Shutterstock of Getty Images – Vergelijking van 2 top beeldbanken!

Shutterstock of Getty Images – beide hebben een uitstekende reputatie opgebouwd en genieten een grote bekendheid in de sector voor stockmedia.

Het belangrijkste verschil tussen beide beeldbanken is dat Shutterstock goedkope afbeeldingen verkoopt voor kostenbewuste consumenten – vanaf slechts € 0,18 per stuk. Getty Images mikt op grote bedrijven die meer uitgeven aan premium beeldmateriaal – vanaf € 125,- per afbeelding.

Bent u grafisch ontwerper of ondernemer en wilt u weten welke aanbieder het best past bij uw behoeften? Dan helpt onze uitgebreide analyse van Shutterstock of Getty Images u bij uw keuze.

FunctieShutterstockGetty Images
Bestemd voorZelfstandig ondernemers, grafisch ontwerpers, freelancers, bedrijvenMediabedrijven, internationale merken, ondernemingen
Voor welke fotografenStarters, bijverdienersProfessionals
Prijs per beeld (in demand)€ 6,09*
Prijs per beeld (abonnement)€ 0,18*€ 150,-**
Gratis versie/afbeeldingenJa: 1 maand 10 gratis foto'sGratis fotosite: Unsplash
Videoprijs (on demand)€ 45,73*€ 150,-**
Videoprijs (abonnement)€ 7,61*
Beschikbare licentiesRechtenvrij, redactioneel gebruikRechtenvrij, redactioneel gebruik, Rights Managed
Extra functiesBeeldbewerker, AI-content zoeken en vindenAI-content zoeken, expert creatieve inzichten
KlantenserviceGoedLangzaam
*Met onze Shutterstock kortingscode – 20% korting **Klein formaat afbeelding met een Ultrapack

AI-afbeeldingengenerator van Shutterstock

GRATIS* €29,-
*Tot 10 beelden in 1 maand met een gratis Shutterstock proefversie.
Shutterstock Generate is een AI-afbeeldingsgenerator, aangedreven door Dall-E en getraind met Shutterstock-content, waarmee op basis van tekstbeschrijvingen (zelfs maar één woord) fake-foto's kunnen worden gemaakt die accuraat en juridisch veiliger zijn dan andere opties.
Krijg met het exclusieve gratis Shutterstock proefabonnement tot 10 AI-afbeeldingen gratis!

GRATIS Shutterstock Creative Flow+ & Shutterstock-abonnement!

Gratis* Vanaf €29 p/m
Gratis proefabonnement van één maand op Shutterstock met 10 maandelijkse downloads, inclusief Creative Flow + gratis.
35 dagen resterend
Gemakkelijk het formaat van uw afbeeldingen en grafische ontwerpen aanpassen in elk gewenst formaat met Shutterstock Creative Flow+, de premium ontwerptool van Shutterstock, GRATIS inbegrepen bij uw gratis proefperiode van Shutterstock!
U krijgt 10 gratis afbeeldingen uit de collectie van Shutterstock en 30 dagen lang premium toegang tot Creative Flow+!
Alle abonnementen op Shutterstock zijn bovendien 15% goedkoper met onze speciale couponcode, en bevatten allemaal Shutterstock Creative Flow+!

Shutterstock of Getty Images

Volgens ons is Shutterstock een geweldige optie voor het kopen van voordelige rechtenvrije afbeeldingen voor commerciële doeleinden. Perfect voor kleine bedrijven, zelfstandige professionals en iedereen die voor weinig geld goede kwaliteit wil.

Getty Images is vooral geschikt voor grote mediabedrijven en kapitaalkrachtige particulieren die redactionele en commerciële stockfoto's willen kopen uit het topsegment.

Welke moet ik kiezen: Shutterstock of Getty Images

Dit is een handig overzicht van de mogelijkheden van Shutterstock en Getty Images in alledaagse situaties.

Afbeeldingen voor blogs/websites/sociale media kanalen. Gebruik Shutterstock. De standaardlicentie dekt onbeperkt gebruik van de afbeeldingen in blogs, websites, landingspagina's en sociale media, waarvoor de vele foto's perfect geschikt zijn.

Afbeeldingen voor marketing met een beperkt budget. Kies Shutterstock. De prijzen zijn veel lager, zeker met een abonnement: met onze speciale Shutterstock couponcode ontvangt u hoge resolutie afbeeldingen voor commerciële projecten voor slechts €0,18!

