Getty Images prijzen zijn een stuk voordeliger dan u denkt!

Getty Images is niet alleen één van de oudste beeldbanken, maar ook één van ‘s werelds meest prestigieuze. Met decennia ervaring in deze sector, een traditionele

www.gettyimages.nl homepage achtergrond en een ijzersterke online service zijn de foto's van Getty Images precies wat u voor uw projecten nodig hebt: professioneel, topkwaliteit en ongelofelijk veelzijdig. Maar dan rijst de belangrijke vraag: hoe hoog zijn de Getty Images prijzen voor dit fantastische beeldmateriaa.

Zoals u wellicht al vermoedde, zijn hun foto's duurder dan die van andere populaire beeldbanken, zoals Shutterstock of hun eigen iStock. En hier zijn een aantal redenen voor. Maar we zullen u hieronder laten zien welk fantastisch aanbod de afbeeldingen van Getty Images veel betaalbaarder maakt voor kleinere budgetten: Getty Images Ultrapacks!

Profiteer van 15% korting op UltraPacks met de Getty Images kortingscode!
Kortingscode inwisselen
15 dagen resterend

Getty Images prijzen

Screenshot of www.gettyimages.com

Getty Images prijzen zijn afhankelijk van de licentie

Zoals we al hebben aangegeven, zijn er meerdere redenen waarom de Getty Images prijzen hoger zijn dan die van andere beeldbanken. In de eerste plaats is dit een zeer prestigieus bedrijf dat wereldwijd sterk vertegenwoordigd is, met een internationaal netwerk van professionele fotografen en exclusieve toegang tot allerlei spraakmakende evenementen, van de Olympische Spelen tot de Oscars en nog veel meer.

Hoewel dit deels de prijsstelling verklaart, zijn de licenties de voornaamste reden voor de hogere Getty Images prijzen. De meeste beeldbanken werken met rechtenvrije licenties, dat wil zeggen een licentie met een aantal vooraf ingestelde rechten tegen een eenmalige vergoeding.

Normaliter hebben rechtenvrije afbeeldingen geen tijdbegrenzing voor het gebruik ervan en kunnen ze commercieel worden gebruikt, maar iedereen kan ze kopen en gebruiken. Vandaar dat ze goedkoop zijn: de lage stuksprijs wordt gecompenseerd door het aantal keren dat het gebruiksrecht van dezelfde afbeelding wordt verkocht.

Getty Images verkoopt traditiegetrouw de meeste collecties onder Rights Managed-licenties die zijn afgestemd op uw beoogde gebruik, waarbij alle vereiste rechten afzonderlijk worden toegevoegd, om zo de prijs op basis daarvan te verhogen. Rights Managed biedt u onder andere in de mogelijkheid om een afbeelding voor een bepaalde periode exclusief te kunnen gebruiken. Hierdoor kan het gebruik van sommige bestanden van Getty Images soms wel duizenden euro's kosten.

Maar er is een heel voordelige manier om toch Getty Images afbeeldingen te kopen, ook als u met een kleiner budget werkt!

Bekijk hieronder ons speciale Getty Images-prijzenoverzicht.


Getty Images prijzen

Getty Images Ultrapacks: voordeliger rechtenvrije en redactionele foto's!

Goed nieuws is dat Getty Images inmiddels een aantal rechtenvrije foto's aan haar collectie heeft toegevoegd, tegen vooraf ingestelde prijzen, die weliswaar nog steeds iets hoger liggen dan die van andere beeldbanken, maar die toch veel voordeliger zijn. Aanvankelijk konden deze afbeeldingen op aanvraag en tegen directe betaling worden aangeschaft.

Maar ze bieden nu ook de mogelijkheid om rechtenvrije afbeeldingen met een flinke korting te kopen: Getty Images Ultrapacks. Dit zijn prepaid pakketten waarmee u op elk willekeurig moment foto's uit de geselecteerde collectie rechtenvrije afbeeldingen kunt downloaden voor commercieel en redactioneel gebruik. Onderverdeeld in beeldresoluties en in verschillende volumes leveren ze een hogere korting op naarmate de kwaliteit en het pakket groter is. Profiteer hier van onze Getty Images kortingscodes.

Dankzij deze optie kunt u al voor slechts €50,- fantastische en zelfs exclusieve afbeeldingen in de vertrouwde Getty Images-kwaliteit verkrijgen. Dit levert u een gigantische besparing op vergeleken met de duizenden dollars die u met andere aankoopmethoden zou uitgeven!

Lees hier alle informatie over deze aanbieding en koop uw Ultrapack.

Wat zijn de Getty Images prijzen voor geweldige afbeeldingen?

Kortom, de Getty Images prijzen zullen in vergelijking met andere beeldbanken altijd hoger uitvallen, maar zoals bij alles ontvangt u waar u voor betaalt. U betaalt bij Getty voor prestige, kwaliteit, betrouwbaarheid, variatie en exclusieve, unieke afbeeldingen.

Kiest u voor Rights Managed-afbeeldingen, dan is de prijs geheel afhankelijk van uw beoogde gebruik. Deze kan variëren van een paar honderd tot enkele duizenden euro's.

Maar als u met rechtenvrije (of alleen voor redactioneel gebruik) afbeeldingen goed uit de voeten kunt, dan kunt u profiteren van de Ultrapacks-aanbieding en deze prestigieuze, elders nauwelijks verkrijgbare afbeeldingen aanschaffen voor een fractie van de Rights Managed-prijs, variërend van €50,- tot €475,- per afbeelding. Koop hier uw Ultrapack.

Getty Images prijzen

Bij Getty Images koopt u kwaliteit en uniek beeldmateriaal

Nu u weet dat die “dure foto's van Getty Images” met korting verkrijgbaar zijn en daarmee een stuk goedkoper zijn dan u wellicht dacht, kunt u ze ook in uw volgende projecten gaan gebruiken!

De foto's die u bij Getty Images koopt, zijn vaak nergens anders te vinden. Professionele opnamen van over de hele wereld, met de meest uiteenlopende thema's en stijlen en gesteund door de wereldwijde reputatie van deze iconische beeldbank.

Profiteer van 15% korting op UltraPacks met de Getty Images kortingscode!
Kortingscode inwisselen
15 dagen resterend
Bent u klaar voor topkwaliteit foto's? Koop dan hier uw Getty Images Ultrapack!
Wilt u weten hoe de Getty Images prijzen zich verhouden tot die van Shutterstock?

Niet gevonden wat u zocht? Vraag het hier!

loading...

🤓 Ik wil meer informatie over de Getty Images prijzen

🤨 Ik heb een vraag over de Getty Images prijzen

🤔 Ik weet niet of de Getty Images prijzen iets voor mij zijn

🙄 Iets anders…

Wilfred van der Zwaag
Wilfred van der Zwaag

Als marketingmanager richt ik mij vooral op de beeldbanken die in Nederland en België actief zijn, en zorg ik ervoor dat u altijd de nieuwste informatie en aanbiedingen krijgt. Ook kan ik u advies geven over rechtenvrije afbeeldingen, licenties, auteursrechten en gebruikstoepassingen van stockfoto's en -video's.

Stockfoto's
Logo