Bekijk de Shutterstock Video collectie nu op uw smartphone!

www.shutterstock.com/nl homepage

Stockmediabedrijf Shutterstock heeft onlangs bekendgemaakt dat hun complete collectie stockvideo's nu via hun mobiele platform – zowel voor iOS als voor Android – Shutterstock Video-app beschikbaar is.

Deze nieuwe stap op weg naar een complete mobiele workflow is bedoeld om creatieve ondernemers te helpen sneller en effectiever op smartphones en tablets te kunnen werken, iets wat voor sociale mediaprojecten essentieel is en nu nog relevanter is omdat veel creatieve ontwerpers thuis werken.

Shutterstock Video's: Altijd en overal professionele stock footage

De collectie Shutterstock Video's biedt plaats aan meer dan 30 miljoen videoclips in de resolutie SD, HD en 4K met de meest uiteenlopende thema's en filmstijlen.

U hebt dit letterlijk voor het grijpen: u kunt nu de complete stock footage collectie via uw Shutterstock app op iOS of Android bekijken.

En u kunt ze niet alleen bekijken. Deze clips kunnen in licentie worden gegeven en via de Shutterstock app op zowel iOS als Android worden gedownload. Hiermee wordt een volledig mobiele workflow mogelijk gemaakt voor creatieve personen die onderweg zijn, wat met name voor wie content voor social media en andere digitale platformen maakt erg handig is.

Meer informatie vindt u in ons Shutterstock Video testrapport.

Krijg nu 15% korting met onze speciale Shutterstock Video couponcode en koop uw stock footage tegen een nog scherpere prijs!

Ontvang nu 15% exclusieve korting op Shutterstock video-abonnementen en pakketten!

www.shutterstock.com/nl video

Een simpele functie met geweldige toegevoegde waarde

Afgezien van het feit dat ze hun complete collectie stockvideo's aan de app hebben toegevoegd, biedt Shutterstock ook nog eens hun beste AI-software aan waarmee u de perfecte clips veel makkelijker kunt zoeken en vinden.

Hun functie Vergelijkbare Video's is een geweldige manier om meer content te vinden die te vergelijken is met elke geselecteerde en bekeken clip, zodat u meer video's van een bepaalde stijl of een bepaald genre kunt bekijken zonder dat u daarvoor extra moeite hoeft te doen.

Het is een geavanceerd hulpmiddel. De functie Vergelijkbare Video's functioneert niet op basis van metagegevens en trefwoorden, maar op basis van de pixelgegevens van de beelden. Dit levert aanzienlijk nauwkeurigere en interessantere resultaten op.

www.shutterstock.com/nl video

Makkelijk in gebruik met een geweldige toegevoegde waarde

Het verkrijgen van stockvideo's via de mobiele Shutterstock-app is overigens nauwelijks anders dan via uw computer.

Nadat u de app op uw smartphone of tablet hebt geïnstalleerd en op uw account hebt ingelogd – u kunt zich ook gratis aanmelden als u nog geen account heeft –

bent u klaar en worden al uw accountgegevens gesynchroniseerd.

Deze app heeft twee belangrijke labels bovenaan het scherm, een voor Afbeeldingen en de andere voor Video's, en dus selecteert u gewoon Video's en dan kunt u aan de slag.

U kunt in deze sectie gebruikmaken van de zoekbalk om trefwoorden in te voeren en video's te vinden, en u kunt de samengestelde collecties bekijken en uw eigen collecties samenstellen zodat u de video's vlot kunt delen en opslaan om ze later te kunnen downloaden.www.shutterstock.com/nl video

Doordat de accountgegevens op verschillende platforms worden gesynchroniseerd, kunt u ook de verkrijgbare videopakketten bekijken. Maar u kunt ook pakketten en losse videoclips via de app kopen. Iedere video die u downloadt, wordt direct op uw apparaat opgeslagen. U kunt tevens uw downloadgeschiedenis bekijken en deze gratis opnieuw op uw smartphone of tablet downloaden.

Met Shutterstock is het heel simpel om alle benodigde videocontent in een handomdraai te maken!

www.shutterstock.com/nl video

Stockvideo's voor de nieuwe generatie creatieve designers

www.shutterstock.com/nl video

Bij de bekendmaking van deze update over hun mobiele aanbod vermeldde de beeldbank als belangrijkste reden om de nieuwe generatie videoproducenten en contentmakers beter in staat te stellen om onderweg te werken en snel en constant veel nieuwe video's te verkrijgen.

En dit heeft veel te maken met de mate waarin visuele marketing zich steeds verder ontwikkelt op het gebied van audiovisuele content. Volgens geconsulteerde bronnen van Shutterstock zal video-advertentiemarketing eind dit jaar een omvang van meer dan 28 miljard euro bereiken. Ze willen hier uiteraard vab profiteren, en dat zou u ook moeten doen!

Via het mobiele platform van Shutterstock Video kunt u nu een volledige werkstroom voor de productie van video's creëren, zodat het maken van nieuwe video's voor social media of video-advertenties om een stuk makkelijker wordt!

Video's bewerken: Shutterstock Sequence voor online videobewerking. Of probeer een van deze gratis videobewerkers!

Download hier de Shutterstock-app voor iOS. Heeft u een Android, klik dan hier voor de Shutterstock-app op Google Play.

Ontvang nu 15% exclusieve korting op Shutterstock video-abonnementen en pakketten!
Wilfred van der Zwaag
Wilfred van der Zwaag

Als marketingmanager richt ik mij vooral op de beeldbanken die in Nederland en België actief zijn, en zorg ik ervoor dat u altijd de nieuwste informatie en aanbiedingen krijgt. Ook kan ik u advies geven over rechtenvrije afbeeldingen, licenties, auteursrechten en gebruikstoepassingen van stockfoto's en -video's.

Stockfoto's
Logo