19 Canva alternatieven voor grafische vormgeving

De technologie heeft een groot aantal oplossingen en hulpmiddelen opgeleverd waarmee de gemiddelde gebruiker makkelijk online grafische bewerkingen kan uitvoeren. Veel gebruikers zullen het erover eens zijn dat er één online ontwerptool is die steeds populairder wordt. En met verschillende Canva alternatieven, is het maken van mooie ontwerpen niet alleen weggelegd voor professionals.

GRATIS Shutterstock Creative Flow + & 10 gratis foto's!

Gratis* Vanaf €29 p/m
*Gratis proefversie van 1 maand voor een jaarabonnement op afbeeldingen met 10 downloads per maand, incl. Creative Flow + gratis.
Ontdek alle mogelijkheden van Shutterstock Creative Flow+, de premium ontwerptool van Shutterstock, die u GRATIS krijgt bij uw gratis proefperiode bij Shutterstock!
Krijg 10 afbeeldingen naar keuze gratis uit de collectie van Shutterstock en 30 dagen premium toegang tot Creative Flow+!
Daarnaast krijgt u op alle Shutterstock abonnementen 15% korting met onze speciale kortingscode. Alle abonnementen worden geleverd met Shutterstock Creative Flow+!
Shutterstock create

Nu u hier toch bent, bekijk dan ook ons handige overzicht van de beste gratis ontwerpprogramma's 2023 voor het bewerken van foto's, het maken van fotocollages, infografieken, memes en nog veel meer! Om het u nog wat makkelijker te maken, hebben we hier een aantal websites voor hippe sjablonen voor sociale media op een rijtje gezet.

19 Canva alternatieven – de beste alternatieven voor elk grafisch ontwerp

Dit is onze lijst met de beste alternatieven voor Canva en andere programma's voor het voordelig bewerken van foto's en afbeeldingen. Een aantal van deze beste alternatieven zijn vooral sociale media tools, terwijl anderen vooral ontwerptools zijn. In de meeste gevallen beschikken ze over een grote bibliotheek met allerlei soorten afbeeldingen in verschillende formaten en kunnen ze een vervanging zijn voor Photoshop voor basisbewerkingen waarvoor u geen ervaring nodig hebt. Vrijwel allemaal hebben ze eigen sjablonen voor sociale media afbeeldingen en drukwerk templates.

Gebruik deze programma' s in combinatie met onze 102 gouden tips om visuele content te creëren zonder daarvoor een grafisch ontwerper in de arm te hoeven nemen!

Adobe Creative Cloud Express (Adobe Spark) (20% korting) 

Adobe Creative Cloud logo

Met Creative Cloud Express maakt u gemakkelijk geweldige ontwerpen voor onder andere sociale media in slechts enkele minuten, ook al hebt u helemaal geen ervaring met ontwerpen. Creative Cloud Express is bijzonder geschikt voor wie al vertrouwd is met bepaalde tools van Adobe.

Creative Cloud Express heeft een gratis versie en u kunt uit duizenden gratis sjablonen kiezen, maar ook uit creatieve elementen en rechtenvrije stockfoto's. Wie meer functies wil, kan kiezen voor de betaalde premiumversie van Creative Cloud Express, waarmee toegang wordt verkregen tot bijvoorbeeld meer dan 175 miljoen rechtenvrije foto's en 20.000 verschillende lettertypen van Adobe Stock.

De gratis basisversie is verkrijgbaar hier online of kan als gratis app worden gedownload voor smartphone en tablet in de App Store, Google Play of Microsoft Store.

Perfect voor wie?
Creative Cloud Express is als grafische ontwerptool uitermate geschikt voor iedereen die op een gemakkelijke manier en snel interessante websites, afbeeldingen en foto's wil maken.

Shutterstock Creative Flow (GRATIS*) – perfect voor sociale media

Shutterstock creative

shutterstock logo

De grootste beeldbank Shutterstock heeft recent een complete ontwerpoplossing voor ontwerpers en bedrijven gelanceerd, Shutterstock Creative Flow.

