4 beste sites voor onbeperkt afbeeldingen downloaden

Heeft u dagelijks veel (HEEL VEEL) stockfoto's nodig, dan bieden beeldabonnementen zeker uitkomst. Maar wat nu als u meer dan 750 afbeeldingen per maand nodig heeft? Of wat als u zich niet door downloadlimieten wilt of kunt laten beperken? Dan zijn abonnementen voor onbeperkt afbeeldingen downloaden uw redding.

Misschien vraagt u zich af of zoiets bestaat? Het antwoord is ja! Inderdaad, dit is niet het meest gangbare abonnement, maar er zijn een aantal aanbieders die abonnementen hebben  waarmee u onbeperkt afbeeldingen kunt downloaden. Tegen een vaste periodieke vergoeding kunt u een onbeperkt aantal foto's downloaden. Ongeveer zoals Netflix of Spotify, maar dan met betrekking tot stockfoto's.

Wilt u weten waar u abonnement voor het onbeperkt afbeeldingen downloaden kunt verkrijgen? Lees dan snel verder!

Onbeperkt afbeeldingen downloaden: Dit moet u weten

Er valt niet veel uit te leggen over dit soort abonnementen, want het spreekt voor zich: u betaalt een vast bedrag (per maand of per jaar) en daarna kunt u onbeperkt afbeeldingen downloaden. Maar er zijn een paar aandachtspunten waar u rekening mee moet houden voordat u voor een van deze abonnementen kiest.

De grootte van de collectie

Daar waar de meeste grote beeldbanken die abonnementen met maandelijkse downloadlimiet aanbieden, over miljoenen afbeeldingen, zo niet honderden miljoenen afbeeldingen beschikken, werken de aanbieders met abonnementen voor onbeperkt afbeeldingen downloaden met collecties van ongeveer 500.000 beeldbestanden. Niet dat ze geen grote collectie hebben, maar wel aanzienlijk kleiner dan die van de grote beeldbanken.

Het aantal afbeeldingen dat u nodig hebt

Al deze onperkte aanbiedingen zijn goedkoop, budgetvriendelijk en zonder verborgen kosten. Maar hoe handig ze zijn voor u hangt uiteraard af van het aantal afbeeldingen dat u nodig heeft. Stel dat de collectie 500.000 afbeeldingen groot is, en u betaalt €99 per jaar. Wanneer u 800 beelden downloadt, krijgt u elk daarvan voor slechts €0,12 per afbeelding. Maar wat nu als u 8.000 afbeeldingen downloadt! Hierin zit de daadwerkelijke meerwaarde van onbeperkt afbeeldingen downloaden.

Anti-hamsteren beleid

U vraagt zich misschien af “waarom niet gewoon voor een maand betalen, de hele collectie downloaden, en voor de rest van mijn leven over afbeeldingen kunnen beschikken?” Nou, het zou niet rendabel zijn als dit mogelijk is, dus het is logisch dat het beleid van de beeldbanken erop gericht is dit te vermijden, voor zover mogelijk is. Net als bij de meeste aanbieders van rechtenvrije licenties, kunt u dankzij de aanbiedingen voor onbeperkt afbeeldingen downloaden de beelden die u downloadt voor altijd behouden en gebruiken.

Maar er is wel een tijdlimiet voor gedownloade afbeeldingen die niet in gebruik zijn bij het verstrijken van uw abonnement. Deze limiet is meestal ingesteld op ongeveer 3 tot 6 maanden (lees altijd de voorwaarden van de licentie goed door). Dus ook al is elke afbeelding die u downloadt en in uw werk gebruikt voor altijd van u, u kunt geen duizenden bestanden verzamelen voor toekomstig gebruik na het annuleren van uw abonnementsplan.


De 4 beste aanbiedingen voor onbeperkt afbeeldingen downloaden

Nu u duidelijkheid heeft over hoe deze abonnementen werken, zullen we u nu laten zien wat de beste 4 abonnementen zijn om onbeperkt foto's te kunnen downloaden. Opvallend is dat ze allemaal in onze lijst van beste stockfoto websites van 2021 staan!

