Krijg Shutterstock Creative Flow gratis (3 manieren om dit te doen)

shutterstock logo

Shutterstock Creative Flow is de verzameling online tools van deze beeldbank met applicaties waarmee klanten met elk budget hun projecten kunnen uitvoeren.

Op het platform vindt u mogelijkheden voor grafisch ontwerp, content discovery en zelfs content management strategieën, die zowel voor grote zakelijke klanten als voor kleine ondernemers interessant zijn. Zou het niet geweldig zijn om Shutterstock Creative Flow gratis te kunnen gebruiken?

GRATIS Shutterstock Creative Flow+ bij Shutterstock-abonnement!

Gemakkelijk het formaat van uw afbeeldingen en grafische ontwerpen aanpassen in elk gewenst formaat met Shutterstock Creative Flow+, de premium ontwerptool van Shutterstock, GRATIS inbegrepen bij uw abonnement van Shutterstock!
Alle abonnementen op Shutterstock zijn bovendien 15% goedkoper met onze speciale couponcode, en bevatten allemaal Shutterstock Creative Flow+!

We zullen u de beste manieren laten zien om gratis volledige toegang te krijgen tot deze fantastische tool!

Profiteer van een exclusieve korting van 25% op 25 beeldpakket van Shutterstock! Krijg tot 25 afbeelding naar keuze on-demand.

AI-afbeeldingengenerator van Shutterstock

8 dagen resterend
Shutterstock Generate is een AI-afbeeldingsgenerator, aangedreven door Dall-E en getraind met Shutterstock-content, waarmee op basis van tekstbeschrijvingen (zelfs maar één woord) fake-foto's kunnen worden gemaakt die accuraat en juridisch veiliger zijn dan andere opties.

Onderwerpen in dit artikel

Wat is Shutterstock Creative Flow? Waarom heb ik het nodig?

www.shutterstock.com/nl homepage

Shutterstock Creative Flow is een platform van Shutterstock met meerdere online workflow-applicaties voor marketeers, makers van content en ondernemers in alle mogelijke sectoren. AI-gestuurde creatieve inzichten, een gebruiksvriendelijke maar krachtige beeldbewerker, en zelfs nieuwe catalogus- en planningsapplicaties waarmee u uw contentstrategie kunt managen, zijn slechts een greep uit de middelen waarover u hier kunt beschikken, met veel nieuwe of geplande functies in aantocht.

Shutterstock Creative Flow gratis

Het is een website die vergelijkbaar is met Canva of Adobe Express, waarmee u eenvoudig en met goed resultaat visuele content kunt creëren.

Wij vinden deze tool geweldig omdat het niet alleen toptechnologie is die voor iedereen toegankelijk is (en er zijn geen speciale vaardigheden vereist om het te gebruiken), maar ook omdat het een naadloze integratie is van de uitgebreide catalogus van Shutterstock met hoogwaardige content en voordelig beeldmateriaal, zodat het volledige creatieve proces een stuk eenvoudiger en sneller verloopt.

Zowel zakelijke klanten die zoeken naar de meest effectieve foto's voor marketingmateriaal als freelance professionals die nieuwe en relevante content zoeken om daarmee hun online aanwezigheid te versterken, alle klanten van Shutterstock hebben voordeel van Creative Flow.

De drie beste manieren om gratis Creatieve Flow te krijgen

www.shutterstock.com/nl pricing

Er is een Shutterstock Creative Flow gratis variant die voor alle gebruikers beschikbaar is, nadat ze zich gratis hebben aangemeld. De toegang tot de nuttigste functies van elk van de tools is echter nogal beperkt.

Om de volledige capaciteit van het platform te benutten, hebt u premium toegang nodig (aangeduid als Creative Flow+), die € 11,99 per maand kost, of € 109,- per jaar.

Mocht u die kosten echter niet aan uw creatieve budget willen toevoegen, geen paniek! Er zijn namelijk manieren om Shutterstock Creative Flow+ gratis te kunnen gebruiken, waarvan we hieronder de beste drie methoden voor u op een rijtje hebben gezet!

Wist u dat u bij elk Shutterstock-abonnement ook gratis toegang krijgt tot Creative Flow+?

Ja, inderdaad! U hoeft zich alleen maar aan te melden voor een account bij Shutterstock en uw gratis proefperiode te starten – Shutterstock Creative Flow+ wordt automatisch geactiveerd in uw account voor de duur van de proefperiode!

Let op: deze optie werkt alleen voor nieuwe klanten.

Shutterstock Creative Flow gratis proefversie: 30 dagen gratis toegang

Er is een andere simpele manier om Creative Flow+ zonder te betalen te gebruiken: het Shutterstock Creative Flow gratis proefabonnement.

Deze aanbieding geeft u een maand lang volledige toegang tot het platform, helemaal gratis.

Vergeet niet dat als u na de Shutterstock Creative Flow gratis optie wilt betalen, u uw proefabonnement moet stopzetten voordat de eerste 30 dagen voorbij zijn. Na de proefperiode wordt automatisch een betaald abonnement afgesloten, waarvoor € 11,99 per maand in rekening wordt gebracht totdat u het abonnement opzegt.

Maar zolang u uw account binnen de eerste maand opzegt, hoeft u geen cent te betalen.