Dit online platform is het beste alternatief en heeft een breed scala aan gebruiksvriendelijke tools om de beste visualisaties voor elke behoefte mogelijk te maken, met inbegrip van inzichten op basis van AI en, u raadt het al, een online tool die voor fotobewerking en grafisch ontwerp wordt gebruikt.

Shutterstock Create is gebaseerd op de populaire tool Picmonkey (in 2021 overgenomen door Shutterstock) en is een gebruiksvriendelijke tool met veel sjablonen voor sociale media, business, marketing en persoonlijke ontwerpen, en meerdere bewerkingsfuncties om ze aan te passen. Bovendien is het geïntegreerd met de enorme collectie afbeeldingen en illustraties van Shutterstock.

Dit is een ideaal hulpmiddel als u eenvoudige maar fraaie beelden wilt ontwerpen met de hoogwaardige stockfoto's van Shutterstock. Creative Flow is door iedereen gratis te gebruiken. U hoeft zich alleen maar aan te melden en u krijgt beperkte toegang tot de functies. Creative Flow+, de betaalde versie met volledige premium toegang, is verkrijgbaar vanaf €19,99 per maand.

Geweldige aanbieding: Shutterstock Creative Flow+ is GRATIS inbegrepen bij elk Shutterstock-abonnement! Wanneer u een beeldabonnement, een videoabonnement of een multimedia FLEX-abonnement neemt, krijgt u er premium Creative Flow+ gratis bij. Een aanbieding die u niet mag missen, vooral omdat u ook een maand gratis een Shutterstock-abonnement kunt uitproberen en Creative Flow+ gratis kunt krijgen!

En u kunt elk Shutterstock-abonnement krijgen met 15% korting met onze exclusieve Shutterstock kortingscode!

  • Product
  • Foto’s
Ontvang nu 15% korting op abonnementen en beeldpakketten van Shutterstock!
Download nu met 15% korting foto's, illustraties, video's en muziek met het FLEX 25 abonnement!

De beste keuze voor: Grafisch ontwerpers die schitterende visuele inhoud willen maken met de gratis afbeeldingen van Shutterstock.

*EERSTE MAAND GRATIS, DEZE ACTIE IS BEPERKT GELDIG.

Visme

www.visme.co homepage

Visme heeft meer dan 500 geweldige sjablonen en kleurenschema's, miljoenen foto's, honderden aangepaste lettertypen en vele pictogrammen voor het maken van presentaties, infographics, social media-posts en dergelijke. Bovendien kunt u interactieve grafieken, kaarten, video's en audio's aan uw ontwerpen toevoegen, zodat u uw boodschap aan uw publiek kunt overbrengen.

Perfect voor wie?
Visme is bij uitstek geschikt voor het MKB en starters die nieuwe projecten willen realiseren.

Pixlr – een geweldig alternatief

pixlr.com/nl homepagePixlr stelt de gebruikers een sneller en efficiënter platform voor fotobewerking ter beschikking. De foto editor is een grafische ontwerptool met handige functies voor het bewerken van foto's waarmee u uw afbeeldingen kunt aanpassen, tekenen, retoucheren, filters en andere elementen kunt toepassen voor kunstzinniger foto's die u wilt delen.

Zo kunt u foto's moeiteloos bijsnijden of vergroten of verkleinen en zelfs de achtergrond makkelijk verwijderen. De beste applicatie is opgesplitst in twee verschillende beeldbewerkers, naar gelang uw behoeften: Pixlr X is als online editor bijzonder gebruiksvriendelijk en perfect voor het maken van simpele en snelle afbeeldingen, terwijl Pixlr E geavanceerder is en bij uitstek geschikt voor het ontwerpen van complexere afbeeldingen.

Pixlr is op het web en mobiel te gebruiken. De mobiele app kan worden gedownload via Google Play en de Apple Store.

U ontvangt 20% korting op uw premium maandabonnement van Pixlr!

