De 5 goedkoopste beeldbanken [+ interessante bonus]

Goedkope aanbiedingen klinken voor iedereen als muziek in de oren! Het team van stockfotos.nl heeft voor jou de goedkoopste beeldbanken op basis van een prijsvergelijking op een rijtje gezet. In dit overzicht hebben we de 5 goedkoopste beeldbanken opgenomen: Stockphotos.com, Shutterstock, Adobe Stock, iStock en 123RF.

Bekijk hier de aanbiedingen van deze goedkoopste beeldbanken:

Beeldbank

Max. aantal downloads

Prijs per foto

Download limiet

Duur van het abonnement

StockPhotoSecrets logo

200 per dag

€ 0,33

Jaarlijks

1 jaar

Shutterstock logo

750 per dag

€ 0,21

Maandelijks

1 jaar

iStock logo

750 per dag

€ 0,23

Maandelijks

1 jaar

Ongelimiteerd

Maandelijks

1 maand

123RF logo

750 per dag

€ 0,24

Maandelijks

1 jaar

Adobe Stock logo

750 per dag

€ 0,22

Maandelijks

1 jaar

Photocase logo

Onbeperkt

€ 6,87

Onbeperkt

Geen abonnementen


istocks kortingscode credits

Met deze iStock promotiecode krijg je 25% korting op de normale prijs bij iStock op een creditpack vanaf 18 credits. Je kunt met deze geweldige korting veel geld besparen als je on-demand (op aanvraag) beelden bij iStock koopt. Bespaar tussen € 31,25 en € 406,25 met onze iStock kortingscode!

Ontvang 25% korting op uw aankoop van grote credit packs van iStock! Deze korting geldt alleen voor pakketten vanaf 18 credits.

We zullen je nu een uitgebreide uitleg geven over de prijzen en de producten, zodat je precies weet wat een afbeelding kost en welke optie voor jou de beste keuze is voor het kopen van stockfoto's, illustraties en video's bij iStock.

Deze lijst geldt uitsluitend voor rechtenvrije foto's van betaalde beeldbanken en we hebben er geen speciale collecties, exclusieve of vectorafbeeldingen in opgenomen.


Stockphotos.com – goedkope rechtenvrije stockfoto's

https://www.stockphotos.com homepage
stockphotos.com logo

Stockphotos.com is een bescheiden website die speciaal gericht is op kleine en middelgrote bedrijven. Het bedrijf is ontwikkeld door een team van specialisten die een jarenlange ervaring hebben in de sector voor stockmedia. Stockphotos.com heeft meer dan 9 miljoen rechtenvrije beelden die met betaalbare flexibele abonnementen en pakketten kunnen worden gedownload. Wij zijn van mening dat dit een van de beste stockfoto websites is, perfect voor onder andere blogposts en sociale media.

Het kopen van foto's op aanvraag is mogelijk vanaf een losse foto voor slechts € 12 per foto of via beeldpakketten, vanaf 5 voor € 36 tot 25 voor € 105 – waarbij de prijs per foto tussen € 4,20 en € 7,20 ligt. De beste en voordeligste aanbiedingen zijn echter de abonnementen.

Het topproduct is het Club Easy (of gewoon “The Club”) abonnement: 200 downloads per jaar voor € 99. Het is een zeer flexibele aanbieding, omdat je een heel jaar de tijd hebt om je downloads te gebruiken, en je betaalt ook maar één keer per jaar. En dan hebben we het nog niet eens over de zeer lage prijs, met foto's voor slechts € 0,49 per stuk! Maar er zijn een paar factoren die deze aanbieding nog aantrekkelijker maken:

  • In het eerste jaar krijg je een bonus van 100 extra downloads – 300 afbeeldingen voor € 99… slechts € 0,33 per afbeelding!
  • Het abonnement is inclusief 10 opwaarderingen (upscales) met de Upscaler van Stockphotos.com en 10 video's zonder extra te moeten betalen!
  • Het beste hebben we voor het laatst bewaard: als je je aanmeldt via de onderstaande banner, krijg nog eens 10 gratis extra afbeeldingen bij je Club Easy abonnement!
Neem nu een abonnement op het Club-lidmaatschap van Stockphotos.com en krijg als bonus 10 gratis beelden!

