De 5 goedkoopste beeldbanken [+ interessante bonus]

Goedkope aanbiedingen klinken voor iedereen als muziek in de oren! Het team van stockfotos.nl heeft voor u de goedkoopste beeldbanken op basis van een prijsvergelijking op een rijtje gezet. In dit overzicht hebben we de 5 goedkoopste beeldbanken opgenomen: StockPhotoSecrets, Shutterstock, Adobe Stock, iStock en 123RF.

Dit zijn stuk voor stuk professionele en betrouwbare beeldbanken die ook hoog genoteerd staan in ons overzicht van de beste beeldbanken van 2022. Heeft u regelmatig stockfoto's of video's nodig? Bekijk de prijzen per beeldbank en bespaar honderden euro's – profiteer nu van de goedkoopste beeldabonnementen.

Deze lijst geldt uitsluitend voor rechtenvrije foto's van betaalde beeldbanken en we hebben er geen speciale collecties, exclusieve of vectorafbeeldingen in opgenomen.


StockPhotoSecrets Shop

shop.stockphotosecrets.com/index.cfm?/Home_NL homepage

De laagste prijs bij StockPhotoSecrets Shop is €0,12 per afbeelding. Het grootste abonnement biedt u 500 afbeeldingen per maand voor slechts €719,- per jaar. Dat is een enorme besparing. Heeft u niet zoveel foto's nodig, dan is er ook nog het populaire 99club abonnement: 200 afbeeldingen voor slechts €99,- per jaar, wat neerkomt op €0,49 per afbeelding.

Daarnaast zijn er diverse andere abonnementen en pakketten op maat voor kleine en middelgrote bedrijven, en leden krijgen hoge kortingen van 50% op uitgebreide licenties en videopakketten. Aanmelden doet u met behulp van uw e-mail en is helemaal gratis.

StockPhotoSecrets 99club met foto's voor slechts €0,49 per stuk

shop.stockphotosecrets.com/index.cfm?/Home_NL homepage

Speciaal voor het midden- en kleinbedrijf die slechts een beperkt aantal afbeeldingen nodig hebben en met een kleiner budget werken, is dit heel goedkope 99club abonnement samengesteld!

Profiteer nu van 200 afbeeldingen in hoge resoluties voor slechts €99,- per jaar. Met onze 99club ontvangt u voor maar €99,- per jaar 200 topkwaliteit rechtenvrije afbeeldingen, en daarmee is dit één van de goedkoopste beeldbanken in de stockfotografie. Dit is dus een echte aanrader!

  • 200 rechtenvrije foto's, vectoren en lettertypen voor commercieel gebruik.
  • Toegang tot meer dan 7 miljoen stockfoto's (circa 80.000 nieuwe beelden per maand).
  • Geen downloadlimiet – 200 afbeeldingen in elke afbeeldingsgrootte en in elk formaat downloaden.
  • Meer dan 200 afbeeldingen nodig? Dan betaalt u slechts €0,99 voor elke extra afbeelding.
  • Eenmalige betaling. Voor €99,- per jaar krijgt u 200 afbeeldingen. Geen extra of verborgen kosten en geen verplichtingen, dus u kunt op elk gewenst moment annuleren.

Bekijk de geweldige collectie foto's van de beste fotografen door hieronder uw zoekterm in te voeren en op de blauwe knop te drukken voor de resultaten!Heeft u de juiste foto of foto's gevonden? Klik dan op de banner hieronder:

99club - Dat zijn 200 downloads van foto's, vectoren en lettertypen voor slechts €99,- per jaar.
Nu kopen KORTINGSCODE TONEN
13 dagen resterend
Lees hier alles over het gebruik van rechtenvrije afbeeldingen!

NIEUW! Ontwikkeld door de beheerders van StockPhotoSecrets

Het gebeurt ons allemaal wel eens dat we een te kleine resolutie afbeeldingen hebben gedownload, of een mindere kwaliteit foto aangeleverd krijgen om mee te werken. Dan komt een beeldupscaler goed van pas! Met de onderstaande upscaler kunt u afbeeldingen opschalen, zodat u beter resultaten bereikt.

Open & converteer EPS bestandsformaat Gratis

Sleep uw .eps hier naartoe

of

  • EPS
  • JPG
  • PNG
  • TIFF
  • PDF
Upscaler stockphotos.com

Tijdelijk kunt u gratis 10 beelden opschalen. Klik en profiteer!