Ontvang 20% exclusieve korting op Pixlr premium maandabonnementen! U kunt op elk gewenst moment annuleren.
Perfect voor wie?
Pixlr is ideaal voor zowel professionele als amateurfotografen die hun foto's net dat beetje extra willen geven.

Fotor – een gebruiksvriendelijke tool

www.fotor.com homepageHet maakt niet uit of u een foto wilt bewerken, een collage wilt maken of een afbeelding wilt maken voor een blogpost, Fotor is een van de uitstekende Canva alternatieven en voorziet u van een gebruiksvriendelijk platform en met hun drag-and-drop functie kunt u met slechts een paar muisklikken resultaat bereiken. Voor beginners en professionals biedt Fotor ook een aantal korte videotutorials en artikelen en een collagemaker.

Daarnaast zijn er duizenden professioneel ontworpen sjablonen die perfect geschikt zijn voor diverse social media-kanalen, zoals Instagram, Facebook-covers, Youtube-banners en nog veel meer. Om onderweg ontwerpen te kunnen maken, is de mobiele grafische ontwerp-app van Fotor te downloaden in de Apple Store en Google Play.

Perfect voor wie?
Met HDR-fototechnologie en geavanceerde functies voor beeldbewerking kan elke foto en eigen afbeeldingen makkelijk worden bewerkt.

RelayThat – een geweldige website voor kleine bedrijven

www.relaythat.com homepageU hoeft geen artistieke vaardigheden te hebben. Met RelayThat kunt u gebruik maken van duizenden automatisch gegenereerde beelden uit hun collectie, die u allemaal vrij kunt aanpassen en opnieuw kunt maken. Met dit uitstekende digital asset management (DAM) en ontwerpplatform kunt u in samenwerking met uw team en klanten de perfecte grafische ontwerpen maken voor al uw doeleinden.

Ook kunt u met hun team samenwerken om merkartikelen te importeren en berichten te versturen via een speciaal daarvoor bestemd portaal. Dankzij RelayThat's uitgekiende lay-outs kunt u uiteenlopende ontwerpen maken die bij uw merk passen en zijn afgestemd op de verschillende kanalen.

Perfect voor wie?
RelayThat is perfect voor kleine en startende ondernemingen die het zonder grafische ontwerpers moeten stellen.

Easel.ly – gebruiksvriendelijke lay out

www.easel.ly homepageEenvoudig allerlei ideeën omzetten en visualiseren door met Easel.ly prachtige infographics te maken. Met deze simpele infografiemaker kunt u elke tekst of complexe materie omtoveren tot een fraaie en begrijpelijke grafische weergave.

Deze tool is uitermate geschikt voor instanties die regelmatig rapporten maken voor hun opdrachtgevers. Er wordt een uitgebreide keuze aan kant-en-klare sjablonen aangeboden voor het maken van infographics voor tijdlijnen, processen, cv's, vergelijkingen, rapportages en nog veel meer. Easelly biedt een gratis versie met enkele basisfuncties.

Perfect voor wie?
Easel.ly is perfect voor wie rapporten, presentaties en cv's moet maken. Met deze eenvoudig te gebruiken software kunt u uitzonderlijke ontwerpen maken die de aandacht zullen trekken.

BeFunky

www.befunky.com homepageDeze alles-in-een grafische ontwerpsoftware verschaft de gebruikers een consistente workflow voor de bewerking van foto's, het maken van collages en voor het ontwerp van afbeeldingen. Dankzij BeFunky kunt u foto's in kunst omzetten, foto's in batch bewerken, transparante achtergronden maken en portretten opnieuw bewerken.

De set geavanceerde grafische ontwerptools omvat veel aanpasbare ontwerpsjablonen, meer dan een miljoen gratis stockfoto's en duizenden pictogrammen en vectoren. De mobiele app van BeFunky biedt ook een groot aantal bewerkingstools, onder meer foto-effecten en collage-sjablonen. Te gebruiken voor zowel mobiele gebruikers van iOS als Android.