Heb je meer dan 200 afbeeldingen per jaar nodig, dan zijn er ook abonnementen met een hoger volume:

Deze abonnementen bieden ook gratis extra beelden voor het eerste abonnementsjaar en extra opwaarderingen, video's en zelfs voertuigsjablonen.

Deze beeldbank hanteert de laagste prijzen voor uitgebreide licenties, vanaf € 70 per foto. Met een actief abonnement op een van de Club-plannen krijg je 50% korting op pakketten met uitgebreide licenties, wat de prijs omlaag brengt naar € 35 per foto en zelfs lager bij grotere pakketten. Echt goedkoop.

Vanwege deze en andere voordelen rekenen wij Stockphotos.com tot de beste stockfoto-aanbiedingen die er zijn!

Neem nu een abonnement op het Club-lidmaatschap van Stockphotos.com en krijg als bonus 10 gratis beelden!
Lees hier alles over het gebruik van rechtenvrije afbeeldingen!

NIEUW! Ontwikkeld door Stockphotos.com

Het gebeurt ons allemaal wel eens dat we een te kleine resolutie afbeeldingen hebben gedownload, of een mindere kwaliteit foto aangeleverd krijgen om mee te werken. Dan komt een beeldupscaler goed van pas! Met de onderstaande upscaler kun je afbeeldingen opschalen voor betere resultaten.

Upscaler stockphotos.com

Tijdelijk gratis 10 beelden opschalen. Klik en profiteer!

Krijg 10 gratis beeld opschalingen in de AI Image Upscaler om uw foto's met één klik de hoogste resolutie te krijgen!

Plus een geweldige tool voor het bewerken van vectoren!

Open & converteer EPS bestandsformaat Gratis

Sleep uw .eps hier naartoe

of

  • EPS
  • JPG
  • PNG
  • TIFF
  • PDF

Shutterstock – meer dan 445 miljoen afbeeldingen

www.shutterstock.com/nl homepage

De laagste prijs bij Shutterstock is € 0,20 per rechtenvrije stockfoto. Na aanmelding met een geldig e-mailadres bij Shutterstock krijg je ook toegang tot hun wekelijkse gratis afbeeldingen en andere bonussen. Bekijk de wekelijkse gratis stockfoto's van Shutterstock en ontvang met onze exclusieve Shutterstock 15% kortingscode.

Meer info over de complete beeldbank Shutterstock

Ontdek miljoenen afbeeldingen van Shutterstock die zoals in de licentievoorwaarden staat aangegeven voor allerlei commerciële doeleinden mogen worden gebruikt. Selecteer een zoekterm en voer deze in de onderstaande zoekfunctie in:Heb je de benodigde foto gevonden? Afgezien van fotografie van professionele fotografen, vind je hier ook de beste video's en muziektracks. Profiteer van onze exclusieve aanbieding hieronder.

  • Product
  • Foto’s
Ontvang nu 15% korting op abonnementen en beeldpakketten van Shutterstock!

Bonus: Ontdek hier hoe je Shutterstock Creative Flow gratis krijgt en gebruik kunt maken van alle handige tools van Shutterstock voor ontwerpers!

AI-afbeeldingengenerator van Shutterstock

GRATIS* €29,-
*Tot 10 beelden in 1 maand met een gratis Shutterstock proefversie.
Shutterstock Generate is een AI-afbeeldingsgenerator, aangedreven door Dall-E en getraind met Shutterstock-content, waarmee op basis van tekstbeschrijvingen (zelfs maar één woord) fake-foto's kunnen worden gemaakt die accuraat en juridisch veiliger zijn dan andere opties.
Krijg met het exclusieve gratis Shutterstock proefabonnement tot 10 AI-afbeeldingen gratis!

Adobe Stock

stock.adobe.com/nl homepage

De minimumprijs bij Adobe Stock is € 0,22 per rechtenvrije stockfoto. Niet onbelangrijk: Adobe Stock is volledig in het Creative Cloud-platform geïntegreerd en kan rechtstreeks vanuit de apps worden gelanceerd.