#1. Canva Pro – Onbeperkt downloaden voor niet-ontwerpers

Canva website

www.canva.com/nl_nl homepage

Canva is begonnen als een gratis, gebruikersvriendelijke beeldbewerker om simpele visuals te maken, met een toolkit die stockbeelden omvat voor gebruik in uw ontwerpen, sommige gratis en andere tegen een kleine vergoeding per afbeelding. Vanaf nu kunt u upgraden naar Canva Pro, een abonnement voor bedrijven waarmee u al uw ontwerpen in één keer kunt downloaden en een onbeperkt aantal afbeeldingen uit een collectie die recentelijk tot 60 miljoen afbeeldingen is uitgebreid!

De collectie van Canva omvat stockfoto's, illustraties, pictogrammen, grafische elementen, ontwerpsjablonen en nog veel meer. Voor slechts €8,99 per maand gefactureerd per jaar (of €11,99 maandelijks gefactureerd) kunt u zoveel downloads uit deze catalogus downloaden als u wilt en daarnaast profiteert u van allerlei functies voor marketing en ontwerp, zoals een Brand Kit manager, een Publishing assistent voor de social media, professionele sjablonen voor elk doeleinde en nog veel meer. Uiteraard kunt u ook gebruik maken van hun fantastische beeldbewerkingsprogramma waarmee u zelf kunt ontwerpen zonder dat u een ontwerper hoeft te zijn!

Canva Pro recensie: De ontwerptool met onbeperkte stockfoto's

Met Canva Pro wordt niet alleen ingespeeld op de behoefte aan stockfoto's, maar wordt ook voorzien in alle andere kerntaken voor het maken van visuele content voor commerciële doeleinden. Een perfecte oplossing voor kleine ondernemingen die zich geen ontwerpbureau kunnen veroorloven om visuals te creëren, maar die toch een professionele content nodig hebben om hun merk onder de aandacht te brengen.

Meld u nu gratis aan bij Canva. Lees ook ons uitgebreide Canva testrapport om een goed beeld te krijgen van de mogelijkheden die het biedt.

Nu het allerbeste nieuws: u kunt Canva Pro nu een maand lang gratis uitproberen! Krijg met onze Canva Pro gratis proefversie een maand lang gratis toegang, inclusief een onbeperkt aantal downloads!

MEER INFO!

Ontvang Canva Pro 30 dagen gratis. Annuleer uw gratis proefabonnement op elk gewenst moment. Voer uw creditcard in en ga aan de slag.
Gratis Proefabonnement
8 dagen resterend

#2. Storyblocks – Het “All You Can Eat” stockfoto platform

www.storyblocks.com homepage

www.storyblocks.com homepageStoryblocks is een nieuwe service waarbij u onbeperkt beeldmateriaal kunt downloaden. Storyblocks is een nieuwkomer op de markt, maar het is eigenlijk een rebranding en uitbreiding door een reeds succesvolle speler in de branche: Graphicstock.

Graphicstock beschikte over stockafbeeldingen (foto's en illustraties) en was tevens eigendom van Videoblocks (een bedrijf dat volgens hetzelfde model stockfoto's verkoopt). Zowel Videoblocks als Graphicstock (samen met Audioblocks voor muzieknummers) hebben het in de sector gemaakt, omdat ze één van de eersten waren die het “all you can eat”-model op de markt brachten: ze bieden een maand- of jaarabonnement aan, waarmee ongelimiteerd beeldmateriaal uit hun collectie kan worden gedownload

De onderneming heeft dit jaar een grotere inspanning geleverd met de nadruk op statische beelden, het samenstellen van een enorme collectie stockfoto's en de lancering ervan, evenals een hele rebranding in Storyblocks, een platform dat al hun media-aanbod integreert.

Storyblocks heeft een collectie met 400.000 foto's, vectoren en illustraties, en ze hebben abonnementen voor $49 dollar per maand of $99 dollar per jaar. Met een abonnement kunt u ongeliiteerd afbeeldingen uit hun collectie downloaden, plus de toegang tot een a la carte marktplaats van fotografen, waar u betaalt voor de losse foto's die u wilt hebben. Absoluut een voordelige optie voor een onbeperkt aantal stockfoto's!

Ga naar Storyblocks en start nu met het downloaden van afbeeldingen! (P.S.: Hun andere website Videoblocks by Storyblocks biedt onbeperkte stockvideo's).


