Simpel credits kopen bij iStock, Photocase en andere sites

Illustratie hand met bankbiljetten

Heeft u ooit voor de keuze gestaan om afbeeldingen met credits te kopen? Tegenwoordig worden veel afbeeldingen namelijk met credits gekocht. Hieronder kunt u lezen wat credits zijn, hoe u credits bij beeldbanken kunt kopen en wat de voordelen zijn van het kopen van credits bij Photocase, iStock en Adobe Stock.

Credits – een kunstmatige valuta

Credits worden door beeldbanken als kunstmatig gegenereerde valuta gebruikt. Om een afbeelding met credits te kopen en te downloaden, moet u daarvoor eerst een bepaald aantal credits kopen en uw klantenaccount ” aanvullen” met credits. Pas dan kunt u een afbeelding met credits kopen en downloaden. Het betreffende aantal credits wordt na de aanschaf van de afbeelding op uw account in mindering gebracht. (In het artikel hieronder zullen we u stapsgewijs laten zien hoe het credits kopen in zijn werk gaat.)

Beeldbanken met credits

Op deze pagina kunt u meer te weten komen over 3 bekende beeldbanken, waarvan de prijsmodellen de aanschaf van afbeeldingen door middel van credits mogelijk maken. Maar zoals zo vaak het geval is met credits, gaat ook hier de regel op: hoe meer credits u koopt, hoe goedkoper de prijs per credit of per afbeelding.

1

Photocase

www.photocase.com homepage

De Duitse beeldbank Photocase uit Berlin stelt zogenaamde download credits beschikbaar. Het kleinste creditpakket bestaat uit 25 credits en kost €50,00. Een standaard afbeelding in “L” kost 10 credits, oftewel €30,-. Met de aanschaf van 250 credits voor €400,- wordt de prijs per afbeelding verlaagd tot €24,-. Met deze credits koopt u bijvoorbeeld schitterende unieke, hipster, lifestyle en bizarre stockfoto's. U koopt er zelfs stomme foto's en fantastische beelden die geen stockfoto zijn.

https://www.photocase.com/

Meld u nu aan bij Photocase en ontvang 5 gratis credits en 10% korting op uw eerste aankoop!
Testrapport
Lees hier ons testrapport meer over Photocase en haar aanbiedingen en prijsmodellen.

2

iStock

www.istockphoto.com/nl homepageBij iStock by Getty Images kunnen afbeeldingen uit de Essentials Collection, de Signature Collection en video's en audiofragmenten via credits worden gekocht. De prijslijst toont hoe de afbeeldingsprijs bij de aankoop van een groot aantal credits steeds lager wordt. Wanneer een foto uit de Essential Collection 1 Credit (€9,-) kost, wordt de afbeeldingprijs met 33% verlaagd tot een bedrag van €6,33 bij aankoop van een groter creditpakket met 60 credits.

iStock prijzen credits

Wanneer u geld wilt besparen bij het credits kopen, gebruik dan de exclusieve iStock kortingscode. U ontvangt hiermee 15% korting op alle creditpakketten. Alle informatie over de kortingscode van iStock by Getty Images kunt u hier vinden!

Ontvang 20% korting op alle iStock credits en beeldabonnementen!
Testrapport
Lees hier in ons testrapport meer over iStock by Getty Images en haar aanbiedingen en prijsmodellen.

3

Adobe Stock

Adobe Stockstock.adobe.com/nl homepage maakt voor het kopen van afbeeldingen ook gebruik van credits. Met deze credits kan alle beeldmateriaal – zowel standaard afbeeldingen als premium afbeeldingen en video's – worden gekocht en gedownload. Adobe biedt een selectie van verschillende kredietpakketten. Hoe groter het creditpakket, hoe lager de prijs per credit.

Het aantal credits voor de aankoop van het beeldmateriaal van Adobe Stock varieert. Een standaard afbeelding kost 1 credit, premium afbeeldingen en afbeeldingen uit de Redactionele collectie zijn verkrijgbaar vanaf 5 credits, HD-video's kosten 8 credits en video's in 4K zijn verkrijgbaar voor 20 credits.