Afbeeldingen voor marketing voor grote bedrijven. Kies Getty Images. Voor wie een groot budget heeft en de nodige marketingmiddelen ter beschikking heeft, is een bedrijfsoplossing van Getty Images een verstandige keuze: het neusje van de zalm op het gebied van stockfotografie.

Foto's voor producten voor de verkoop. Kies voor Shutterstock als u grote afbeeldingen nodig hebt; de uitgebreide licentie van deze beeldbank staat onbeperkt gebruik in/op producten voor verkoop toe en is veel goedkoper. Heeft u alleen kleine beelden nodig, dan is Getty Images interessanter: een Rights Managed-licentie met een product voor wederverkooprechten (voor een kleine afbeelding) heeft een betere gebruiksdekking en is goedkoper.

Afbeeldingen voor grafische vormgeving. Kies Shutterstock. De variëteit aan afbeeldingen, scherpe prijzen en rechtenvrije licenties maken deze beeldbank tot de beste keuze voor de meeste gebruikers in de creatieve sector.

Een teamplossing voor een groot bedrijf. Getty Images is prestigieus en toonaangevend. Shutterstock is rendabel en prijsbewust. Kies de oplossing die het beste bij uw merk en mogelijkheden past.

Redactionele afbeeldingen. Kies voor Getty Images. De gigantische collectie exclusieve content die Getty aanbiedt aan redactioneel beeldmateriaal is ongeëvenaard. Als u het zich kunt veroorloven, vindt u hier de beste afbeeldingen voor redactioneel gebruik.

www.shutterstock.com/nl homepage

Wie zou voor Shutterstock moeten kiezen?

Shutterstock is bij uitstek geschikt voor bedrijven met een beperkt budget, zelfstandige grafisch ontwerpers, freelancers, en grote merken die prijsbewust willen werken.

De gunstige prijzen, eenvoudige licenties en kwaliteitsbeelden met een opvallende commerciële stijl, zijn een uitstekende keuze voor deze gebruikers.

www.shutterstock.com/nl homepage
Shutterstock of Getty Images bijdragers

Wie zou bij Shutterstock moeten verkopen

Commerciële of amateurfotografen die zoeken naar een passief inkomen kunnen Shutterstock proberen. Shutterstock betaalt lage royalty's voor beginnende bijdragers, waarbij de prijzen per afbeelding ook nog eens niet hoog zijn. Het bijdragersprogramma van Shutterstock is een uitstekende manier om extra geld te verdienen als bijverdienste, om restfoto's van eerdere shoots aan te wenden en om ervaring op te doen met commerciële fotografie.

https://www.gettyimages.nl editorial-images

Wie zou voor Getty Images moeten kiezen?

Getty Images heeft exclusieve en high-end content. Het is een zeer prestigieuze beeldbank voor redactionele doeleinden en de prijsopties zijn beperkt en duurder. Daarom is het beter voor klanten van mainstream mediabedrijven, grote bedrijven en wereldwijde merken met voldoende budget en de behoefte aan een dergelijke high-profile service.

Het kan ook een goede keuze zijn voor wie beelden op websites wil gebruiken, zelfs als ze een kleiner budget hebben. De kleine afbeeldingen van Getty zijn de voordeligste die ze aanbieden en zijn geschikt voor gebruik op het internet.

www.gettyimages.nl editorial-images

Wie zou bij Getty Images moeten verkopen

Deze beeldbank hanteert een zeer hoge standaard voor zijn bijdragers. Het is een uitstekend adres om foto's te verkopen en goed geld te verdienen als u een gerenommeerde en ervaren stockfotograaf bent. Er zijn kunstenaars die exclusieve contracten als fotograaf krijgen, die alleen voor Getty foto's maken en die toegang krijgen tot particuliere en prestigieuze evenementen. Wanneer u zich aanmeldt als fotograaf bij Getty Images, dan kunt u ook aan de slag bij het dochterbedrijf iStock.