Ze hebben een gratis proefabonnement van 1 maand waarbij je 10 gratis afbeeldingen kunt downloaden. Je hoeft jezelf alleen maar gratis aan te melden. Meld je hier gratis aan voor het Adobe Stock proefabonnement.

Meer info over Adobe Stock

Ontdek de schitterende fotografie van Adobe Stock en vul hieronder een zoekterm in:De foto's gevonden waarnaar je op zoek was? Koop ze nu nog goedkoper met de exclusieve actiecode hieronder.

Ontvang nu 1 maand gratis afbeeldingen. Meld u aan bij Adobe Stock en profiteer!
Nu proberen
34 dagen resterend

iStock

goedkoopste beeldbanken istocks korting credits

Met deze iStock promotiecode krijg je 25% korting op de normale prijs bij iStock op een creditpack vanaf 18 credits. Je kunt met deze geweldige korting veel geld besparen als je on-demand (op aanvraag) beelden bij iStock koopt. Bespaar € 31,25 tot € 406,25 met onze iStock kortingscode!

Ontvang 25% korting op uw aankoop van grote credit packs van iStock! Deze korting geldt alleen voor pakketten vanaf 18 credits.

www.istockphoto.com/nl homepage

De goedkoopste prijs bij iStock is € 0,35 per afbeelding. Het is een van de goedkoopste beeldbanken op basis van een prijsvergelijking per foto. Na gratis aanmelding krijg je toegang tot gratis bestanden. De beeldbank beschikt eveneens over een omvangrijke collectie exclusieve foto's tegen een hogere prijs, en tal van andere fantastische voordelen.

We kunnen je nu een fantastische exclusieve aanbieding doen waarmee je veel geld kunt besparen op de foto's, vectoren en andere beeldbestanden van iStock: onze speciale iStock kortingscodes voor 15% korting op ALLES. Deze aanbieding geldt voor de credit packs en abonnementen van iStock! Profiteer vandaag nog van 15% korting!

Meer informatie over iStock

Ontdek de geweldige fotografie van de beste fotografen bij de beeldbank iStock en vul hieronder jouw zoekterm in:De gevonden foto's van professionele fotografen kunnen worden gebruikt voor allerlei verschillende doelen. Koop ze voordeliger met onze kortingscode.

Ontvang 15% korting op alle iStock credits en beeldabonnementen!

123RF

nl.123rf.com homepage

De meest voordelige prijs bij 123RF is € 0,24 per rechtenvrij beeld. Nadat je jezelf bij deze webshop hebt aangemeld, profiteer je van alle geweldige voordelen van deze beeldbank.

Voer een trefwoord in de zoekmachine in en bekijk de stockfoto's van 123RF en profiteer van onze SPECIALE AANBIEDING: 123RF kortingscode voor 20% korting.

Meer info over 123RF

Ontdek de perfecte beelden van iStock en vul hieronder jouw zoekterm in:Kortingscode voor 20% korting op alle beelden van 123RF!
Met dit abonnement kunt u nu voor maar 10 euro per maand onbeperkt foto's, vectoren en 3D-illustraties downloaden!

BONUS: Canva Pro – onbeperkt foto's en vectoren

Canva Logo

De laagste prijs per foto is bij Canva Pro afhankelijk van het aantal foto's dat je downloadt. Waarom? Het abonnement van deze service biedt een onbeperkt aantal stockfoto downloads uit de eigen beeldbank met goede foto's voor een vast bedrag.

Dus hoe meer je downloadt, hoe lager de prijs per foto. En voor slechts € 9,95 per maand (jaarlijks vooruit te betalen) is het absoluut heel goedkoop, vooral omdat je niet alleen stockfoto's, maar ook een gebruiksvriendelijke beeldbewerker en veel functies voor niet-ontwerpers kunt gebruiken.

Sterker nog, je kunt het nu kosteloos proberen met de Canva Pro gratis proefversie van 4 weken, waarmee je toegang krijgt tot de service, met inbegrip van onbeperkt downloaden van stockfoto's uit de eigen beeldbank. Meld je aan met jouw e-mailadres en gebruik deze service de eerste 30 dagen gratis.

Behalve de stockfoto's uit de eigen beeldbank (keuze uit 160 miljoen afbeeldingen) kun je ook eigen foto's uploaden en bewerken.