#3. Envato Elements – Een onbeperkt aantal geselecteerde foto's voor ontwerpers

elements.envato.com homepage

elements.envato.com homepage

Envato Elements is een betrekkelijk nieuwe stockmedia-dienst die abonnement met een onbeperkt aantal downloads biedt, maar het is betrouwbaar omdat het onderdeel van Envato uitmaakt, het online platform van specifieke mediamarkten.

Wat Envato met Elements heeft gedaan is een collectie van met de hand geselecteerde content uit al hun markten, waaronder foto's, vectoren, lettertypen, sjablonen en meer. Hun collectie bestaat uit meer dan 340.000 grafische bestanden en meer dan 300.000 foto's, die u kunt downloaden en gebruiken.

Envato Elements werkt met één enkel, vast maandabonnement van $29 per maand. Dit abonnement garandeert een onbeperkt aantal downloads uit de gehele collectie, plus toegang tot leerprogramma's, eBooks en nog een aantal andere voordelen. Gezien de omvang en kwaliteit van de collectie en de vertrouwde bron waaruit deze komt, is dit beslist een goede deal. Meer informatie over Envato Elements vindt u hier.

Wilt u onbeperkt stockfoto's en ander beeldmateriaal? Bekijk hier Envato Elements!


#4. StockUnlimited – Alle foto's en vectoren op één plek

www.stockunlimited.com homepage onbeperkt afbeeldingen downloaden

www.stockunlimited.com homepageStockUnlimited (ook wel Stock Unlimited genoemd) is sinds een paar jaar actief op de markt en biedt, zoals hun naam al aangeeft, onbeperkt downloaden van stockfoto's aan. Het begon allemaal met vectorafbeeldingen, maar is sindsdien uitgebreid met stockfoto's, lettertypen, sjablonen en zelfs audiobestanden (hoewel deze apart worden aangeboden). Met een simpele betaalstructuur is deze onderneming een goed alternatief als u veel foto's en vectoren nodig heeft.

Bij StockUnlimited kunt u op drie verschillende manieren kopen, maar ze bieden alle drie onbeperkte downloads voor zowel afbeeldingen als vectoren. Het verschil is de looptijd van het abonnement. U kunt deze afnemen voor $9 per maand, $39 per jaar of $89 voor 3 jaar.

Momenteel beschikken zij over een collectie van meer dan 1 miljoen afbeeldingen, allemaal via de abonnementen toegankelijk. Ze bieden veelzijdigheid en kwaliteit, zodat ze een goede keuze zijn voor professionals en ontwerpers.

Bekijk hier StockUnlimited en ontdek hun geweldige collectie!

Profiteer nu van 10% korting op de aankoop van elk beeldabonnement van Stock Unlimited!

Kies voor een abonnement voor onbeperkt afbeeldingen downloaden – goedkoper kan niet!

Met een van deze aanbiedingen, ontvangt u alle benodigde beeldmateriaal voor een zeer laag, vast bedrag. Per maand of per jaar betaalt u slechts één keer per maand of per jaar en u ontvangt zoveel foto's als u wilt. Maak u geen zorgen over vervaldatums, downloadlimieten of onbenutte rechten. U hoeft niet twee keer na te denken voordat u een afbeelding downloadt: mocht het niet helemaal voldoen aan uw wensen, dan kunt u altijd nog een andere afbeelding downloaden, en nog eens tien of zelfs honderden andere, enzovoorts. Wilt u meer variatie, bekijk dan hier de goedkoopste beeldabonnementen.

Heeft u een gigantisch aantal afbeeldingen nodig, of wilt u gewoon niet werken met restricties en downloadlimieten, dan is een abonnement voor het onbeperkt downloaden van stockfoto's de beste oplossing. En met de gunstige prijzen die zij hanteren, passen ze heel waarschijnlijk binnen uw budget. Bekijk ook onze beste lijst met goedkoopste beeldbanken.

Ontdek nu deze alternatieven en probeer de perfecte oplossing voor uw specifieke behoeften te vinden! Welke is dat? Laat het ons weten!

EXPERT TIPS!

Wilfred van der Zwaag

Als marketingmanager richt ik mij vooral op de beeldbanken die in Nederland en België actief zijn, en zorg ik ervoor dat u altijd de nieuwste informatie en aanbiedingen krijgt. Ook kan ik u advies geven over rechtenvrije afbeeldingen, licenties, auteursrechten en gebruikstoepassingen van stockfoto's en -video's.

Stockfoto's
Logo