest geschikte resultaten voor elke zoekopdracht vinden en weergeven, en kunnen ze beter passende vergelijkbare content presenteren. Daarnaast hebben ze een omgekeerde zoekfunctie voor afbeeldingen toegevoegd, zodat u een afbeelding naar de zoekbalk kunt slepen en het systeem de matchende resultaten in de beeldcollectie kan vinden. Deze tool is inmiddels uitgebreid naar hun mobiele apps, en de onderneming heeft nu zelfs een mobile app voor stockvideo's ontwikkeld.

Bovendien bieden ze Shutterstock Labs, een webportaal met diverse apps waarmee u uw werk een boost kunt geven met digitale beelden. Hiertoe behoort Sequence, een gebruiksvriendelijke online tool voor videobewerking waarmee u clips uit de Shutterstock Video-collectie kunt zoeken, selecteren en bewerken. Hieronder ziet u hoe het werkt:

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube's privacy policy.
Learn more

Load video

Ook hebben ze een collectie stockmuziek en -geluiden in aanvulling op de stockfoto's en videoproducties.


De voordelen en nadelen van Shutterstock

Voordelen:
 • Ze zijn een betrouwbare, gerenommeerde en succesvolle aanbieder van stock footage.
 • U kunt bij Shutterstock een enorme collectie rechtenvrije stockvideo's van hoge kwaliteit krijgen, verkrijgbaar in diverse resoluties en formaten en tegen een aantrekkelijke prijs.
 • De rechtenvrije licentie verleent u diverse gebruiksrechten tegen een eenmalige vergoeding.
 • Kopen op aanvraag stelt u in staat om te bepalen hoeveel u uitgeeft, en de lange 1-jarige termijn om te downloaden zorgt ervoor dat u veel flexibiliteit heeft.
 • Met de videopakketten kunt u honderden euro's besparen op uw aankopen en heeft u meer controle over uw budget.
 • Met behulp van hun geavanceerde zoekmachine kunt u sneller en makkelijker de beste clips voor uw projecten vinden.
 • Er is een simpele webapplicatie waarmee u basisbewerkingen kunt uitvoeren.

Nadelen:
 • Maar aan de aankoop op aanvraag en de videopakketten zit een klein nadeel, en dat is de prijs.

Gelukkig heeft Shutterstock daarop ingespeeld met de zeer voordelige Shutterstock video-abonnementen. Een voordelige manier om elke maand 10 of 20 stockvideo's van uitmuntende kwaliteit te krijgen. Lees hier alles over de nieuwe video-abonnementen van Shutterstock.

Koop deze zelfs nog goedkoper en ontvang 20% korting met onze speciale Shutterstock couponcode!


Shutterstock video's: Wel doen of niet doen?

www.shutterstock.com/nl homepage

Wij denken dat Shutterstock een goede en betrouwbare oplossing is voor het kopen van stock footage.

Dankzij de gebruiksvriendelijke en klantgerichte technologieën wordt een toegevoegde waarde geleverd aan de toch al uitstekende service. Ze hanteren goedkope prijzen en een eenvoudig aankoopproces waarmee u honderden euro's bespaart, hebben miljoenen items over elk denkbaar onderwerp, en geavanceerde technologische tools om het beter, sneller en gemakkelijker voor u te maken de gewenste clips te vinden en te gebruiken.

Wat kunt u zich nog meer wensen? Wilt u stockvideo's kopen als aanvulling op uw audiovisuele producties, dan bent u bij Shutterstock Video aan het juiste adres.

Krijg 15% korting op uw aankopen met onze speciale Shutterstock couponcodes.

 • Product
 • Foto’s
Ontvang nu 15% korting op abonnementen en beeldpakketten van Shutterstock!
MEER INFO
Lees hier met welke 5 gratis videobewerkers u fantastische video's maakt.
NIEUW BIJ SHUTTERSTOCK

www.shutterstock.com/nl flex subscription

Klik hier en bekijk het aanbod!

Shutterstock Flex 25 – voor slechts € 49:

 • foto's en vectoren
 • muzieknummers

Download nu met 15% korting foto's, illustraties, video's en muziek met het FLEX 25 abonnement!

Wilt u ook weten wat andere sites te bieden hebben? Neem dan even de tijd voor ons overzicht met de 21 beste stockvideo websites.

Wilfred van der Zwaag
Wilfred van der Zwaag

Als marketingmanager richt ik mij vooral op de beeldbanken die in Nederland en België actief zijn, en zorg ik ervoor dat u altijd de nieuwste informatie en aanbiedingen krijgt. Ook kan ik u advies geven over rechtenvrije afbeeldingen, licenties, auteursrechten en gebruikstoepassingen van stockfoto's en -video's.

Stockfoto's
Logo