Kies nu voor een Shutterstock video-abonnement

www.shutterstock.com/nl homepage

Shutterstock heeft goed nieuws! De grootste aanbieder van stockmedia heeft onlangs een nieuw Shutterstock Video-abonnement voor stockvideo's geïntroduceerd, een totaal nieuw aanbod op hun platform waar tot nu toe uitsluitend stockvideo's op aanvraag verkrijgbaar waren.

Deze nieuwe concepten zijn toegespitst op makers van digitale content en bieden een oplossing voor al uw creatieve behoeften terwijl videocontent steeds meer toeneemt en sociale distantie en tijdelijke lockdowns het moeilijk maken om maatwerk filmmateriaal te leveren.

Het Shutterstock Video-abonnement is een absolute aanrader voor veel videomakers die met een beperkt budget werken, verder lezen is dus zeker de moeite waard!

Wilt u alvast een voorproefje van de Shutterstock stock footage collectie? Neem dan snel een kijkje!

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube's privacy policy.
Learn more

Load video


Shutterstock Video-abonnement: het hele jaar professionele stockvideo's

Het vernieuwde aanbod om bij Shutterstock stockvideo's te kopen is speciaal bestemd voor wie in toenemende mate behoefte heeft aan frisse, actuele videocontent.

De abonnementen kennen een maandelijkse downloadlimiet en zijn verkrijgbaar in twee varianten: 10 en 20 videoclips per maand. Biede abonnementen betreffen downloads in HD- en 4K-kwaliteit en verschaffen toegang tot de complete collectie van meer dan 29 miljoen videobestanden.

De uiteindelijke prijs ervan hangt af van de verlenging van het abonnement: u heeft de keuze tussen een maand- en jaarabonnement. De prijs van deze laatste is lager, hoewel u ook de mogelijkheid hebt om vooraf te betalen, of om een jaar lang maandelijks te betalen. Bekijk hieronder de prijsopbouw van het Shutterstock Video-abonnement:

10 VIDEO'S PER MAAND 20 VIDEO'S PER MAAND
Maandelijks, geen contract: €319 Maandelijks, geen contract: €599
Jaarlijks per maand: €139 Jaarlijks per maand: €179
Vooruitbetaald jaarabonnement: €1,399 (=116,58€ per maand) Vooruitbetaald jaarabonnement: €1,799 (=149,91€ per maand)

Koop hier uw Shutterstock Video

Zoals u kunt zien, is het vooraf betaalde jaarabonnement de beste aanbieding voor HD en 4K clips voor slechts € 8 of € 13 per stuk – één van de goedkoopste prijzen voor een dergelijke hoge resolutie. Maar ook het maandelijks alternatief levert u al een grote besparing op ten opzichte van de prijs van een individuele aankoop en een videopakket.

Dit is tevens de perfecte gelegenheid om te profiteren van onze Shutterstock Video couponcode om nog meer te besparen bij uw stock footage! Meer informatie over deze beeldbank en de prijzen vindt u in ons uitgebreide Shutterstock Video testrapport!

Krijg 15% korting op het Shutterstock video-abonnement van uw keuze. Al vanaf €139,- per maand voor 10 videobestanden!

www.shutterstock.com/nl pricing

Goedkope & professionele stockvideo's voor uw toenemende contentbehoefte

Met de toevoeging van een abonnement aan het aanbod van stockvideo's (stock footage) wil Shutterstock alle makers van content helpen die moeite hebben om de snelle en dynamische digitale platformen van deze tijd bij te houden.

Volgens onderzoek en studies neemt de vraag naar videomateriaal alleen maar toe en zal dit in 2020 een waarde van meer dan 28 miljard euro vertegenwoordigen, vooral dankzij de social media, streaming en andere digitale platforms. De nieuwe generatie van creatieve ontwerpers speelt in op de kansen die deze markt biedt en moet daarvoor sneller en beter meer content kunnen genereren.

Vanwege de voor de hand liggende budgettaire beperkingen die het moeilijk maken om elk gewenst beeldmateriaal te schieten, moeten we rekening houden met de beperkingen als gevolg van de huidige pandemische situatie en de daaruit voortvloeiende lockdowns en de protocollen voor sociale distantiëring. Het is nu nagenoeg niet mogelijk om alles te filmen wat u voor een videoproject nodig hebt.

Shutterstock heeft al stappen genomen om de werkprocessen voor videoproductie voor haar klanten efficiënter te maken door onlangs hun collectie stock footage aan hun mobiele apps toe te voegen. Dankzij de video-abonnementen lossen ze ook de problemen op het gebied van productiekosten en de toegang tot content in één keer op.

Gebruikt u maandelijks 10 of meer nieuwe stockvideo's, dan raden wij u aan om voor het Shutterstock video-abonnement te kiezen!

Krijg 15% korting op het Shutterstock video-abonnement van uw keuze. Al vanaf €139,- per maand voor 10 videobestanden!

Wilt u toch nog kijken welke andere mogelijkheden er zijn voor stock footage, bekijk dan ons overzicht met de 21 beste sites voor stockvideo's!

Belangrijk: Shutterstock videolicenties – alles wat je moet weten

Niet gevonden wat u zocht? Vraag het hier!

loading...

🤓 Ik wil meer informatie over het Shutterstock video-abonnement

🤨 Ik heb een vraag over het Shutterstock video-abonnement

🤔 Ik weet niet of het Shutterstock video-abonnement iets voor mij is

🙄 Iets anders…

Wilfred van der Zwaag
Wilfred van der Zwaag

Als marketingmanager richt ik mij vooral op de beeldbanken die in Nederland en België actief zijn, en zorg ik ervoor dat u altijd de nieuwste informatie en aanbiedingen krijgt. Ook kan ik u advies geven over rechtenvrije afbeeldingen, licenties, auteursrechten en gebruikstoepassingen van stockfoto's en -video's.

Stockfoto's
Logo