Meer over Canva

Nu Canva Pro 30 dagen gratis! Annuleer je proefabonnement op elk gewenst moment.
Gratis Proefabonnement
34 dagen resterend

Gratis afbeeldingen van de goedkoopste beeldbanken

Wil je de afbeeldingen, illustraties en vectoren in verschillende categorieën van betaalde beeldbanken graag eerst testen? Dat kan! De grote beeldbanken bieden miljoenen afbeeldingen die tegen betaalbare prijzen en in hoge resolutie worden gedownload.

Als antwoord op de websites met gratis foto's (vaak kan de fotografie op basis van Creative Commons gebruikt) hebben de betaalde platforms en beste beeldbanken een goed alternatief: het gratis proefabonnement is een goede optie waarmee je uit een catalogus met miljoenen foto's, illustraties en vectoren een aantal beeldbestanden kunt selecteren en gratis downloaden.

De relevante foto's die je met het gratis proefabonnement van de desbetreffende beeldbank hebt geselecteerd en gedownload zijn door professionele goede fotografen gemaakt, voorzien van een licentie, in hoge resolutie en beantwoorden aan alle vereisten van een goede foto.

Bovendien mag je dankzij deze licentie het beeldmateriaal bewerken, de afbeeldingsgrootte wijzigen, voor uw post of artikel op sociale media gebruiken om de herkenbaarheid van jouw bedrijf te versterken. Het beeldmateriaal mag ook voor de meest populaire doeleinden worden gebruikt, zoals commerciële doeleinden, een goede reclame boodschap, een artikel in een magazine en andere publicaties, en goede marketing waarmee je jezelf kunt onderscheiden van anderen.

Samenvatting

We hebben de goedkoopste beeldbanken hieronder in een overzicht voor vergelijking weergegeven. Je kunt bij Stockphotos.com, Shutterstock, Adobe Stock, iStock en 123RF goedkope foto's, vectoren, muzieknummers, muziek en video's verkrijgen. Behalve de goedkope afbeeldingen bieden deze beeldbanken nog tal van andere voordelen – een beeld upscaler, speciale collecties en andere diensten zoals Adobe Creative Cloud Express.

In het overzicht hieronder vind je nogmaals de goedkope aanbiedingen:

Beeldbank

Max. aantal downloads

Prijs per foto

Download limiet

Duur van het abonnement

StockPhotoSecrets logo

200 per dag

€ 0,33

Jaarlijks

1 jaar

Shutterstock logo

750 per dag

€ 0,21

Maandelijks

1 jaar

iStock logo

750 per dag

€ 0,23

Maandelijks

1 jaar

Ongelimiteerd

Maandelijks

1 maand

123RF logo

750 per dag

€ 0,24

Maandelijks

1 jaar

Adobe Stock logo

750 per dag

€ 0,22

Maandelijks

1 jaar

Photocase logo

Onbeperkt

€ 6,87

Onbeperkt

Geen abonnementen

Vergelijkingsoverzichten van de goedkoopste beeldbanken

Hebben we volgens jou een van goedkoopste beeldbanken niet in dit overzicht van goedkoopste beeldbanken opgenomen? Werk je met een van de goedkoopste beeldbanken en wil je ons laten weten over hun prijzen en voordelen?  Laat het ons weten! 

TIP: Overzicht met de beste stockfoto websites van 2023!

Niet gevonden wat u zocht? Vraag het hier!

loading...

🤓 Ik wil meer informatie over de goedkoopste beeldbanken

🤨 Ik heb een vraag over de goedkoopste beeldbanken

🤔 Ik weet niet of de goedkoopste beeldbanken iets voor mij zijn

🙄 Iets anders…

Wilfred van der Zwaag
Wilfred van der Zwaag

Als marketingmanager richt ik mij vooral op de beeldbanken die in Nederland en België actief zijn, en zorg ik ervoor dat u altijd de nieuwste informatie en aanbiedingen krijgt. Ook kan ik u advies geven over rechtenvrije afbeeldingen, licenties, auteursrechten en gebruikstoepassingen van stockfoto's en -video's.

Stockfoto's
Logo