Prijzen en koopopties

www.shutterstock.com/nl pricing

Het voornaamste verschil tussen Getty Images en Shutterstock is de prijsstelling. Shutterstock is een microstockbureau gespecialiseerd in rechtenvrije en goedkope beelden via beeldpakketten of abonnementen – met een maandelijkse of jaarlijkse overeenkomst. Daarbij kunt u elk beeldformaat voor dezelfde prijs krijgen. Afhankelijk van de geselecteerde manier van kopen, vindt u afbeeldingen van hoge kwaliteit voor nog geen €10 per stuk en zelfs vanaf €0,18 per stuk (nu nog voordeliger onze Shutterstock kortingscoupon).

www.gettyimages.nl pricing

Getty Images is een klassiek stockmediabedrijf gespecialiseerd in eersteklas content. De prijs van een foto wordt bepaald door de kwaliteit van de afbeelding, beginnend bij €150,- voor één foto in de kleinste resolutie. Afbeeldingen kunnen uitsluitend on demand worden gekocht, maar Getty Images heeft ook Ultrapacks – prepaid downloads waarmee de prijs per afbeelding kan worden verlaagd. Een foto in de kleinste resolutie is slechts €125,- bij een pakket van 10 downloads (prijs: €1250,-).

Let op: met Getty's Ultrapacks kunnen zowel foto's als videoclips worden gedownload.

Shutterstock on demand afbeeldingen

Aantal beeldenPakketprijsPrijs per beeldMet kortingscoupon
5€ 49,-€ 9,80€ 8,33
25€ 179,-€ 7,16€ 6,09

Getty Images on demand afbeeldingen

Aantal beeldenFormaat/ResolutiePakketprijsPrijs per beeld
1Klein€ 150,-€ 150,-
5Klein€ 675,-€ 135,-
10Klein€ 1250,-€ 125,-
1Medium€ 335,-€ 335,-
5Medium€ 1500,-€ 300,-
10Medium€ 2800,-€ 280,-
1Groot€ 475,-€ 475,-
5Groot€ 2125,-€ 425,-
10Groot€ 4000,-€ 400,-

Shutterstock abonnementen

Aantal beeldenPrijs per maand*Prijs per beeldMet kortingscoupon
10€ 29,-€ 2,90€ 2,47
25€ 99,-€ 1,98€ 1,68
350€ 129,-€ 0,37€ 0,31
750€ 159,-€ 0,21€ 0,18
*Jaarabonnement – maandelijks gefactureerd
  • Product
  • Foto’s
Ontvang nu 15% korting op abonnementen en beeldpakketten van Shutterstock!

Gratis proefversie en gratis foto's

Nog een verschil tussen deze online beeldbanken is dat Shutterstock elke week gratis foto's op de homepage en via nieuwsbrieven weggeeft. Bovendien kunt u met de gratis proefversie van Shutterstock een maand lang tot 10 gratis afbeeldingen naar keuze downloaden.

www.shutterstock.com/nl pricing
Krijg nu 10 gratis foto's - u kunt op elk gewenst moment annuleren.

Getty heeft geen proefversie en geeft geen gratis afbeeldingen weg. Meer onlangs hebben ze wel Unsplash overgenomen. Dit is een website met gratis stockfoto's, die ze operationeel houden en waar u uitstekende foto's gratis kunt downloaden.

Licenties

Op dit punt is er een overeenkomst tussen beide stockfoto websites: ze gebruiken beide rechtenvrije licenties voor commercieel gebruik.

Shutterstock heeft standaardlicenties die veel flexibiliteit bieden voor het gebruik in verschillende media over de hele wereld. Er zijn echter enkele ongebruikelijke beperkingen ten aanzien van de budgetgrootte voor YouTube en vergelijkbare platforms. Lees hier meer over de Shutterstock licentie!

De standaard rechtenvrije licentie van Getty Images is eveneens flexibel, maar is recent aangepast en bevat nu ook beperkingen voor het gebruik van foto's voor bijvoorbeeld machine learning. Een interessante optie is Market Freeze, waarmee u gedurende een bepaalde periode exclusieve gebruiksrechten voor een foto kunt krijgen (een mogelijkheid die vrijwel geen enkele andere beeldbank hanteert voor rechtenvrije afbeeldingen). Hiervoor moet wel een toeslag worden betaald, en dat kan behoorlijk duur zijn.

Overigens werkt Getty Images al sinds de oprichting met Rights Managed licenties, die specifiek zijn afgestemd op het gebruiksdoel van de klant. Deze kunnen rechten zoals exclusief gebruik bevatten, wat niet toegestaan is bij rechtenvrije licenties, maar deze zijn wel duurder. Getty Images werkt nog steeds met Rights Managed licenties, maar enkele jaren geleden werd aangekondigd dat dit aanbod stapsgewijs van het platform zou verdwijnen.