Adobe Stock credits prijzen

Ontvang nu 1 maand gratis afbeeldingen. Meld u aan bij Adobe Stock en profiteer!
Nu proberen
28 dagen resterend
Testbericht
Lees hier in ons testrapport meer over Adobe Stock en haar aanbod en prijzen.

Credits kopen is heel eenvoudig

De eerste keer credits kopen is misschien wat onwennig, maar niet zo moeilijk. Hieronder ziet u hoe u stapsgewijs credits kunt kopen bij het de beeldbank Photocase uit Berlijn.

1
Meld u aan op uw Photocase-klantenaccount.

Photocase aanmelden


2
Kies op de prijspagina een aantal “download credits”, bijv. 100 credits, en klik vervolgens op “Kopen”.

Photocase credits


3
De Photocase kortingscode invoeren

Op de pagina “Kassa” voert u uw gegevens in (bedrijf, naam, voornaam enz.) voor de facturering, eventueel ook uw BTW-nummer – en – vergeet niet uw kortingscode in te voeren. Klik vervolgens op “Opslaan en doorgaan“.

Photocase betaling


4
10% korting wordt meteen in mindering gebracht

De 10% korting wordt meteen zichtbaar en u betaalt dus voor bijvoorbeeld 100 credits geen €175,- maar slechts €157,50. Dat is een flinke besparing, nietwaar?

Photocase betaling


5
Uw aankoop afronden

Het enige wat u nog hoeft te doen is uw bankgegevens in te voeren en uw aankoop met één klik af te ronden.

Photocase betaling

Klaar! U hebt nu uw credits gekocht en uw klantenaccount met deze credits “aangevuld”.

Meld u nu aan bij Photocase en ontvang 5 gratis credits en 10% korting op uw eerste aankoop!

De voordelen van credits

Credits kopen biedt u de volgende voordelen:

  1. Credits blijven altijd geldig en hebben geen vervaldatum
  2. Maximale flexibiliteit, omdat u afbeeldingen pas downloadt wanneer u deze echt nodig heeft
  3. Een enorme prijskorting bij de aankoop van grotere afbeeldingspakketten

Het met credits kopen van afbeeldingen is een gangbaar prijsmodel waarvan veel beeldbanken gebruik maken. Er moet echter worden opgemerkt dat iedere beeldbank haar eigen credits heeft en dat deze dus van elkaar verschillen. In de praktijk lopen de prijzen van credits sterk uiteen.

Credits kopen bij Photocase, iStock en andere beeldbanken is heel simpel en in slechts een paar stappen geregeld. Credits kopen is flexibel en er kan veel geld worden bespaard bij de aankoop van een groter creditpakket.

Tip!
Heeft u ook interesse in afbeeldingenpakketten en beeldabonnementen? Op deze pagina hier hebben wij een speciaal beeldpakket voor u samengesteld!
Krijg 300 beelden in hoge resolutie voor slechts € 99! Nu plus 10 gratis opschalingen en video's!
NU KOPEN
28 dagen resterend
Neem nu een abonnement op het Club-lidmaatschap van Stockphotos.com en krijg als bonus 10 gratis beelden!

Niet gevonden wat u zocht? Vraag het hier!

loading...

🤓 Ik wil meer informatie over credits kopen

🤨 Ik heb een vraag over credits kopen

🤔 Ik weet niet of credits kopen iets voor mij is

🙄 Iets anders…

Wilfred van der Zwaag
Wilfred van der Zwaag

Als marketingmanager richt ik mij vooral op de beeldbanken die in Nederland en België actief zijn, en zorg ik ervoor dat u altijd de nieuwste informatie en aanbiedingen krijgt. Ook kan ik u advies geven over rechtenvrije afbeeldingen, licenties, auteursrechten en gebruikstoepassingen van stockfoto's en -video's.

Geen recensies

Laat een reactie achter

Stockfoto's
Logo