Perfect voor wie?
BeFunky is voor iedereen die foto's wil kunnen bewerken.

Infogram

https://infogram.com/ homepage

Met deze gebruiksvriendelijke visuele tool kunnen individuele gebruikers en teams geweldige infografieken, rapporten, grafieken, kaarten en nog veel meer maken. Met Infogram heeft de gebruiker toegang tot een uitgebreide collectie ontwerpsjablonen.

Ze bieden eveneens aangepasbare sjablonen aan zodat merken zich kunnen houden aan hun eigen specifieke designs, conform de (merk)kleuren, lettertypes en logo's die voor een bepaald merk zijn gedefinieerd. Door middel van objectanimaties, interactieve grafieken en overzichten kunt u betere visuele content maken die uw publiek zullen interesseren.

Bij Infogram kunt u daarnaast samenwerken met uw team en eerdere versies bekijken of opnieuw instellen, zonder dat u daarbij problemen ondervindt. Wilt u de prestaties van uw content bijhouden, dan maakt Infogram het u met zijn analytische functie gemakkelijk. Daarnaast biedt Infogram een gratis abonnement met onder andere 37+ soorten interactieve grafieken.

Perfect voor wie?
Infogram is een absolute must voor starters en digitale marketeers die blogs online promoten.

FotoJet

https://www.fotojet.com/ homepage

Dankzij deze krachtige ontwerp- en bewerkingstools voor het maken van fotocollages, Instagram-berichten en e-mail headers is FotoJet de juiste oplossing. Doordat de foto's op basis van sjablonen worden gemaakt, kan zelfs een beginnende ontwerper een professioneel uitziend beeld creëren.

Met deze simpele fotobewerker kunt u ook tekst of effecten aan foto's toevoegen en beelden bijsnijden, verkleinen en verbeteren tot een artistieker beeld dat de moeite waard is om met de wereld te delen. Daarnaast heeft FotoJet een gratis basisversie beschikbaar met opties zoals bewerkingsfuncties, lettertypen en foto-effecten.

Perfect voor wie?
FotoJet is bijzonder geschikt voor grafische hobby-ontwerpers die behoefte hebben aan ondersteuning en begeleiding.

Pablo by Buffer

Pablopablo.buffer.com homepage is een snel en gebruiksvriendelijk online designtool waarmee gebruikers tekst of logo's aan social media-beelden kunnen toevoegen.

De simpele editing interface is gebruiksvriendelijk, maar biedt slechts beperkte mogelijkheden qua effecten, formaten, lettertypes en -groottes en kleuren. Hierdoor heeft de gebruiker minder opties om zich druk over te maken en hoeft hij minder tijd te besteden aan het maken van grafische afbeeldingen voor social media.

Perfect voor wie?
Pablo by Buffer is uiterst geschikt voor starters en voor teams met beperkte grafische middelen.

Easil

https://about.easil.com/ homepage

Breng uw grafische vormgeving tot leven met deze handige grafisch-ontwerpsoftware. Easil heeft duizenden volledig aanpasbare sjablonen voor de creatie van social webposts, posters, infographics, banners, visitekaartjes, menu's en nog veel meer.

Deze kwalitatief zeer goede sjablonen kunnen naar wens worden aangepast. Met behulp van de tools voor teksteffect kunt u creatiever te werk gaan met tekst om uw beeldmateriaal beter tot zijn recht te laten komen! Met het Easil Plus Plan kunt u gepersonaliseerde kleurenpaletten, logo's, lettertypes en beelden opslaan met Brand Kit.

Brand Kit geeft gebruikers ook de mogelijkheid om exclusieve merksjablonen te maken die u met uw team kunt delen.

Perfect voor wie?
Easil is perfect geschikt voor digitale marketeers en sociale webmarketingteams die met elkaar samenwerken.