Als u aanvullende gebruiksrechten wilt, zoals voor producten voor wederverkoop of een onbeperkt aantal kopieën, dan heeft Shutterstock daarvoor een uitgebreide licentie, die nog steeds rechtenvrij is, maar dan wel met uitgebreide rechten en tegen een hogere prijs: 5 afbeeldingen voor € 449,- of 25 voor € 1.699,- (respectievelijk € 89,80 en € 67,96 per afbeelding).

Getty regelt deze uitgebreide gebruiksrechten via Rights Managed licenties. De prijs is aangepast, maar hangt af van de kwaliteit van de foto en dus kan een foto van klein formaat goedkoper zijn met een Rights Managed-licentie voor gebruik in producten voor wederverkoop.

Daarnaast bieden beide aanbieders uitsluitend redactionele content voor illustratieve doeleinden onder redactionele licentie. Redactionele foto's mogen niet worden gewijzigd of ingrijpend worden bewerkt en moeten van een passende vermelding worden voorzien. Beide stockfotobureaus stellen soortgelijke voorwaarden.

Commerciële en redactionele content

De opsplitsing tussen inhoud voor commercieel gebruik en voor redactioneel gebruik is groot. Bovendien is er een aanzienlijk contrast tussen deze twee aanbieders.

www.gettyimages.nl homepage
Shutterstock commerciële afbeeldingen

Shutterstock is een zeer commerciële beeldbank die zich toelegt op rechtenvrije beelden voor commercieel gebruik. De afgelopen jaren hebben zij echter belangrijke stappen gezet naar een verbreding van hun service, met name op het gebied van redactionele content. Shutterstock Redactioneel is een sterk en concurrerend segment binnen hun activiteiten.

www.shutterstock.com/nl editorial
Shutterstock Redactioneel

Getty is duidelijk de meest solide naam in redactionele stockfotografie. De unieke, eersteklas en moeilijk te verkrijgen foto's die Getty bezit, van de meest recente wereldgebeurtenissen tot archiefmateriaal, zijn in grote mate verantwoordelijk voor de wereldwijde reputatie van de beeldbank. De Creatieve (commercieel bruikbare) collectie is echter van een vergelijkbaar niveau en is geschikt voor diverse marketing- en merkdoeleinden.

www.gettyimages.nl homepage
Getty Images commerciële foto's

Beeldkwaliteit

Shutterstock en Getty Images hebben allebei hoge resolutie afbeeldingen die voor professioneel gebruik geschikt zijn. Te lage resolutie gedownload? Lees hier hoe u een afbeelding in een hogere resolutie krijgt.

Niet de technische kwaliteit, maar de artistieke of contextuele waarde vormt het verschil: Getty heeft bijdragers met een hoger profiel, waarvan enkele exclusieve distributieovereenkomsten hebben, waardoor hun foto's een toegevoegde waarde hebben.

Shutterstock heeft nog geen exclusieve afbeeldingen of bijdragers, ook bieden zij geen premium collecties buiten de belangrijkste collecties.

Aanbod van video's

Laten we eens kijken naar de mogelijkheden die er zijn naast de fotografie. Beide beeldbanken hebben stockvideo's en audiobestanden in aparte catalogi en met hun eigen prijzen.

Voor video's geldt dat beide beeldbanken rechtenvrije stockvideo's en bewegende beelden hebben in een resolutie die varieert van SD tot 4K.

www.shutterstock.com/nl video

Shutterstock Video biedt de laagste prijzen on demand – via losse video's of videopakketten met een prijs op basis van resolutie – en nog scherpere prijzen met hun video-abonnementen. De Flex-abonnementen bieden een combinatie van downloads van foto's, video- en audiobestanden tegen aantrekkelijke tarieven.

www.gettyimages.nl creative-video

De videoprijzen van Getty Images zijn gelijk aan die voor afbeeldingen en zelfs in de optie met lagere kwaliteit aanmerkelijk prijziger.

Shutterstock Videoprijzen

AankoopAantal video'sTotale prijsPrijs per videoMet kortingscode
On demand*5€ 269,-€ 53,80€ 45,73
On demand*10€ 499,-€ 49,90€ 42,42
On demand*25€ 1199,-€ 47,96€ 40,77
Abonnement**5€ 89,-€ 17,80€ 15,13
Abonnement**10€ 139,-€ 13,90€ 11,82
Abonnement**20€ 179,-€ 8,95€ 7,61
*HD-kwaliteit **Jaarabonnement, maandelijks gefactureerd (tot 4K-kwaliteit)
Ontvang nu 15% exclusieve korting op Shutterstock video-abonnementen, clips, videopakketten en Flex-abonnementen!