Krijg 10 gratis beeld opschalingen in de AI Image Upscaler om uw foto's met één klik de hoogste resolutie te krijgen!

Shutterstock – meer dan 400 miljoen afbeeldingen

www.shutterstock.com/nl homepage

De laagste prijs bij Shutterstock is €0,20 per rechtenvrije stockfoto. Na uw aanmelding met een geldig e-mailadres bij Shutterstock krijgt u ook toegang tot hun wekelijkse gratis afbeeldingen en andere bonussen. Bekijk de wekelijkse gratis stockfoto's van Shutterstock en ontvang met onze exclusieve Shutterstock 15% kortingscode.

Meer info over de complete beeldbank Shutterstock

Ontdek miljoenen afbeeldingen van Shutterstock die zoals in de licentievoorwaarden staat aangegeven voor allerlei commerciële doeleinden mogen worden gebruikt. Selecteer een zoekterm en voer deze in de onderstaande zoekfunctie in:Heeft u de benodigde foto gevonden? Afgezien van fotografie van professionele fotografen, vindt u hier ook de beste video's en muziektracks. Profiteer van onze exclusieve aanbieding hieronder.

Ontvang nu 15% korting op abonnementen en beeldpakketten van Shutterstock!

Adobe Stock

stock.adobe.com/nl homepage

De minimumprijs bij Adobe Stock is €0,22 per rechtenvrije stockfoto. Niet onbelangrijk: Adobe Stock is volledig in het Creative Cloud-platform geïntegreerd en kan rechtstreeks vanuit de apps worden gelanceerd.

Ze hebben een gratis proefabonnement van 1 maand waarbij u 10 gratis afbeeldingen kunt downloaden. U hoeft zich alleen maar gratis aan te melden. Meld u hier gratis aan voor het Adobe Stock proefabonnement.

Meer info over Adobe Stock

Ontdek de schitterende fotografie van Adobe Stock en vul hieronder uw zoekterm in:De foto's gevonden waarnaar u op zoek was? Koop ze nu nog goedkoper met de exclusieve actiecode hieronder.

Ontvang nu 1 maand gratis afbeeldingen. Meld u aan bij Adobe Stock en profiteer!
Nu proberen
13 dagen resterend

iStock

www.istockphoto.com/nl homepage

De goedkoopste prijs bij iStock is €0,35 per afbeelding. Het is een van de goedkoopste beeldbanken op basis van een prijsvergelijking per foto. Na gratis aanmelding krijgt u toegang tot gratis bestanden. De beeldbank beschikt eveneens over een omvangrijke collectie exclusieve foto's tegen een hogere prijs, en tal van andere fantastische voordelen.

We kunnen u nu een fantastische exclusieve aanbieding doen waarmee u veel geld kunt besparen op de foto's, vectoren en andere beeldbestanden van iStock: onze speciale iStock kortingscodes voor 15% korting op ALLES. Deze aanbieding geldt voor de credit packs en abonnementen van iStock! Profiteer vandaag nog van 15% korting!

Meer informatie over iStock

Ontdek de geweldige fotografie van de beste fotografen bij de beeldbank iStock en vul hieronder uw zoekterm in:De gevonden foto's van professionele fotografen kunnen worden gebruikt voor allerlei verschillende doelen. Koop ze voordeliger met onze kortingscode.

Ontvang 15% korting op alle iStock credits en beeldabonnementen!

123RF

nl.123rf.com homepage

De meest voordelige prijs bij 123RF is €0,24 per rechtenvrij beeld. Nadat u zich bij deze webshop hebt aangemeld kunt u profiteren van alle geweldige voordelen van deze beeldbank.

Voer een trefwoord in de zoekmachine in en bekijk de stockfoto's van 123RF en profiteer van onze SPECIALE AANBIEDING: 123RF kortingscode voor 20% korting.

Meer info over 123RF

Ontdek de perfecte beelden van iStock en vul hieronder uw zoekterm in:Profiteer nu als nieuwe klant van 20% korting op alle 123RF beeldabonnementen!

BONUS: Canva Pro – onbeperkt foto's en vectoren

www.canva.com/nl_nl homepage

De laagste prijs per foto is bij Canva Pro afhankelijk van het aantal foto's dat u downloadt. Waarom? Het abonnement van deze service biedt een onbeperkt aantal stockfoto downloads uit de eigen beeldbank met goede foto's voor een vast bedrag.