Stencil (aanbevolen)

https://getstencil.com/ homepage

Bent u op zoek naar online grafisch ontwerp cloud-gebaseerde software waarmee u als gebruiker flexibiliteit en een groot aanbod functies krijgt, dan is Stencil dé keuze voor u. Met meer dan 2 miljoen foto's, pictogrammen en afbeeldingen kunt u een variëteit aan afbeeldingen maken voor verschillende doeleinden.

Met dit platform kunt u uw eigen lettertypes en logo's uploaden, zodat u meer mogelijkheden krijgt om uw ontwerpen te personaliseren. Wilt u offertes maken om online te delen, dan kunt u in de database van Stencil meer dan 100.000 offertes bekijken.

U kunt uw afbeeldingen verbeteren door middel van beeldfilters, het formaat ervan direct aanpassen, direct delen via Facebook, Twitter en Pinterest, of uw berichten inplannen via Buffer. Met deze gratis beeldbewerker kunt u snel en simpel afbeeldingen maken en u kunt deze tevens gebruiken als uitbreiding voor Chrome of Safari en als toevoeging voor Firefox.

Perfect voor wie?
Stencil is geschikt voor digitale marketing en social media bureaus die social media content creëren en publiceren in opdracht van hun klanten. Stencil is een belangrijke speler op dit terrein.

Snappa

snappa.com homepageSnappa is perfect voor het creëren van beeldmateriaal voor social media en blog posts. Het is een gebruiksvriendelijke online ontwerptool waarmee u uw pas ontworpen beelden direct kunt delen op verschillende sociale netwerken of uw Snappa-account kunt verbinden met Buffer en zo makkelijk uw posts kunt inplannen.

Krijg gratis toegang tot meer dan 1 miljoen stockfoto's, 200+ lettertypen en meer dan 100.000 vectoren en figuren uit de collectie van Snappa om schitterende foto's te maken die voor allerlei doeleinden kunnen worden gebruikt. Met de vooraf ingestelde afmetingen van Snappa en de duizenden kant-en-klare sjablonen kunt u eenvoudig impactvolle berichten maken die zeker de aandacht van uw publiek zullen trekken.

Perfect voor wie?
Snappa is vooral geschikt voor amateur grafische ontwerpers en social media marketing, in het bijzonder voor het midden- en kleinbedrijf en voor startende ondernemers.

PiktoChart

piktochart.com homepageMet een uitgebreide collectie professioneel ontworpen sjablonen, een intuïtieve drag-and-drop bewerker en een platform dat is opgezet voor samenwerking in teamverband, is het grafisch ontwerp met PiktoChart makkelijk te realiseren.

Met de keuze uit ruim 800 sjablonen kunt u makkelijk infografieken, presentaties, posters en flyers voor allerlei doeleinden maken. U kunt afbeeldingen, geanimeerde pictogrammen, interactieve grafieken en video's voor opvallende ontwerpen toevoegen die u dan simpelweg kunt afdrukken of direct online kunt delen.

Perfect voor wie?
PiktoChart is perfect voor grafisch ontwerpteams met beperkte middelen.

Desygner

desygner.com homepageOngeacht hoe weinig ervaring u hebt met het creëren van artwork, met deze online ontwerptool kunt u fantastische beelden maken voor uw social media-posts, presentaties, advertenties, flyers en veel meer. Met de apps voor iOS en Android kunt u met Desygner altijd en overal afbeeldingen maken.

U kunt simpelweg afbeeldingen, lettertypen, kleuren en teksten veranderen, maar ook werken met lagen, effecten en bestanden met meerdere pagina's. Met miljoenen foto's, duizenden pictogrammen en figuren, en honderden vooraf gemaakte banners en lettertypes, alles rechtenvrij, hoeft u zich geen zorgen te maken over het vinden van de juiste elementen voor uw ontwerpen.

Als uw ontwerp klaar is, dan kunt u het via e-mail en verschillende social media-platforms delen, toepassen in uw presentatie of een kopie van het ontwerp in een hoge resolutie downloaden voor het afdrukken.

