De 5 goedkoopste beeldbanken [+ interessante bonus]

Goedkope aanbiedingen klinken voor iedereen als muziek in de oren! Het team van stockfotos.nl heeft voor u de goedkoopste beeldbanken op basis van een prijsvergelijking op een rijtje gezet. In het overzicht hebben we de 5 goedkoopste beeldbanken opgenomen: StockPhotoSecrets, Shutterstock, Adobe Stock, iStock en 123RF.

Dit zijn stuk voor stuk professionele en betrouwbare beeldbanken die ook hoog genoteerd staan in ons overzicht van de beste beeldbanken van 2021. Heeft u regelmatig stockfoto's of video's nodig? Bekijk de prijzen per beeldbank en bespaar honderden euro's – profiteer nu van de goedkoopste beeldabonnementen.

Deze lijst geldt uitsluitend voor rechtenvrije foto's en we hebben er geen speciale collecties, exclusieve of vectorafbeeldingen in opgenomen.


StockPhotoSecrets Shop

shop.stockphotosecrets.com/index.cfm?/Home_NL homepage

De laagste prijs bij StockPhotoSecrets Shop is €0,12 per afbeelding. Het grootste abonnement biedt u 500 afbeeldingen per maand voor slechts €719,- per jaar. Dat is een enorme besparing. Heeft u niet zoveel foto's nodig, dan is er ook nog het populaire 99club abonnement: 200 afbeeldingen voor slechts €99,- per jaar, wat neerkomt op €0,49 per afbeelding. Daarnaast zijn er diverse andere abonnementen en pakketten op maat voor kleine en middelgrote bedrijven, en leden krijgen hoge kortingen van 50% op uitgebreide licenties en videopakketten. Aanmelden is helemaal gratis.

StockPhotoSecrets 99club met foto's voor slechts €0,49 per stuk

shop.stockphotosecrets.com/index.cfm?/Home_NL homepage

Speciaal voor het midden- en kleinbedrijf die slechts een beperkt aantal afbeeldingen nodig hebben en met een kleiner budget werken, is dit heel goedkope 99club abonnement samengesteld!

Profiteer nu van 200 afbeeldingen in hoge resoluties voor slechts €99,- per jaar. Met onze 99club ontvangt u voor maar €99,- per jaar 200 topkwaliteit rechtenvrije afbeeldingen, en daarmee is dit één van de goedkoopste beeldbanken in de stockfotografie. Dit is dus een echte aanrader!

  • 200 rechtenvrije foto's of vectoren voor commercieel gebruik.
  • Toegang tot meer dan 7 miljoen afbeeldingen (circa 80.000 nieuwe beelden per maand).
  • Geen downloadlimiet – u kunt uw 200 afbeeldingen wanneer u wilt en in elk formaat downloaden.
  • Meer dan 200 afbeeldingen nodig? Dan betaalt u slechts €0,99 voor elke extra afbeelding.
  • Eenmalige betaling. Voor €99,- per jaar downloadt u 200 afbeeldingen. Geen extra of verborgen kosten en geen verplichtingen, dus u kunt op elk gewenst moment annuleren.
99club - Dat zijn 200 downloads van foto's, vectoren en lettertypen voor slechts €99,- per jaar.
Nu kopen KORTINGSCODE TONEN
25 dagen resterend
Lees hier alles over het gebruik van rechtenvrije afbeeldingen!

NIEUW! Ontwikkeld door de beheerders van StockPhotoSecrets

Het gebeurt ons allemaal wel eens dat we een te kleine resolutie afbeeldingen hebben gedownload, of een mindere kwaliteit foto aangeleverd krijgen om mee te werken. Dan komt een beeldupscaler goed van pas! Met de onderstaande upscaler kunt u afbeeldingen opschalen, zodat u beter resultaten bereikt.

Open & converteer EPS bestandsformaat Gratis

Sleep uw .eps hier naartoe

of

  • EPS
  • JPG
  • PNG
  • TIFF
  • PDF
Upscaler stockphotos.com

Tijdelijk kunt u gratis 10 beelden opschalen. Klik en profiteer!

Krijg 10 gratis beeld opschalingen in de AI Image Upscaler om uw foto's met één klik de hoogste resolutie te krijgen!

Shutterstock

www.shutterstock.com/nl homepage

De laagste prijs bij Shutterstock is €0,20 per rechtenvrije afbeelding. Na uw aanmelding bij Shutterstock krijgt u ook toegang tot hun wekelijkse gratis afbeeldingen en andere bonussen. Bekijk de wekelijkse gratis stockfoto's van Shutterstock en ontvang met onze exclusieve Shutterstock 15% kortingscode.

MEER INFO

Ontvang nu 25% korting op abonnementen en afbeeldingspakketten van Shutterstock! Tijdelijke aanbieding!