Getty Images videoprijzen

Aantal video'sResolutieTotale prijsPrijs per video
1Laag€ 150,-€ 150,-
5Laag€ 675,-€ 135,-
10Laag€ 1250,-€ 125,-
14K en HD€ 475,-€ 475,-
54K en HD€ 2125,-€ 425,-
104K en HD€ 4000,-€ 400,-

Extra functies en mogelijkheden

Evenals andere stockfotosites bieden Getty en Shutterstock extra diensten die het aanbod voor de klant nog interessanter maken. In de wetenschap dat ze zich op verschillende soorten kopers richten, is het interessant om de bonus functies te vergelijken:

Shutterstock

Shutterstock is een technologisch georiënteerd bedrijf en dat is het eigenlijk altijd al geweest. Door de jaren heen hebben zij geavanceerde oplossingen ontwikkeld waarbij gebruik wordt gemaakt van de nieuwste technologie om creatieve basisbehoeften tot geavanceerde behoeften op te lossen:

  • Shutterstock Creative Flow: Dit nieuwe workflow platform biedt allerlei mogelijkheden, van een gebruiksvriendelijke beeldbewerker (voor wie geen grafisch ontwerper is) tot ondersteunde zoekfuncties voor afbeeldingen en nog veel meer.
  • Shutterstock.AI: Deze site is speciaal ontwikkeld voor tools op basis van kunstmatige intelligentie die het vinden van de beste foto's voor uw projecten en andere creatieve inzichten eenvoudiger maken.
  • Geavanceerde zoekbalk: Op de startpagina biedt de zoekbalk opties om omgekeerd afbeeldingen te zoeken en geavanceerde zoekfilters te gebruiken, allemaal mogelijk gemaakt door AI.

Getty Images

Getty Images zet meer in op de eigen deskundigheid in visuele content. De extra diensten zijn gericht op grote merken en zakelijke klanten:

  • Visuele GPS-inzichten: Deze pagina is een combinatie van een zoekbalk met analyses van zoekgegevens van Getty en iStock by Getty Images – de dochteronderneming van Getty voor microstock – en creatieve inzichten van het creatieve team van de beeldbank, zodat u voor elke thema de populairste afbeeldingen te zien krijgt.
  • Media manager: Voor creatieve teams is er een speciaal programma voor workflows, waarmee bestanden kunnen worden geopend, beheerd en gedeeld.

Klantenservice

Afgaande op de meningen van gebruikers en onze eigen beoordeling, hebben beide fotowebsites een prima klantenservice. En toch is er nog ruimte voor verbetering als het om klantenondersteuning gaat.

De klantenservice van Shutterstock is in orde. De chatfunctie is alleen handig voor specifieke en minder belangrijke vragen, en de e-mailsupport is iets beter.

Getty Images ondersteunt alleen via e-mail, waarbij de reactietijd langer dan wenselijk is.

Historie van de beeldbank

Deze twee beeldbanken hebben interessante en verschillende achtergronden.

Shutterstock

Shutterstock logo

Shutterstock is in 2003 van start gegaan als online beeldbank in New York (VS). Zij waren de eersten die abonnementen aanboden voor rechtenvrije foto's en ook één van de eerste bedrijven in de toen nieuwe microstocksector die rechtenvrije media verkochten tegen een zeer lage prijs.

Mettertijd werd het aanbod uitgebreid met stockvideo's, muziek en redactionele content. Op dit moment hebben ze een van de grootste online collecties met stockbeelden. Het bedrijf is wereldwijd toonaangevend in de sector van de stockmedia en heeft meerdere distributiepartners.

Getty Images

Getty Images logo

Getty Images bestaat sinds 1995 en is een aanbieder van stockfotografie en redactioneel beeldmateriaal voor mediabedrijven en multinationals. Aanvankelijk was er sprake van een fysiek bedrijf met gedrukte catalogi en werkte men in eerste instantie met Rights Managed-licenties.