Perfect voor wie?
Desyner is ideaal voor amateur grafische ontwerpers die over weinig middelen beschikken.

Placeit

placeit.net homepageHetzij in de vorm van mockups voor shirts, logo's of video's, tekstanimaties of sociale webposts, Placeit voorziet in uw behoeften. Via een maandelijks of jaarlijks abonnement beschikt u over een ruime keuze aan ontwerpmiddelen.

Afgezien van het feit dat ze de grootste online collectie mockups hebben, stellen ze gebruikers ook een gebruiksvriendelijk drag-and-drop platform ter beschikking voor het maken van fraaie ontwerpen voor allerlei soorten prints en berichten.

Placeit heeft ook flexibele sjablonen voor video-slideshows, advertenties en social media berichten om u te helpen unieke visuele content te creëren om te delen en te printen. Zoekt u het perfecte logo dar voor uw merk kan gebruikt? Placeit kan u daarmee helpen! Dankzij de duizenden keuzemogelijkheden en het feit dat er elke week nieuwe ontwerpen bijkomen, vindt u vast en zeker het logo dat bij uw bedrijf past en als zodanig kan worden gebruikt.

Perfect voor wie?
Placeit is vooral geschikt voor e-commerce merken die creatieve ontwerpen of op maat gemaakte prints verkopen.

PixTeller

pixteller.com homepageMet behulp van deze gratis online foto editor en animatiemaker kunt u moeiteloos allerlei ontwerpen maken. Met meer dan 1,5 miljoen foto's, 134.000 kant en klare sjablonen, 100.000+ figuren en 158+ animaties vindt u ongetwijfeld de perfecte bouwstenen voor elk gewenst ontwerp.

U kunt probleemloos een afbeelding met diverse kleurverlopen en transparante achtergronden maken, snelle animaties creëren met behulp van de PixTeller Animation Timeline, of via PixBot zelfs automatisch beelden en videolay-outs creëren.

Perfect voor wie?
PixTeller is zeer geschikt voor de social media verkoper die zijn activiteiten sociale netwerken wil opvijzelen.

BONUS: TailorBrands

Tailorbrands logoAlle ondernemingen kiezen eerst voor een logo en een merkidentiteit. En daarbij kan TailorBrands u op een heel simpele en laagdrempelige manier helpen. Bij deze online service voert u uw bedrijfsnaam en uw ontwerpvoorkeuren in een AI-software in en met deze gegevens worden u mogelijke logo's aangereikt, die u vervolgens verder kunt aanpassen voor een perfect, uniek ontwerp.

TailorBrands is het antwoord op lange levertijden en hoge prijzen voor vormgevers, waarbij u een persoonlijk logo krijgt dat u op elke gewenste gewenste manier voor uw onderneming kunt gebruiken, plus extra marketing- en brandingmateriaal. En het mooiste is dat u geen ontwerpvaardigheden hoeft te hebben, het enige wat u hoeft te doen is uw ideeën en voorkeuren in te voeren en het systeem doet de rest!

Voor deze service zijn drie prijsniveaus beschikbaar ( maand- of jaarabonnementen), maar u krijgt nu 40% korting met onze exclusieve TailorBrands actiecode!

Perfect voor wie?
TailorBrands is de ideale manier om snel en goedkoop een origineel bedrijfslogo en merkmateriaal te verkrijgen.

Conclusie: 19 Canva alternatieven

Volgens een Adobe-onderzoek geeft 59% van de consumenten wereldwijd de voorkeur aan een aantrekkelijk vormgegeven ontwerp boven een simpel, elementair ontwerp, voordat ze besluiten een merk te kiezen. Hierdoor is de vraag naar cloud-gebaseerde software voor grafische vormgeving en de behoefte om deze snel te kunnen gebruiken toegenomen. Daarom biedt Adobe nu Adobe Spark aan, een van de meest gebruiksvriendelijke editors.