Adobe Stock

stock.adobe.com/nl homepage

De minimumprijs bij Adobe Stock is €0,22 per rechtenvrije stockfoto. Deze service is volledig in het Creative Cloud-platform geïntegreerd en kan rechtstreeks vanuit de apps worden gelanceerd. Ze hebben een gratis proefabonnement van 1 maand waarbij u 10 gratis afbeeldingen kunt downloaden. U hoeft zich alleen maar gratis aan te melden. Meld u hier gratis aan voor het Adobe Stock proefabonnement.

MEER INFO

Ontvang nu 1 maand gratis afbeeldingen. Meld u aan bij Adobe Stock en profiteer!
Nu proberen
25 dagen resterend

iStock

www.istockphoto.com/nl homepage

De goedkoopste prijs bij iStock is €0,35 per afbeelding. Het is een van de goedkoopste beeldbanken op basis van een prijsvergelijking per foto. Na gratis aanmelding krijgt u toegang tot gratis bestanden. De beeldbank beschikt eveneens over een omvangrijke collectie exclusieve foto's tegen een hogere prijs, en tal van andere fantastische voordelen.

We kunnen u nu een fantastische exclusieve aanbieding doen waarmee u veel geld kunt besparen bij iStock: onze speciale iStock kortingscodes voor 15% korting op ALLES. Deze aanbieding geldt voor de credit packs en abonnementen van iStock! Profiteer vandaag nog van 15% korting!

MEER INFO

Ontvang 20% korting op alle iStock credits en beeldabonnementen!

123RF

nl.123rf.com homepage

De meest voordelige prijs bij 123RF is €0,24 per rechtenvrij beeld. Nadat u zich bij deze webshop hebt aangemeld kunt u profiteren van alle geweldige voordelen van deze beeldbank. Bekijk de stockfoto's van 123RF en profiteer van onze SPECIALE AANBIEDING: 123RF kortingscode voor 20% korting.

MEER INFO

Profiteer nu als nieuwe klant van 20% korting op alle 123RF beeldabonnementen!

BONUS – Canva Pro

www.canva.com/nl_nl homepage

De laagste prijs per foto is bij Canva Pro afhankelijk van het aantal foto's dat u downloadt. Waarom? Het abonnement van deze service biedt een onbeperkt aantal downloads voor een vast bedrag. Dus hoe meer u downloadt, hoe lager de prijs per foto. En voor slechts €9,95 per maand (jaarlijks vooruit te betalen) is het absoluut heel goedkoop, vooral omdat u niet alleen stockfoto's, maar ook een gebruiksvriendelijke beeldbewerker en veel functies voor niet-ontwerpers kunt gebruiken.

Sterker nog, u kunt het nu kosteloos proberen met de Canva Pro gratis proefversie van 6 weken, waarmee u toegang krijgt tot de service, met inbegrip van onbeperkt downloaden, zodat u de eerste maand gratis kunt genieten.

MEER INFO

Canva Pro 45 dagen gratis! Probeer alle functies op de website van Canva!

Samenvatting

We hebben de goedkoopste beeldbanken hieronder in een overzicht weergegeven. U kunt bij StockPhotoSecrets, Shutterstock, Adobe Stock, iStock en 123RF goedkope foto's, vectoren en video's kopen. Behalve de goedkope afbeeldingen bieden deze beeldbanken nog tal van andere voordelen – een beeld upscaler, speciale collecties en andere diensten zoals Adobe Spark.

In het overzicht hieronder ziet u de goedkope aanbiedingen:

Beeldbank

Max. aantal downloads

Prijs per afbeelding

Downloadlimiet

Duur van het abonnement

StockPhotoSecrets logo

200 per dag

€0,49

Jaarlijks

1 jaar

Shutterstock logo

750 per dag

€0,21

Maandelijks

1 jaar

Adobe Stock logo

750 per dag

€0,22

Maandelijks

1 jaar

iStock logo

750 per dag

€0,23

Maandelijks

1 jaar

123RF logo

750 per dag

€0,24

Maandelijks

1 jaar

Hebben we volgens u een goede beeldbank over het hoofd gezien die volgens u in deze lijst met goedkoopste beeldbanken niet mag ontbreken? Werkt u met een beeldbank en wilt u ons laten weten over hun prijzen en voordelen?  Laat het ons weten! 

TIP: Overzicht met de beste stockfoto websites van 2021!

Wilfred van der Zwaag

Als marketingmanager richt ik mij vooral op de beeldbanken die in Nederland en België actief zijn, en zorg ik ervoor dat u altijd de nieuwste informatie en aanbiedingen krijgt. Ook kan ik u advies geven over rechtenvrije afbeeldingen, licenties, auteursrechten en gebruikstoepassingen van stockfoto's en -video's.

Stockfoto's
Logo