Inmiddels is het bedrijf helemaal digitaal en uitgegroeid tot een van de bekendste leveranciers van redactionele en visuele content ter wereld, die foto's, beeldmateriaal en audiobestanden aanbiedt. Het heeft talloze overeenkomsten voor distributie en exclusieve dekking. Opmerkelijk is de overname in 2006 van iStockphoto – nu iStock – het eerste microstockbureau op het internet en de jarenlange concurrent van Shutterstock.

Shutterstock of Getty Images: Veelgestelde vragen

Dit is wat de meeste mensen vragen over deze websites voor afbeeldingen.

Zijn Shutterstock en Getty één bedrijf?

Nee. Het zijn twee verschillende stockfotografie aanbieders. Enkele jaren geleden waren ze in verschillende klassen actief. Maar door hun laatste zakelijke acties zijn ze min of meer concurrenten geworden.

En toch is de dochteronderneming van Getty, iStock, een veel grotere concurrent van Shutterstock.

Wat is het verschil tussen iStock en Getty?

iStock is een microstockbureau onder de vlag van Getty met een eigen website. U kunt er rechtenvrije afbeeldingen kopen via een simpel systeem met abonnementen tegen aanzienlijk lagere prijzen. iStock is te vergelijken met Shutterstock en andere marktleiders zoals Adobe Stock.

Is Shutterstock of iStock beter?

Shutterstock en iStock hebben veel overeenkomsten en beschikken allebei over een uitgebreid aanbod, hoewel er een aantal verschillen zijn waardoor elk voor een specifieke koper geschikt is. U kunt in onze Shutterstock of iStock analyse zien welke het beste bij u past.

ls foto's verkopen op Shutterstock interessant?

Zeker als u een passieve inkomstenbron zoekt. Het is niet al te moeilijk om bij Shutterstock aan de slag te gaan als bijdrager – hoewel ze strenge technische normen hanteren – er is veel concurrentie voor de verkoop en de royaltytarieven zijn laag. Raadpleeg voor meer informatie onze beknopte uitleg over het online verkopen van foto's in 2023.

Is het interessant om op Getty Images beelden aan te bieden?

Bent u een ervaren fotograaf met toegang tot eersteklas of unieke locaties en objecten, dan wel. Getty Images is een lastig toegankelijke markt, dus alleen professionals maken er echt kans op. Ondanks dat de royalty's laag zijn, is de verkoopprijs van de foto's hoger. En exclusieve overeenkomsten met fotografen vergroten uw aandeel, dus u kunt hier potentieel veel meer geld verdienen voor uw werk.

Conclusie: Shutterstock is beter met commerciële foto's, Getty wint in het redactionele segment

Nadat wij al deze informatie hebben geanalyseerd, komen wij tot de conclusie dat deze beeldbanken zowel qua marktaandeel als qua concurrentie veel dichter bij elkaar zijn gekomen, maar dat zij nog steeds wezenlijk van elkaar verschillen en zich op verschillende klantengroepen richten.

Shutterstock is nog steeds een goedkoop alternatief voor stockfoto's, met een groot aanbod van niet-exclusieve en commerciële foto's. Dankzij de flexibele en eenvoudige licentieverlening en de lage prijzen is dit een uitstekende keuze voor kleine bedrijven, zelfstandige freelancers en prijsbewuste klanten.

Getty Images is een prestigieuze beeldbank met een ongeëvenaard aanbod aan redactionele afbeeldingen. Alhoewel het stappen heeft gezet naar goedkopere budgetmarkten is Getty Images nog altijd prijziger. De licenties zijn wat complexer, zodat het vooral een optie is voor grote bedrijven en uitgeverijen en minder geschikt voor het grote publiek.

Wat is uw mening over Shutterstock of Getty Images? We horen het graag!

Niet gevonden wat u zocht? Vraag het hier!

loading...

🤓 Ik wil meer informatie over Shutterstock of Getty Images

🤨 Ik heb een vraag over Shutterstock of Getty Images

🤔 Ik weet niet of Shutterstock of Getty Images iets voor mij zijn

🙄 Iets anders…

Wilfred van der Zwaag
Wilfred van der Zwaag

Als marketingmanager richt ik mij vooral op de beeldbanken die in Nederland en België actief zijn, en zorg ik ervoor dat u altijd de nieuwste informatie en aanbiedingen krijgt. Ook kan ik u advies geven over rechtenvrije afbeeldingen, licenties, auteursrechten en gebruikstoepassingen van stockfoto's en -video's.

Stockfoto's
Logo