Dus hoe meer u downloadt, hoe lager de prijs per foto. En voor slechts €9,95 per maand (jaarlijks vooruit te betalen) is het absoluut heel goedkoop, vooral omdat u niet alleen stockfoto's, maar ook een gebruiksvriendelijke beeldbewerker en veel functies voor niet-ontwerpers kunt gebruiken.

Sterker nog, u kunt het nu kosteloos proberen met de Canva Pro gratis proefversie van 6 weken, waarmee u toegang krijgt tot de service, met inbegrip van onbeperkt downloaden van stockfoto's uit de eigen beeldbank. Meld u aan met uw e-mailadres en u gebruikt deze service de eerste 45 dagen gratis.

Behalve de stockfoto's uit de eigen beeldbank (keuze uit 100 miljoen afbeeldingen) kunt u ook eigen foto's uploaden en bewerken.

Meer over Canva

Canva Pro 45 dagen gratis! Probeer alle functies op de website van Canva!

Gratis afbeeldingen van de beste beeldbanken

Wilt u de afbeeldingen, illustraties en vectoren in verschillende categorieën van betaalde beeldbanken graag eerst testen? Dat kan! De grote beeldbanken bieden miljoenen afbeeldingen die tegen betaalbare prijzen en in hoge resolutie worden gedownload. Als antwoord op de websites met gratis foto's (vaak kan de fotografie op basis van Creative Commons gebruikt) hebben de betaalde platforms en beste beeldbanken een goed alternatief: het gratis proefabonnement is een goede optie waarmee u uit een catalogus met miljoenen foto's, illustraties en vectoren een aantal beeldbestanden kunt selecteren en gratis downloaden.

De relevante foto's die u met het gratis proefabonnement van de desbetreffende beeldbank heeft geselecteerd en gedownload zijn door professionele goede fotografen gemaakt, voorzien van een licentie, in hoge resolutie en beantwoorden aan alle vereisten van een goede foto.

Bovendien mag u dankzij deze licentie het beeldmateriaal bewerken, de afbeeldingsgrootte wijzigen, voor uw post of artikel op sociale media gebruiken om de herkenbaarheid van uw bedrijf te versterken. Het beeldmateriaal mag ook voor de meest populaire doeleinden worden gebruikt, zoals commerciële doeleinden, een goede reclame boodschap, een artikel in een magazine en andere publicaties, en goede marketing waarmee u zich effectief onderscheid van anderen.

Samenvatting

We hebben de goedkoopste beeldbanken hieronder in een overzicht voor vergelijking weergegeven. U kunt bij StockPhotoSecrets, Shutterstock, Adobe Stock, iStock en 123RF goedkope foto's, vectoren, muzieknummers, muziek en video's verkrijgen. Behalve de goedkope afbeeldingen bieden deze beeldbanken nog tal van andere voordelen – een beeld upscaler, speciale collecties en andere diensten zoals Adobe Creative Cloud Express.

In het overzicht hieronder ziet u de goedkope aanbiedingen:

Beeldbank

Max. aantal downloads

Prijs per afbeelding

Downloadlimiet

Duur van het abonnement

StockPhotoSecrets logo

200 per dag

€0,49

Jaarlijks

1 jaar

Shutterstock logo

750 per dag

€0,21

Maandelijks

1 jaar

Adobe Stock logo

750 per dag

€0,22

Maandelijks

1 jaar

iStock logo

750 per dag

€0,23

Maandelijks

1 jaar

123RF logo

750 per dag

€0,24

Maandelijks

1 jaar

Hebben we volgens u een goede beeldbank niet in dit overzicht van goedkoopste beeldbanken opgenomen? Werkt u met een beeldbank en wilt u ons laten weten over hun prijzen en voordelen?  Laat het ons weten! 

TIP: Overzicht met de beste stockfoto websites van 2022!

Niet gevonden wat u zocht? Vraag het hier!

loading...

🤓 Ik wil meer informatie over de goedkoopste beeldbanken

🤨 Ik heb een vraag over de goedkoopste beeldbanken

🤔 Ik weet niet of de goedkoopste beeldbanken iets voor mij zijn

🙄 Iets anders…

Wilfred van der Zwaag

Wilfred van der Zwaag

Als marketingmanager richt ik mij vooral op de beeldbanken die in Nederland en België actief zijn, en zorg ik ervoor dat u altijd de nieuwste informatie en aanbiedingen krijgt. Ook kan ik u advies geven over rechtenvrije afbeeldingen, licenties, auteursrechten en gebruikstoepassingen van stockfoto's en -video's.

Stockfoto's
Logo