Het platform voor grafisch ontwerp van Canva zorgt voor een revolutie als het gaat om het maken van allerlei soorten creatieve content, zoals afbeeldingen voor sociale media, infographics, sjablonen voor drukwerk en het ontwerpen van shirts, mediabeelden, en nog veel meer. U kunt Canva Pro nu 30 dagen gratis proberen. De mobiele app van Canva voor iPhone, iPad en mobiele telefoons met Android kan ook worden gedownload via de Apple Store en Google Play, waarmee gebruikers gratis artwork kunnen maken, zelfs als ze niet over een computer beschikken.

Canva biedt ook fantastische Canva-sjablonen en een gratis versie zodat u kunt beginnen met ontwerpen. De stockfoto's van Canva zijn behoorlijk goed en kunnen gemakkelijk in hun professionele plan en andere functies worden geïntegreerd. Een Canva-ontwerp is heel herkenbaar als u grafisch werk doet. Alle informatie over de service vindt u in onze Canva recensie.

Voor prachtige resultaten hoeft u niet eens een professional te zijn. Veel grafische vormgevers, ondernemers, zelfstandigen en freelancers zijn laaiend enthousiast over deze grafische tool, onder wie Candy Bigwood, Mobile Art Director bij The Huffington Post. Zij geeft commentaar vanuit het perspectief van de gebruiker: “Er zijn geen ontwerpvaardigheden of dure downloadprogramma's nodig waarvoor toestemming moet worden gevraagd. De resultaten verschijnen direct.”

Toch heeft Canva enkele beperkingen die voor bepaalde gebruikers een probleem kunnen vormen. De opties voor het bewerken van afbeeldingen zijn nog steeds beperkt ten opzichte van andere editors. De functie voor het wijzigen van het formaat is alleen beschikbaar voor premium gebruikers en wie gebruik wil maken van de mooiere afbeeldingen in hun catalogus zal ervoor moeten betalen.

Wanneer u een liefhebber bent van deze gratis beeldbewerker, maar zoekt naar online Canva alternatieven die betere of vergelijkbare functies hebben, dan kunt u uw voordeel doen met dit overzicht.

Let op: voor een aantal van deze programma's worden kosten in rekening gebracht. Daarbij moet u zich afvragen of u per aanvraag wilt betalen of liever maandelijks per abonnement. Check daarnaast of er ook stockfoto's zijn inbegrepen. Zo niet, overweeg dan of u extra wilt betalen voor stockfoto's.

Bent u niet zeker welke van de 19 grafische ontwerpprogramma's u moet kiezen – hier volgen 3 suggesties:

  • Adobe Creative Cloud Express is de perfecte oplossing voor wie in korte tijd websites, afbeeldingen en foto's creatief wil ontwerpen.
  • Fotor beschikt over een van de verschillende platforms met veel interessante instructievideo's.
  • Relaythat is ideaal voor teams die ofwel intern ofwel met hun klanten moeten samenwerken.
Tip!
Zoekt u beelden voor uw projecten bij Canva, een van de Canva alternatieven of een andere webshop, dan kunt u gebruik maken van onze kortingscodes en profiteren van hoge kortingen op uw aankopen van stockfoto's bij de belangrijkste beeldbanken te wereld te kopen.

Maar zoals we al zeiden kunt u nu Canva Pro 30 dagen gratis en vrijblijvend proberen. Of krijg 15% korting op het Canva Pro jaarabonnement.

Nu Canva Pro 30 dagen gratis! Annuleer je proefabonnement op elk gewenst moment.
Gratis Proefabonnement
35 dagen resterend

Wilfred van der Zwaag
Wilfred van der Zwaag

Als marketingmanager richt ik mij vooral op de beeldbanken die in Nederland en België actief zijn, en zorg ik ervoor dat u altijd de nieuwste informatie en aanbiedingen krijgt. Ook kan ik u advies geven over rechtenvrije afbeeldingen, licenties, auteursrechten en gebruikstoepassingen van stockfoto's en -video's.

Stockfoto's
Logo