Bij elk Shutterstock abonnement: Premium Creative Flow gratis inbegrepen

Ontvang nu 15% korting op abonnementen en beeldpakketten van Shutterstock!
Ontvang nu 15% exclusieve korting op Shutterstock video-abonnementen en pakketten!
www.shutterstock.com/nl pricing

Tenslotte is er nog een andere methode om Creative Flow+ gratis te kunnen gebruiken: een actief Shutterstock-abonnement. Waarom? Simpel: Shutterstock Creative Flow gratis bij elk Shutterstock-abonnement!

Een maand- of jaarabonnement voor afbeeldingen, video's of het nieuwe multimedia FLEX-plan geeft snel en zonder bijkomende kosten toegang tot Creative Flow+.

Als u stockfoto's, vectoren, video's, muziek en meer nodig hebt, is dit de perfecte mogelijkheid om alle nodige media te verkrijgen, plus een geweldige gratis bonus die u krijgt met Creative Flow!

Werkt u met digitale reclame maar ook met film- en mediaprojecten, dan is het e-commerce mixed asset abonnement FLEX een aanrader. Dit nieuwe, flexibele abonnement biedt u de mogelijkheid allerlei mediaformaten te downloaden met één enkel abonnement, en in combinatie met Flow+ kan het een echte workflow-innovatie zijn voor u en uw team.

www.shutterstock.com/nl homepage

Goed nieuws: U kunt uw abonnement ook tegen een lagere prijs krijgen, want met onze exclusieve Shutterstock couponcode krijgt u tot 15% korting op alle abonnementen!

Shutterstock Creative Flow: Wat krijgt u?

Creative Flow+ is, zoals we al eerder opmerkten, een platform boordevol online hulpmiddelen voor meer creativiteit en snellere resultaten. Maar wat doen deze hulpmiddelen precies?

www.shutterstock.com/nl homepage

Hier is een kort overzicht van Creative Flow:

  • Shutterstock Create – De gebruiksvriendelijke beeldbewerker met veel AI-gebaseerde functies die in een paar muisklikken uw foto's automatisch bewerken of verbeteren: het formaat van de afbeelding aanpassen, achtergronden verwijderen, filters toepassen en meer bewerkingen kunnen in een paar seconden worden uitgevoerd. Boordevol sjablonen en zeer eenvoudige functies om elke afbeelding in een uniek ontwerp om te zetten, terwijl u geen ontwerper bent.
  • Shutterstock Voorspellen (Predict) – Dit is een AI-gestuurde zoekfunctie waarmee u de perfecte content voor uw doelstellingen kunt vinden. Dankzij een intelligente analyse van de interne gegevens van Shutterstock kan Voorspellen (Predict) creatieve inzichten bieden die specifiek zijn ontworpen voor uw sector, uw doelgroep en meer.
www.shutterstock.com/nl homepage
  • Shutterstock Planning – Dit is een online contentplanner waarmee u al uw ontwerpen rechtstreeks vanaf het platform kunt bijhouden en publiceren. Beheer alles op dezelfde plek als waar u het hebt gecreëerd.
www.shutterstock.com/nl homepage
  • Shutterstock Catalogus – Een eenvoudige tool om uw digitale activa te beheren. Hiermee kunt u al uw digitale activa opslaan en sorteren en de samenwerking bevorderen doordat u op elk gewenst moment toegang hebt tot al het creatieve materiaal.

Dit is slechts het begin. Shutterstock is immers een bedrijf dat voortdurend in ontwikkeling is, dus we verwachten dat ze Creative Flow+ in de toekomst zullen upgraden, updaten of nieuwe toepassingen zullen toevoegen.

Shutterstock – Veelgestelde vragen (FAQ)

Heeft Shutterstock kortingscodes?

Ja, er zijn kortingen voor afbeeldingen, maar u kunt ook video's met korting kopen. Op alle bestanden die u met deze aanbiedingen kunt downloaden is een rechtenvrije licentie van toepassing.

Shutterstock: Uw partner in creativiteit

Creative Flow+ is een geweldige tool op zichzelf, maar gecombineerd met Shutterstock is dit een complete oplossing voor het maken van visuele content.

Shutterstock is namelijk niet zomaar een online verkooppunt voor stockfoto's. Het is een wereldwijd opererend creatief platform dat er naar streeft om alle mogelijke ontwerpers van content te helpen hun doelen te bereiken.

De uitgebreide collectie van Shutterstock heeft rechtenvrije foto's, vectoren en illustraties, sjablonen, 3D-activa, stockvideo's, stockmuziek, geluidseffecten en zelfs Shutterstock redactionele content die uitsluitend voor redactionele doeleinden bestemd is. De collectie is gigantisch, met honderden miljoenen bestanden om uit te kiezen.

www.shutterstock.com/nl homepage

Als u deze collectie combineert met de Shutterstock Creative Flow gratis tools, of met de nieuwste geavanceerde intelligente ontwikkelingen van Shutterstock.AI, kunt u uw strategie voor visuele content echt naar een hoger niveau tillen, zonder dat u specifieke vaardigheden hoeft aan te leren of professionele consultants of freelancers hoeft in te huren.

Voor zowel zakelijke klanten als klanten met een klein budget kan Shutterstock een geweldige creatieve partner zijn.

Kies dus uw favoriete methode en profiteer van Shutterstock Creative Flow+!

Wilfred van der Zwaag
Wilfred van der Zwaag

Als marketingmanager richt ik mij vooral op de beeldbanken die in Nederland en België actief zijn, en zorg ik ervoor dat u altijd de nieuwste informatie en aanbiedingen krijgt. Ook kan ik u advies geven over rechtenvrije afbeeldingen, licenties, auteursrechten en gebruikstoepassingen van stockfoto's en -video's.

Stockfoto's
Logo