Wat kosten Adobe Stock foto’s? – Lees hier het antwoord.

stock.adobe.com/nl homepage

In 2015 heeft Adobe de beeldbank Fotolia opgekocht, waarna al snel Adobe Stock ontstond, Adobe's eigen inbreng in de toch al concurrerende markt van de stockfotografie. Vandaar de vraag wat kosten Adobe Stock afbeeldingen?

Dankzij enkele belangrijke functies, met inbegrip van uitgebreide integratie met hun Creative Cloud Suite en Services, stelde Adobe met slechts een paar muisklikken direct tientallen miljoenen foto's beschikbaar aan alle geabonneerde gebruikers. En al gauw behoorden ze tot de top in de sector. Meer informatie over deze service leest u in onze uitgebreide Adobe Stock testrapport.

Maar hoeveel kosten ze, wat zijn de Adobe Stock fotoprijzen? In dit overzicht leest u alles over de maand- en jaarabonnementen van Adobe. En u kunt deze service nu gratis uitproberen met ons gratis Adobe Stock proefabonnement!

Ontvang nu 1 maand gratis afbeeldingen. Meld u aan bij Adobe Stock en profiteer!
Nu proberen
34 dagen resterend
stock.adobe.com/nl homepage kosten Adobe Stock

Wat kosten Adobe Stock foto's?

Zoals gezegd, Adobe heeft meerdere plannen en opties waaruit u kunt kiezen, waarbij elk plan haar eigen voor- en nadelen heeft waar u op moet letten om te bepalen wat voor u het beste is. In dit artikel zullen we deze duidelijk uiteenzetten, zodat u snel en makkelijk een keuze kunt maken en weer aan de slag!

Voordat we op de Adobe Stock fotoprijzen ingaan, willen we u er nog even op attenderen dat Adobe Stock weliswaar geheel in de Creative Cloud is geïntegreerd, maar dat het niet is inbegrepen in de Creative Cloud-abonnementen. Deze moet u apart aanschaffen. Voor meer informatie over de verschillende Creative Cloud-abonnementen kunt u onze prijsspecificatie van Adobe Creative Cloud checken. Bekijk eventueel ook de Adobe Stock alternatieven.

Wat kosten Adobe Stock jaarabonnementen

Laten we beginnen met de jaarabonnementen van Adobe Stock die we in de onderstaande tabel hebben weergegeven.

Beelden per maand

Prijs per maand

Prijs per beeld

10 standaard beelden 

€29,99/mnd

€2,99/beeld

40 standaard beelden

€79,99/mnd

€1,99/beeld

750 standaard beelden

€159,99/mnd

€0,21/beeld

De jaarabonnementen van Adobe Stock zijn gebaseerd op een maandelijkse betaling, waarbij u een minimum van 12 maanden abonnementsgeld betaalt. Afgezien van het basispakket, kunt u er tevens voor kiezen om, afhankelijk van uw abonnement, extra assets te kopen tegen verschillende tarieven. De prijzen per extra asset variëren van € 2,99 tot € 0,99 per stuk, zodat u meer dan genoeg mogelijkheden hebt om uw pakket aan uw behoeften aan te passen!

Bovendien kunt u met zowel de 10 standaardassets als de 40 standaardsssets abonnementen respectievelijk 120 en 480 standaardassets meenemen naar de volgende abonnementsperiode!

Wat kosten Adobe Stock maandabonnementen

De prijzen van de Adobe Stock maandabonnementen zijn iets hoger maar de flexibiliteit is veel groter, zodat u meer greep krijgt op uw budget en uw assets. Bekijk hieronder de tabel met de Adobe Stock maandabonnementen!

Beelden per maand

Prijs per maand

Prijs per beeld

10 standaard beelden

€49,99/mnd

€4,99/beeld

40 standaard beelden

€99,99/mnd

€2,49/beeld

750 standaard beelden

€199,99/mnd

€0,26/beeld

Maand-tot-maand abonnementen bieden u ook de mogelijkheid om aan het einde van een periode van 1 jaar een aantal niet gedownloade afbeeldingen mee te nemen naar uw volgende jaarabonnement, dat geldt zowel van een abonnement van dezelfde grootte als van een upgrade naar een ander abonnement!

stock.adobe.com/nl homepage kosten Adobe Stock

Makkelijker en goedkoper ontwerpen met Adobe Stock!

De prijsstelling van Adobe is vrij redelijk in vergelijking met andere aanbieders op de markt, maar met het voordeel van de integratie in Creative Cloud en de mogelijkheid om team- en ondernemingsplannen, maand- of jaarabonnementen en aanvullende assets te kopen, is dit product zeker de moeite waard.

Kies nu voor en Adobe Stock abonnement! Profiteer nu van de gratis proefversie van Adobe Stock en krijg 10 gratis foto's!

Ontvang nu 1 maand gratis afbeeldingen. Meld u aan bij Adobe Stock en profiteer!
Nu proberen
34 dagen resterend

Niet gevonden wat u zocht? Vraag het hier!

loading...

🤓 Ik wil meer informatie over Adobe Stock afbeeldingen

🤨 Ik heb een vraag over Adobe Stock afbeeldingen

🤔 Ik weet niet of Adobe Stock afbeeldingen iets voor mij zijn

🙄 Iets anders…

Wilfred van der Zwaag
Wilfred van der Zwaag

Als marketingmanager richt ik mij vooral op de beeldbanken die in Nederland en België actief zijn, en zorg ik ervoor dat u altijd de nieuwste informatie en aanbiedingen krijgt. Ook kan ik u advies geven over rechtenvrije afbeeldingen, licenties, auteursrechten en gebruikstoepassingen van stockfoto's en -video's.

Stockfoto's
Logo