Shutterstock redactionele abonnementen op de nieuwe website Shutterstock Editorial

shutterstock logo

Shutterstock blijft de service voor redactionele foto's uitbreiden door een nieuwe Shutterstock Editorial web hub te introduceren met gloednieuwe, flexibele Shutterstock redactionele abonnementen.

De nieuwe website biedt een complete catalogus met beeldmateriaal voor redactioneel gebruik van de beeldbank, inclusief nieuws, sport, beroemdheden, cultuur en archiefmateriaal. De website beschikt over AI-gestuurde zoek- en voorspellingsfuncties en de nieuwe abonnementen zijn verkrijgbaar per maand of per jaar.

UPDATE 2023: Offset, de premium stockfotoservice van de beeldbank, is nu geïntegreerd in het belangrijkste platform van Shutterstock en de volledige collectie met meer dan 1,2 miljoen premium afbeeldingen is direct beschikbaar op de website van Shutterstock, vanaf € 249 per foto. Ontdek hier de Offset-collectie! Plus, ze hebben abonnementen toegevoegd aan de Shutterstock Editorial service! Hier vind je meer informatie over de nieuwe abonnementen op redactionele content.

Shutterstock redactionele abonnementen

Nieuwe website met Shutterstock redactionele abonnementen

Shutterstock heeft niet voor het eerst de redactionele collectie verplaatst. In eerste instantie was dit aanbod uitsluitend toegankelijk voor zakelijke klanten; later werd het aanbod voor iedereen toegankelijk via de Shutterstock-website. En nu is het volledig ondergebracht op het eigen Shutterstock Editorial domein.

De redactionele webpagina biedt de complete catalogus met meer dan 90 miljoen foto's op het gebied van entertainment, breaking news, sport en archief, die zijn verzameld door redactionele medewerkers van Shutterstock, strategische overnames van collecties, zoals Splash News vorig jaar, en distributiepartnerschappen met grote contentproviders. Elke maand voegt de beeldbank maar liefst 700.000 nieuwe foto's toe.

Met betrekking tot de zoekfunctionaliteit heeft het platform een zoekmachine om content te vinden op basis van trefwoorden. Bovendien voegt het slimme functies toe, zoals curatieve collecties die gepersonaliseerd zijn voor individuele gebruikers en filters en voorspellende beeldresultaten op basis van de zoekgeschiedenis van een gebruiker.

Na registratie krijg je toegang tot de website; voer je publicatie of website en je naam en gegevens in en wacht tot er contact met je wordt opgenomen.

Registreer je hier voor Shutterstock Editorial!

Shutterstock redactionele abonnementen

Shutterstock redactionele abonnementen

Shutterstock introduceert voor het eerst Shutterstock redactionele abonnementen voor het downloaden van redactionele beelden.

Hoewel we nu nog geen informatie hebben over de prijzen, weten we van de beeldbank dat dit een abonnement op maat is met twee hoofdopties:

  • Essential – wordt per maand betaald
  • Elite – op jaarbasis betaald

Bovendien is het mogelijk om op aanvraag (on demand) te kopen.

Hiermee brengt Shutterstock redactioneel beeldmateriaal van topkwaliteit in een flexibele service op maat binnen ieders bereik.

Kranten, tijdschriften, websites, blogs en alle anderen die op het laatste moment redactionele content van hoge kwaliteit nodig hebben, kunnen hun voordeel doen met de nieuwe Shutterstock Editorial-abonnementen.

Heb je Shutterstock Editorial al eerder gebruikt? Ga je de nieuwe Shutterstock redactionele abonnementen uitproberen? Laat het ons weten!

TIP: Shutterstock The Vault – topcollectie historische foto’s

Meer informatie over redactionele afbeeldingen

Wilfred van der Zwaag
Wilfred van der Zwaag

Als marketingmanager richt ik mij vooral op de beeldbanken die in Nederland en België actief zijn, en zorg ik ervoor dat u altijd de nieuwste informatie en aanbiedingen krijgt. Ook kan ik u advies geven over rechtenvrije afbeeldingen, licenties, auteursrechten en gebruikstoepassingen van stockfoto's en -video's.

Stockfoto's
Logo