Shutterstock lanceert Flex 25 Multimedia abonnement + nieuwe functies

shutterstock logo

Shutterstock heeft een nieuw Flex 25 abonnement geïntroduceerd! Dit is een voordelig abonnement waarmee gebruikers multimedia kunnen downloaden.

Hoewel er al enkele maanden Flex-abonnementen verkrijgbaar zijn, ging het tot nu toe om een gepersonaliseerde aanbieding na rechtstreeks contact met de beeldbank. Flex 25 is een standaardaanbod dat nu voor alle klanten beschikbaar is.

De aankondiging omvat ook de introductie van de eerste Creative Workflow tools en een nieuwe zoekfunctie voor muziek (voor Enterprise klanten).

Wie naast foto's ook stockvideo's en stockaudio gebruikt in projecten, moet dit echt even lezen!

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube's privacy policy.
Learn more

Load video

Flex 25 abonnement: Stockfoto's, video's en muziek in 1 pakket

Het Flex 25 abonnement is een mix van een abonnement en een creditpakket. In essentie is het vergelijkbaar met de op maat samengestelde Flex- en Flex Premium-plannen die respectievelijk sinds april en september 2021 op aanvraag verkrijgbaar waren.

U ontvangt 25 credits per maand, waarmee u naar wens stockfoto's, vectoren, video's en audiotracks kunt downloaden. De prijs bedraagt:

www.shutterstock.com/nl flex subscription
  • Maandelijks, geen contract – € 69 per maand
  • Jaarfactuur, per maand betaald – € 49 per maand
  • Jaarfactuur, per maand betaald – € 49 per maand

Hoeveel items er kunnen worden gedownload, wordt bepaald door het type media. In het Flex schema zijn de assets als volgt geprijsd:

  • Afbeeldingen: 1 credit per stuk
  • Videoclips: 8 credits per stuk
  • Geluidsbestanden: 4 credits per stuk

U kunt dus maximaal 25 afbeeldingen downloaden, of 3 video's, of 6 muziektracks. Vanzelfsprekend kunt u alles door elkaar gebruiken en alle soorten media downloaden binnen uw maandelijkse quota. Als u geen credits meer heeft voordat de volgende maand begint, kunt u on-demand pakketten kopen.

Let op: ongebruikte credits worden niet meegenomen naar de volgende maand en vooralsnog Shutterstock couponcode niet van toepassing op het Flex abonnement.

Overigens is op alle content die met Flex 25 wordt gedownload een standaardlicentie van toepassing, die geschikt is voor commercieel gebruik, en er zijn geen beperkingen wat betreft beeldgrootte of videoresolutie.

www.shutterstock.com/nl flex subscription

Abonnementen voor het downloaden van multimedia zijn kennelijk de volgende stap in de sector. Een aantal spelers zoals Storyblocks hebben ze al een tijdje geleden geïntroduceerd, maar nu hebben iStock en Shutterstock, twee marktleiders in deze branche, ze ook geïntroduceerd.

Lees hier alles over de Shutterstock prijzen!

Nieuwe ontwikkelingen van de Shutterstock zakelijke service

Shutterstock heeft tevens de lancering van nieuwe functies voor Enterprise-klanten aangekondigd.

Deze twee nieuwe functies zijn het begin van wat het Creative Workflow pakket zal worden, dat bedoeld is voor kleine bedrijven en internationale ondernemingen om creativiteit en samenwerking te optimaliseren. Met de nieuwe Catalogus-functie kunnen klanten hun creatieve bestanden in slechts één centrale opslagplaats samenbrengen en content delen, taggen, van commentaar voorzien en goedkeuren. En de Plan-applicatie is, zoals de naam al aangeeft, een contentplan- en kalendertool voor teams.

En ten slotte is er ook een nieuwe Music Match Tool, een AI-gestuurde, omgekeerde zoekfunctie voor muziek, waarmee u stockmuziek kunt vinden die lijkt op een nummer dat u al kent. Heel gaaf en handig!

Wilt u een multimedia abonnement uitproberen? Probeer dan het Flex 25 abonnement en laat ons weten wat u ervan vindt!

Wilt u Shutterstock eerst testen? Dat kan:

MEER OVER SHUTTERSTOCK
– Shutterstock lanceert Shutterstock.AI voor creatieve AI-oplossingen.
Shutterstock Sequence voor online videobewerking.
Shutterstock Editor heeft nu 4 nieuwe functies!
Wilfred van der Zwaag
Wilfred van der Zwaag

Als marketingmanager richt ik mij vooral op de beeldbanken die in Nederland en België actief zijn, en zorg ik ervoor dat u altijd de nieuwste informatie en aanbiedingen krijgt. Ook kan ik u advies geven over rechtenvrije afbeeldingen, licenties, auteursrechten en gebruikstoepassingen van stockfoto's en -video's.

Stockfoto's
Logo